fren pompasını tamir ettirdim eskisi gibi sağlıklı olmasada artık bi arka frenim var@felon motorlar çok güzel görünüyorAllah kaza bela vermesin, buarada ayna ve sinyal işini halletmen çok iyi olmuş, arka fren pompanı ne yaptın? buarada beyaz motorun üzerindeki egsoz ne? çok güzel görünüyor, bende performans egsozu taktırmayı düşünüyorum biliosun..
mrba arkdslar tiger kuyruk altı egzozunu taktım bıkac arkads merak edıyodu onun ıcın fto eklıyorum sesı mukemmel oldu egzozdan alev ve patlana sesinden yolda zor gidiyorum...
cbr125 yok o paraya doğru olabilme ihtimali yok tabiki:santa:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acileyetten-satilik-53503994/detay/ arkadaşlar bu ilandaki şahıs dolandırıcı mı ??Kışında aynı ilanın oldugunu hatırlıyorum.İnsan çalsa bu fiyata vermez bu motoru.Ayrıca motor GT250 degil 650 galiba ?
UNdocab' Alıntı:![]()
Benim tercihim BORDO ayar düğmesi, MAVİ zemin. Bilmem birşey anlatıyor mu
![]()
Hocam manetleri kısamı aldın uzunmu?ebayden Standart boy Mavi manetleri şimdi sipariş verdim. Bedava kargo olan bir satıcı buldum. Çifti herşey dahil 70tl etmedi
Artık gelmesini bekliyorum.
Ebay Linki
Sırada Yıkanabilen hava filitresi, ve iridyum bujiler var.
r1 hayırlı olsun hocma bi kaç resim eklede makina görelim2 gün önce motorumu denizliden bir arkadaşa verdim ve dün r1 aldım hayırlısı ile foruma uzun zamandır giremiyorum turbo geldi ama hyo ya uygulama yapamadan gittiböyle bir olaya meraklı olan varsa turboyu verebilirim.
2 gün önce motorumu denizliden bir arkadaşa verdim ve dün r1 aldım hayırlısı ile foruma uzun zamandır giremiyorum turbo geldi ama hyo ya uygulama yapamadan gittiböyle bir olaya meraklı olan varsa turboyu verebilirim.
![]()
detaylı fotolar çekerim koyarım turboyu verebilirim umut keskiner faceden ekle görüşürüz.