Benim motor 2-3 ay önce filan muayeneden gecti. Konya da olunca race tarzı motor da az olunca tabi muayeneye Allah bilir kaç ayda bir racing motor geliyordur. Zaten böyle bi modelle ilk defa karsılasıyorlarmıs :queen: Orda iki kişi vardı biri motora bindi böyle gazlıyor basıyor ayağa kalkıyor filan sağda solda da millet motoru izliyor artislik yapacak ya. Sonra motordan indi Sırıtarak bu kasaya göre kücükmüs yav diyor bide.. Bu sefer diğeri bindi o da test etti

r: Böyle bi sacmalık olablirmi.... Bişey de diyemiyorsun muayeneden geçmesi için. İyice baktılar Ağır kusurlar; Smokead dan dolayı gürültülü ses bide benim motorda sonradan yapıştırma hyosung yazısı vardı motor kanuni olduğu için kanuni yetkili servisinden Bu motor kanuniye aittir diye belge aldıttırdılar.. Bi yazı başımıza neler açtı

r: :cherry: Serviste egsozun içine bulaşık teli gibi bişey tıkamışlar sesi kesilmiş :queen: Sonra muayeneden geçti tekrar açtırdık sesini. :cat:
---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:30 ----------
Motoru bağırtırıp ses ölcmüyorlar mı ? Benim muayene de yaptılar Hatta motordan indikten sonra '' Bu ses kesilecek'' diyerek sırıtık bi ifadeyle artislik bile yaptılar