Bu motoru alırken çevreden gelecek tepkilerden cok korkuyodum , malum o paraya araba alınırya

( alacağınız arabada 131 yada lada samara olur en fazla

) birde markaya gelecek tepkilerden korkuyordum hem telaffuzu zor hem fazla bilinmiyor hemde çince bi kelime gibi direk çin malı izlenimi veriyor .. hyosung,hoysung.haysung,hayasung ,haysuk ::queen: şahsen ben telaffuz edemıyorum , hyosung diyorum haa? die bi cevap gelıyor bende anahtarlığı gösteriyorum
aldığım tepkilere gelince ; anneme bu konuda hiç yalan söylemedim fiyatı konusunda felan , normalde mümkün deildi müsade etmesi ama hiçbi tepki vermedi , ne olumlu nede olumsuz olarak
park halindeyken bi cocuk geldı
cocuk: abı bu binlikmi
ben: yok 600 lük
cocuk: yaa binlik görünümlü 600 lük ozaman bu . Babaa babaa benim arkadaşın kafası bunda koptu işde :queen: motor hakkındaki ilk yorum buydu
sonra bi abim duymuş geldi ; olum sende hiçmi akıl yok ,okadar para verilirmi motora sen nezaman akıllanacan vs.vs sonra motoru bir gördü 1 dakkika kitlendi kaldı motora ... vallahi değerr dedi , helal olsun lan iyi yapmışsın biniyosan böylesine binecen ..
sonra bi kurye arkadas geldi , hayırlı olsunda niye bize haber vermedin ,gs500 bulurdum ben sana er 5 bulurdum vs. ama ne zman dışarı cıksam o arkadaşı motorun başına dikilmiş motoru incelerken buldum
sonra dayılar enişteler duymuş saydırmaya başlamışlar manyakmı bu çocuk niye okadar para vermış motora o kadar para verilirmi ...... ve tabi onlarda geldi ve motoru gördü , ilk önce bi güzel incelediler tabi ,eniştem zaten bitti motora helal olsun dedi daha fazlasına bile değer. sonra baktım dayım gelmiş bunla diyo köye gidermiyiz senle diyo
sonra en ilgincide yaşlı bi kurye abi geldi yaşı 50 ye yakın .. heyecanla hızlı hızlı geldi . kaçlık la bu 1000likmi ?? 250 lik dedim pehhh dedi aynı hızda istifini bozmadan döndü gitti ::queen:
ama şu bi gerçekki herkezin gözü motorda ..annem bile aldığım beri oğlum şu motora bi nazar boncuğu tak nazar değecekler deyip duruyor

mahallenin kadınları bile başına dikiliyo motoru inceliyo gerisini siz düşünün artıkk :