Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Undocab
büyük ihtimalle uyar bende manetleri değiştirmeyi düşünüyorum ebay linkini eklermisin ne kadar bu manetler?
Acaba kırmızı motora mavi manet seti ve mavi jant şeridi nasıl durur

Undocab
büyük ihtimalle uyar bende manetleri değiştirmeyi düşünüyorum ebay linkini eklermisin ne kadar bu manetler?
Acaba kırmızı motora mavi manet seti ve mavi jant şeridi nasıl durur

Uyduğunu biliyorum da kalite durumu nedir onu merak ettim aslında.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280581763415&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Fiyatı daha önce 24$ + kargo sana ait olarak geçiyordu. Şimdi eleman 39$ kargo dahil yapmış. Sevmedim bu durumu ben 2 tane alıcam tek paket yaptırıcam ne olacak şimdi.
Kurnaz görmüş ki herkes 2 tane alıp tek paket yaptırıyo giydireyim ben şunlara demiş.

Ben şerit işine pek girmem genelde. Ama kırmızı- Mavi de uyar bordo mavi ye yakın :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 ----------

Bu eleman da ikisini 40$ +kargo fiyatına satıyor

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-Br...rcycles_Parts_Accessories&hash=item2eb5cf3f60

Felon ve undocab bu manetler şimdi elimize kaç paraya geliyor? olmazsa mesaj atalım satıcıya 3 takım flh alalım yada daha almak isteyen bulabilirsek 5 takım vs yaptıralım fiyatta güzellik yapsın. peki şuan kargo dahil neye mal oluyor tl olarak?

Felon ve undocab bu manetler şimdi elimize kaç paraya geliyor? olmazsa mesaj atalım satıcıya 3 takım flh alalım yada daha almak isteyen bulabilirsek 5 takım vs yaptıralım fiyatta güzellik yapsın. peki şuan kargo dahil neye mal oluyor tl olarak?

çiftini 39$'a satanlar var. fiyatta 2-3 takıma indirim yapmaz eleman bizim için anca kargodan kar olabilir. Onda da herkes aynı ilde olacak ki buluşup verilebilsin.

Ben bu ay şu aşağıdakileri almayı planlıyorum
2 tane manet
12 tane ngk iridyum buji (arkadaşla paylaşıcaz)
BMC Yıkanabilir hava filitresi.

Allah analı babalı büyütsün kardeş, motorun güzelmiş almak isterdim ama nasip bende parsellerde oturuyorun uzğa gitmemiş oludu motorun :)

@cemdoga
allah analı babalı büyütsün hocam.
çiftini 39$'a satanlar var. fiyatta 2-3 takıma indirim yapmaz eleman bizim için anca kargodan kar olabilir. Onda da herkes aynı ilde olacak ki buluşup verilebilsin.

2 tane manet
ngk iridyumların tanesi ne kadar hocam baya bi tutar 12tanesi :)
toplu olarak alırsak kargodan hertürlü kar ederiz.geldiğindede 4tl den türkiyenin her tarafına kargo olur.Aramızdan birisi alır bizde ona parayı yollarız.Aletler alan arkadaşın adresine gelir.Alan arkadaş kredi kartını kulladığı içinde ,türkiyede içi kargo parası vermez.Bu şekilde gayet adil olur :) ama şimdi bide 5er tane aldık diyelim gümrükte takılma riski varmıdır takılırsa hep beraber soğuk su içebiliriz.Bu olayı bilen varsa takılmaz diyosanız alalım hep beraber (ama ayın 10nundan sonra olsun) :) :)
Birer çift manet alırız bide bu elcik ve gidon topuzu seti var linkini attığım onun her rengi var birer tanede onlardan alalım almışken :)

Ortalık renklenmiş :) Ben de bikaç fotoğraf ekliyim.
@felon,undocab Renkli manetlere ben de talibim. Toplu alınabilirse ben de isterim :)

DSC_0181.jpg

DSC_0676.jpg

DSC_0680.jpg

DSC_0694.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eklemeyi öğrendik ya durduramazsınız artık :p

Lastik deki yazıların güzel olduğunu düşünüp aranızda benden başka boyayan var mı? Bu ilk boyandığı hali sonradan çatladı rengi soldu filan neyle yapsam ki aceb? :silent: Beyaz kalem alıp boyamıştım ben
11k8lk1.jpg

2 tane manet

ben tam bilmiyorum kargosu nedir ne değildir. şimdi tl olarak kargodan kar edersek nekadara gelir? birde o elcikleri eklersek. yurt içi kargosu sorun değil kocaelideyim 5 tl ye istanbuldan bana gelir.

Haklısın :cat: en kısa sürede :)

ben de değiştircktm vazgectm shinkoya devam :D michelin ön arka 750 küsür tl pirelli de o civarda o yüzden vazgectim. Motoru servise bıraktım ağır bakıma girdi egsoz değişcek karbiratör temizlencek bujiler vb. parçalar kontrol edilcek, egzantirik kapak contası değişcek ve ön diskte yamukluk var gibi o düzeltilcek. Haftaya konya'ya döndüğümde sıfır gibi olacak inşallah :D uzun yola hazırlıyorum motoru :D

ben de değiştircktm vazgectm shinkoya devam :D michelin ön arka 750 küsür tl pirelli de o civarda o yüzden vazgectim. Motoru servise bıraktım ağır bakıma girdi egsoz değişcek karbiratör temizlencek bujiler vb. parçalar kontrol edilcek, egzantirik kapak contası değişcek ve ön diskte yamukluk var gibi o düzeltilcek. Haftaya konya'ya döndüğümde sıfır gibi olacak inşallah :D uzun yola hazırlıyorum motoru :D

İyi bakalım uzun yola hazırla :cat: Seri şekilde kazalar olunca benim mersin işi de yattı zaten :pr: :pr: Bide hala binemiyorum zaten gecen habersiz bindim bi kere 1-2.vites gazı acamıyorum fazla kızdılar, bugün az dolasıyım dedim yok olmaz dediler evde boş boş otur vakit geciriyoruz :pr: Bu arada michelin o kadar tutarmı yav ön arka boyut olarak 110 ve 150 nin fiyatları dediğin demi?

Motoru niye polikliniğe götürdün bir şeyi mi var? :mrgreen:
Bir de sehpa üzerine almışsın tam uymuş.

Hastalandı gariban yatırdık oraya , iyi olacakmış doktorlar öyle dedi :p Bizim dükkanın arkası orası, eskiden tıp polikliniğiydi şuan atıl durumda, sahibi de anahtarı bize bıraktı kiralıyalım diye, kiralayan olmadık sürece ben de orayı motorumun garajı olarak kullanıyorum :queen::queen::queen: Hiç kiralanmasın hiç hiç hiç yoksa açıkta kalcak karakızım :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar