2012 model değil o gelecekler. Onlar da 2011. Çünkü Temmuz ayında yürürlüğe giren yeni kanuna göre model yılının belirlenmesi esaslarına göre, artık bir aracın model yılının belirlenmesinde (Araba, Motor Kamyon vb.) Yurt dışında da üretilse, yurt içinde de üret,m tarihi model yılı olarak kabul ediliyor artık. En erken de 1 Ağustostan itibaren fabrika üretiminden çıkmış olması gerekiyor. Şu an gemi zaten 1 aydır yoldaymış. O sebeple, Ağustos ayında gelen bu motorlar gene 2011 model olacak bilginiz olsun. Yanlışı düzeltmiş olayım.
O ilanı veren firmaya da sorabilirsiniz Kanuni'ye de.
Ben bu hafta kısmetse alıyorum zaten kırmızı rengini. Öyle olsa ben de beklerdim. Ama 2011 modellerin satışa sunulması en erken Ekim gibi. Gerçi zaten arka kuyruk tasarımı, Elektronik çok noktalı enjeksiyon, led stop ve yapılan değişiklikler bu seneki modellerden itibaren var. 2012 modelleri de şu an benim aldığım motorun tamamen aynısı olacak.
O sebeple, Ağustos ortasında gelen modeller de 2011 gene. Bilginize.
Hayırlısıyla ben de bu hafta teslim alırsam rahatlayacağım.
jönysf;2412830]selam arkadaşlar eski bir hyo gt250r ve comet gt250 kullanııcısı olarak motorlarınızın kıymetini bilin diyorum... 2012 modeller gelecekmiş ağustos ayının sonunda şu beyaz renkte ne asil duruyor ..