Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@Felon benim de sol disk çok daha fazla ısınıyo çünkü hafif bi eğiklik var yani sürekli balatada sürtme oluyo.

@Serk21 foto finike motor festivalinden, Sticker değil galiba cam çünkü içerideki kıvrımlar görülüyo, arkadaki suzukiye benzemiş çizgileri.

aynen sağlık durumu olarak benimde sol disk çok dalgalı ve tam düz değil gibi ama sağ daha temiz.Büyük ihtimalle ondan oluyodur şimdi tahminlerime göre sol diskim balatayı daha erken bitiricek zaten bi açabilsem şu balataları durumlarına bi bakıcam ama 2tane alyan anahtarı öldürdü vida yerinden milim oynamadı alyan uçlu lokma lazım:)

Beyler uzakdoğu konusuna asmıştım şu resmi şimdi farkettim bu motor Hyosung sanırım değilmi?(alttaki motordan bahsediyorum :p )
sexy-asian-biker-babe-girl-motorcycle-bike-20-japanese.jpg

Son düzenleme:
alyanın etrafına ince bi bez sarıp açmayı dene :cat:
evet alttaki hyo da
üsttekinde de hyosung yazıyo :p

alyanın etrafına ince bi bez sarıp açmayı dene :cat:
evet alttaki hyo da
üsttekinde de hyosung yazıyo :p

Ahaha doğru diyosun onuda şimdi farkettim :queen:
düzgün alyan kalmadıki :queen: hepsi çin malıydı zaten şu takım halinde 1lirayamı ne satılanlardan

aynen sağlık durumu olarak benimde sol disk çok dalgalı ve tam düz değil gibi ama sağ daha temiz.Büyük ihtimalle ondan oluyodur şimdi tahminlerime göre sol diskim balatayı daha erken bitiricek zaten bi açabilsem şu balataları durumlarına bi bakıcam ama 2tane alyan anahtarı öldürdü vida yerinden milim oynamadı alyan uçlu lokma lazım:)

Beyler uzakdoğu konusuna asmıştım şu resmi şimdi farkettim bu motor Hyosung sanırım değilmi?(alttaki motordan bahsediyorum :p )

Alttaki 650R de üstteki kaç cc bilemiyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:24 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Nasıl foto yükleniyor denedimde :)
Bu da 650X :mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar boş vites müşürü nerede bilen varmı acil cevaplarsanız çok iyi olur?
N ışığı sürekli yanıyo benim müşür bozulmuş varsa bi soket kablosu çıkartıyım kesiyim istemiyorum yanmasını nasıl yapabilirim?

@Sepetçioğlu
üsttekine herkes sahip olamaz o olayın hayabusası sayılır :p :)

aldım da daha taktırmadım cuma günü motoru servise bırakıp tatile gitcem bi kaç eksiği var hepsi tamamlanmış olur, o arada egsozu da taktırırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------

http://i835.photobucket.com/albums/zz278/2010Drag/Finike1/DSC_0079.jpg

şu hyonun farları ilginç olmuş güzel mi değil mi bilemedim :)

İyi iyi hayırlı olsun . Ters oldu bu araad ya benim yaralar da iyileşmedi discovery partisi de yapamadık :pr: :cherry: Far bu arada yapıştırma gibi bişey heralde olmamış tutmadım :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

Alttakinden bize ne hiç dikkat çekmiyor :queen: :p

ya bugun yolda gıderken anıden motorun bütün elektriği kesildi .tam boku yedik tesisatı yaktık dıyodumki ...meğersem sigorta yanmış :D

Diskten gelen ses sorununu hallettim.Komşudan iyi bi alyan anahtar aldım benim 1liralık setler gibi değil yapıştımı bırakmıyo kendini :)
Meğer 2tane anahtarı boşa yamultmuşum bu çin işi anahtarlar böyle işlere hiç gitmiyor.
balataları söküp yerlerini değiştirdim bide balatalar değişirken servis altaki vidasına pul koymuştu.üstünde karşılığı olan vidaya pul koymadı ama!
ben o alttaki pulu çıkardım test sürüşü yaptım ses falan kalmadı.Ama aklıma takıldı bu sefer 2 vidayıda pulladım bide öyle denedim.Arasındaki fark şu pul koyunca balatalar daha yakınlaşıyo manet daha kısa mesafede tekeri kitleyecek duruma geliyor.ama önceki sefer tek pul koyuldugundan balataları yan yiyodu.şimdi pulları çıkarttım orjinali nasılsa öyle olsun diye.(orjinalinde vidanın arkasında ona yapışık halde pulu var zaten)
Şuanda o kamyon freni sesi gitti.O lanet ses yüzünden 3gündür motora müzik dinlemeden binemiyodum.:mrgreen: Şuanda sessiz ve mutluyum bide şu arka fren pompasını yapabilcek kabiliyet olsa süper olcaktı ama şimdilik arka frensiz devam :) inş bi yere patlamam şu arka fren yüzünden :/
Bir çift ayna bir çift sinyal ve arka fren pompasıda aldımmı kaza bela olmadığı sürece 10numara olcak bebeğim :)

