Arkadaşlar hiç yağ katkısı kullanan var mı? Ben arabada Bor power kullanıyorum, sesi ve çekişi bayağı değişti, sürtünmeyi çok düşürüyormuş, bu nedenle ısınmada fazla olmuyor, çekiş artıp yakıt sarfiyatı azalıyor

En fazla motor şişeri ne rahat söylemişsinfazla ısınan metalin daha çabuk yıpranacağı ve çabuk aşınacağı durumu var? Hararet sınır değerlere dayandığını görsekte ona göre davransak daha iyi değilmi? Devirdeki redline hesabı.
Bor Power ı çok methediyorlar, özellikle bizim şirketin arabalarına bakım yapan servis ama motor için hiç düşünmemiştim.Arkadaşlar hiç yağ katkısı kullanan var mı? Ben arabada Bor power kullanıyorum, sesi ve çekişi bayağı değişti, sürtünmeyi çok düşürüyormuş, bu nedenle ısınmada fazla olmuyor, çekiş artıp yakıt sarfiyatı azalıyor![]()
![]()
Bir şey daha öğrendik.. Sağol...Bor power bu motorlara uygun değildir çünkü ıslak debriyaj kullanılıyor. Debriyajda kaçırmaya neden olur ancak kuru kavrramalı motorlarda kullanılır.
Arkadaşlar hiç yağ katkısı kullanan var mı? Ben arabada Bor power kullanıyorum, sesi ve çekişi bayağı değişti, sürtünmeyi çok düşürüyormuş, bu nedenle ısınmada fazla olmuyor, çekiş artıp yakıt sarfiyatı azalıyor![]()
![]()
444'ü bilemiyorum valla :silent: , ben bayağı bir araştırıp bor power almıştım araca![]()
http://www.uzmantv.com/motor-yagi-ile-birlikte-katki-malzemeleri-kullanmak-dogru-mu
konuyla ilgili gereken cevap verilmiş .videoyu izleyin
Motor yağıyla karışım yapılıyor...bu BOR nereye koyuluyor:mrgreen: