Undocab
büyük ihtimalle uyar bende manetleri değiştirmeyi düşünüyorum ebay linkini eklermisin ne kadar bu manetler?
Acaba kırmızı motora mavi manet seti ve mavi jant şeridi nasıl durur
Mustafa senin motor her kaza yaptığında daha da güzelleşiyor yav![]()
Felon ve undocab bu manetler şimdi elimize kaç paraya geliyor? olmazsa mesaj atalım satıcıya 3 takım flh alalım yada daha almak isteyen bulabilirsek 5 takım vs yaptıralım fiyatta güzellik yapsın. peki şuan kargo dahil neye mal oluyor tl olarak?
ngk iridyumların tanesi ne kadar hocam baya bi tutar 12tanesiçiftini 39$'a satanlar var. fiyatta 2-3 takıma indirim yapmaz eleman bizim için anca kargodan kar olabilir. Onda da herkes aynı ilde olacak ki buluşup verilebilsin.
Ben bu ay şu aşağıdakileri almayı planlıyorum
2 tane manet
12 tane ngk iridyum buji (arkadaşla paylaşıcaz)
BMC Yıkanabilir hava filitresi.
Ortalık renklenmişBen de bikaç fotoğraf ekliyim.
![]()
çiftini 39$'a satanlar var. fiyatta 2-3 takıma indirim yapmaz eleman bizim için anca kargodan kar olabilir. Onda da herkes aynı ilde olacak ki buluşup verilebilsin.
Ben bu ay şu aşağıdakileri almayı planlıyorum
2 tane manet
12 tane ngk iridyum buji (arkadaşla paylaşıcaz)
BMC Yıkanabilir hava filitresi.
Değiştir o lastiği yoksa motosikletin daha çook güzelleşir![]()
Haklısın :cat: en kısa sürede![]()
ben de değiştircktm vazgectm shinkoya devammichelin ön arka 750 küsür tl pirelli de o civarda o yüzden vazgectim. Motoru servise bıraktım ağır bakıma girdi egsoz değişcek karbiratör temizlencek bujiler vb. parçalar kontrol edilcek, egzantirik kapak contası değişcek ve ön diskte yamukluk var gibi o düzeltilcek. Haftaya konya'ya döndüğümde sıfır gibi olacak inşallah
uzun yola hazırlıyorum motoru
![]()
Motoru niye polikliniğe götürdün bir şeyi mi var? :mrgreen:
Bir de sehpa üzerine almışsın tam uymuş.