Diskten gelen ses sorununu hallettim.Komşudan iyi bi alyan anahtar aldım benim 1liralık setler gibi değil yapıştımı bırakmıyo kendini :)
Meğer 2tane anahtarı boşa yamultmuşum bu çin işi anahtarlar böyle işlere hiç gitmiyor.
balataları söküp yerlerini değiştirdim bide balatalar değişirken servis altaki vidasına pul koymuştu.üstünde karşılığı olan vidaya pul koymadı ama!
ben o alttaki pulu çıkardım test sürüşü yaptım ses falan kalmadı.Ama aklıma takıldı bu sefer 2 vidayıda pulladım bide öyle denedim.Arasındaki fark şu pul koyunca balatalar daha yakınlaşıyo manet daha kısa mesafede tekeri kitleyecek duruma geliyor.ama önceki sefer tek pul koyuldugundan balataları yan yiyodu.şimdi pulları çıkarttım orjinali nasılsa öyle olsun diye.(orjinalinde vidanın arkasında ona yapışık halde pulu var zaten)
Şuanda o kamyon freni sesi gitti.O lanet ses yüzünden 3gündür motora müzik dinlemeden binemiyodum.:mrgreen: Şuanda sessiz ve mutluyum bide şu arka fren pompasını yapabilcek kabiliyet olsa süper olcaktı ama şimdilik arka frensiz devam :) inş bi yere patlamam şu arka fren yüzünden :/
Bir çift ayna bir çift sinyal ve arka fren pompasıda aldımmı kaza bela olmadığı sürece 10numara olcak bebeğim :)

@felon kardeşim sen motorunu bu şekilde kullanma bence, bir an önce borç harç al aynalarını sinyallerini arka fren pompasını da bi şekilde temin et eksiklerini hallet bence, sistematik olarak bakıcak olursak neredeyse en önemli şeyler problemli, ayna yok ! sinyal yok!! arka fren tutmuyo!!!:cyclopsan Allah korusun..

@felon kardeşim sen motorunu bu şekilde kullanma bence, bir an önce borç harç al aynalarını sinyallerini arka fren pompasını da bi şekilde temin et eksiklerini hallet bence, sistematik olarak bakıcak olursak neredeyse en önemli şeyler problemli, ayna yok ! sinyal yok!! arka fren tutmuyo!!!:cyclopsan Allah korusun..

haklısın hocam ama bi gün bile bırakamıyorum mereti :)

Koruma takozuda şart sana (herkese de) :cat:

Koruma takozuda şart sana (herkese de) :cat:

takoz olayı listenin sonunda ama kış gelmeden alıcam çünkü kışın ben motoru durdugu yerde düşürmeye başlarım kesin :queen:
Eski motor düşüp duruyodu ama hafifti o bi rüzgarda pat yerde :queen:
hyo bi düştümü 200tl masraf çıkıyo piyasadaki çıkma gidonları toplayayım:queen:

takoz olayı listenin sonunda ama kış gelmeden alıcam çünkü kışın ben motoru durdugu yerde düşürmeye başlarım kesin :queen:

ali yarın akşam florya menekşeye bekliyorum seni balıkcıların oraya gelde kapışalım:cat:

Evet, o kadar özenip gözün gibi bakarsın, olduğu yerde düşerse çıldırırsın :pr:,
En büyük sorunda takma yeri olmaması, mecburen garenajı delmek gerekiyor :pale:

Evet, o kadar özenip gözün gibi bakarsın, olduğu yerde düşerse çıldırırsın :pr:,
En büyük sorunda takma yeri olmaması, mecburen garenajı delmek gerekiyor :pale:

yok hocam felon çok güzel takozlar buldu yapan adam bizim motorlar için yapmış tam, hiç bişeyi delmek falan gerekmiyor, hatta kullanım klavuzu nasıl montaj yapılacağına dair pdf.dosyası bile hazırlamış:) ama felon un yakın arkadaşıymış, oda erteledi takoz işini alamadık, felon kardeşim bak takoz isteyenler çoğaldı, ayarlayalımda alalım şu takozlardan geç iletişime arkadaşla..:cat:

Arkadaşlar grenajları koruyalım derken şasilerinizi eğmeyin de. O ince yan şasilere bağlayacaksanız sakın olaki yanaşmayın. O profiller düşme anındaki yükü kaldırmaz.

Arkadaşlar grenajları koruyalım derken şasilerinizi eğmeyin de. O ince yan şasilere bağlayacaksanız sakın olaki yanaşmayın. O profiller düşme anındaki yükü kaldırmaz.

Nasıl olacak peki? Grenajı geçtim. Hiç olmadık yerde motorun devrilmesiyle kolu kırdığınızı düşünün. Motoru götüremezsinizde iğrenç bi durum.
öndeki şasi demiri cidden ince. Varmıdır peki bir başka çözümü.

yav bu castrol acteva 20 40 yağdan sonra vites boşa geçmez oldu bide motor 1. viteste debriyaja bastıgım halde gidiyor :S ne yapayım bunu yarısnı boşaltıp yağın baka ağ ile mi karıştırayım? çok kalın geldi herhalde bu yağ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar