Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bikepics-2236125-800.jpg

Maşallah diyin aynamı yeni yaptırdım :)

@felon motorlar çok güzel görünüyor:) Allah kaza bela vermesin, buarada ayna ve sinyal işini halletmen çok iyi olmuş, arka fren pompanı ne yaptın? buarada beyaz motorun üzerindeki egsoz ne? çok güzel görünüyor, bende performans egsozu taktırmayı düşünüyorum biliosun..

@felon motorlar çok güzel görünüyor:) Allah kaza bela vermesin, buarada ayna ve sinyal işini halletmen çok iyi olmuş, arka fren pompanı ne yaptın? buarada beyaz motorun üzerindeki egsoz ne? çok güzel görünüyor, bende performans egsozu taktırmayı düşünüyorum biliosun..
fren pompasını tamir ettirdim eskisi gibi sağlıklı olmasada artık bi arka frenim var :) pompa tamamen iptal oluncaya dek kullanıcam iptal olunca 0 almayı düşünüyorum
aynayı kaynattırdım Görkem yardımcı oldu saolsun,ustası biraz nazlı ama eli sağlam bi usta eskisinden farkı yok aynanın :) arka sinyalleri öne taktım arkaya led alıcam ledler öne olursa hepsini led yapmayı düşünüyorum :)
O egzos Tiger ın yeni modeli fiber kaplama hiç ısınmıyo ama fiyatı tuzlu 750tl cik :) Ses olarakta şuanda egzos yeni olduğundan çok bağırmıyo ama o egzos 4silindir makinelerin kullanacağı kalitede bi egzos bizim motorlar için biraz fazla yani

mrba arkdslar tiger kuyruk altı egzozunu taktım bıkac arkads merak edıyodu onun ıcın fto eklıyorum sesı mukemmel oldu egzozdan alev ve patlana sesinden yolda zor gidiyorum...

@keramcetin hocam fotoğraflarını detaylı bir şekilde heyecanla bekliyorum, gerçekten merak ettim senin kuyruk altı egsoz çalışmanı, atamadın sanırım fotoğrafları umarım bi an önce sorunu çözüp atarsın..:)

Nightbreaker'dan ben de takacam ama kendim beceremem diye korkuyorum elimde kalmaz değil mi :cherry:

arkadaslar ftoyu buraya eklemekte sıkıntı yasadım motorum satılıktır kuyruk altı egzozlu 15000 kmde sahıbınden.comda ılanım var oradan bakabılırsınız antalya ılanlarına gırın görürsünüz 6500 tl ıstıyorum motorum cok temızdır 2006 model en az 1000 tl extrası vardır saygılar...

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...hani-derler-yaa-harbiden-tekk-53594522/detay/

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.. :)
Bende Bugün İtibari ile Aranıza Katılmış Bulunuyorum :)

Benim canavarın resimleri :p

Bu arada depo kapağı pedi ve gidon pedleri nerden bulabilirim arkadaşlar :silent:
Link verirseniz çok sevinirim:rendeer:

IMG20110706_003.jpg

IMG20110706_004.jpg

IMG20110706_005.jpg

IMG20110706_006.jpg

ByBaTeR!ST ; motorun temiz gözüküyor hayırlı olsun , kazasız belasız kullanın :)

hayırlı olsun www.hyosungsource.com burada var ama biraz pahalıya gelebilir kargoyla

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 07:40 ----------

Şöyle bir kamera aparatı aldım 10-15güne gelir heralde :) ufak bi 0-160 videosu hazırlamayı düşünüyorum hatta tünel içindede olabilir :)
http://www.aliexpress.com/product-f...Camera-1PCS-LOT-FREESHIPPING-wholesalers.html
Hem hesaplı hemde kullanışlı birşeye benziyo.Aparatın geldiğinde,kalitesi hakkında yorumlarımı yazarım yine

UNdocab' Alıntı:
2a94os2.jpg

Benim tercihim BORDO ayar düğmesi, MAVİ zemin. Bilmem birşey anlatıyor mu :D

21e3j3l.jpg

ebayden Standart boy Mavi manetleri şimdi sipariş verdim. Bedava kargo olan bir satıcı buldum. Çifti herşey dahil 70tl etmedi :)
Artık gelmesini bekliyorum.

Ebay Linki

Sırada Yıkanabilen hava filitresi, ve iridyum bujiler var.

ebayden Standart boy Mavi manetleri şimdi sipariş verdim. Bedava kargo olan bir satıcı buldum. Çifti herşey dahil 70tl etmedi :)
Artık gelmesini bekliyorum.

Ebay Linki

Sırada Yıkanabilen hava filitresi, ve iridyum bujiler var.
Hocam manetleri kısamı aldın uzunmu?
Bu arada hava filtresi ve buji bende alıcam onlarında linkini atabilirmisin
Kırmızı manetlerden bende alsammı almasammı kararsız kaldım.

---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 10:32 ----------

http://us.aliexpress.com/snapshot/101829636.html?isRedirect=false
Şu linkteki led sinyallerdende aldım bir çift.
Manet elcik setlerimide alınca alacaklarım bitiyor :)

2 gün önce motorumu denizliden bir arkadaşa verdim ve dün r1 aldım hayırlısı ile foruma uzun zamandır giremiyorum turbo geldi ama hyo ya uygulama yapamadan gitti:) böyle bir olaya meraklı olan varsa turboyu verebilirim.

2 gün önce motorumu denizliden bir arkadaşa verdim ve dün r1 aldım hayırlısı ile foruma uzun zamandır giremiyorum turbo geldi ama hyo ya uygulama yapamadan gitti:) böyle bir olaya meraklı olan varsa turboyu verebilirim.
r1 hayırlı olsun hocma bi kaç resim eklede makina görelim :p

hayırlı uğurlu olsun hocam, kime verdin acaba motoru ?:) kesin bizim elemanlardan birisi almıştır. Buarada turbo setini satarsan ne kadara satıcaksın?

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:08 ----------

buarada @felon kardeşim bu takozların olduğu sitede adamın msn adresi vardı ekledim, herhangi bir hareket yok 4-5 gündür çevrim dışı 1 kere bile çevrim içi yada benim ekleme talebimi kabul ettiğine dair bir hareket görmedim. Bari kendim iletişime geçip Western-union ile para gönderip yapıyım alışverişi demiştim ama adamla iletişime geçemedim ki ?

65044455.jpg

detaylı fotolar çekerim koyarım turboyu verebilirim umut keskiner faceden ekle görüşürüz.

65044455.jpg

detaylı fotolar çekerim koyarım turboyu verebilirim umut keskiner faceden ekle görüşürüz.

oOOO hocam makine iyiymiş gerçekten :) yA 2001 ya 2002 model herhalde yanılıyorsam düzeltin:) hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin, tekeriniz hep düz bassın:) yalnız hocam benim face im yok özelden mesajlaşalım isterseniz..

teşekkürler olur tabi motor full bogazına kadar dolu dereceli ekzantirik çelik piston hafifletilmiş krank vs....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar