beyler yanlış hatırlamıyorsam 2007 lerde devir kesici olmaması gerekıyor değilmi ? . ozaman ya bugune kadar kandırılmışız yada benım motora özel olarak devir kesici takılmışmotor 11 bin devir civarında devir kesici devreye giriyor
bunuda rampa cıkarken bi aracı sollamaya yeltendiğim esnada farkında olmadan deviri 11 bınlere cıkartmam sonucu şans eserı farkettım
![]()
valla aldığım arkadaş demişdi alırken devir kesici var die ama içimden hadilen demişdim ama doğruymuşdediğin gibi enjeksiyonlularda olması lazım ama ilginç![]()
beyler yanlış hatırlamıyorsam 2007 lerde devir kesici olmaması gerekıyor değilmi ? . ozaman ya bugune kadar kandırılmışız yada benım motora özel olarak devir kesici takılmışmotor 11 bin devir civarında devir kesici devreye giriyor
bunuda rampa cıkarken bi aracı sollamaya yeltendiğim esnada farkında olmadan deviri 11 bınlere cıkartmam sonucu şans eserı farkettım
![]()
fearlesboyy sağolasın link için,birçok parça stokta yok peki nasıl oluyor bunların alımı?
ColdhearteD sanrım YBN marka aldıgın zincir. benim dişliler iyi durumda bende sadece YBN o ringli zincir alıcam. sen memnunmusun ?
achmalen seni çok iyi anlıyorum, bende dandik ötesi bi usta yüzünden motora bedavadan sıfır piston sekman taktım =)
burdan dırek sıteden uye girişi yapıp kredi kartıyla ödeyip alabilirsin ama uzun sürüyor 2 günde kargoya cıkıyor.acil lazımsa hemen hemen aynı fiyata bayilerden sipariş ver ordaki parça kodunuz veriyorsun aynı gün ellerinde varsa kargoya veriyorlar reklam olmazsa söyleyeyim ama tel vermiyorum google var bulamazsan özelden yaz vereyim ...kayalar motor yada yeşilyurt motor bu ikisindede pek çok orjinal parça var hatta fiyatları sahibinde kullanılmış satanlardan daha ucuz adama cıkma eksantrik zincirine 130, tl diyar ben sıfır orjınal tanesini 75 tl aldım plakalık sahibindende cıkması 60 tl sıfır 31 tl kdv dahil vs. vs
arkadaşlar benım motorun amortisörleri sert bi cukura geldıgımde hafıften vuruyordu özellikle iki kişi iken gecen hafta avcılardakı servıse gıttın ve her ıkı kolada yag tamamlandı direksıyondan ses gelıyordu oda düzeldı aynı sorunu yaşayan arkadaşların dıkkatıne genelde hysongların fabrıka cıkışı ön amartisörine az yağ konuyormuş 1 haftadır dınlıyorum tık yok 250 km yol yaptım.
e-baydan almış oldugum debraj maneti geldi fren maneti yolda renkli en kısa zamanda montajdan sonra resimleri paylaşırım.
Ben beğendim gayet güzel olmuş. Gece Aydınlatması nasıl acaba ?
Ayrıca sinyaller içeride sanırım Uzun kısa farklı mı yoksa iki farında uzun kısa özelliğimi var ? Biraz ayrıntıları alabilirsek güzel olur
Not: Fiyatını sormuştım.Kendim buldum. 125 lira aşağıdaki linkte.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...maske-far-kaliteli-ital-urun-50152191/detay/?
Buradada farklı bir modelin var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...naked-far-mototarz-dan-siyah-50748813/detay/?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
merkezyedekparca Sitesinde 50 liraya aynı ürün var.
Tek merak ettiğim bu ürünlerin içinde ampüller geliyor mu ? Yanda sinyaller olduğundan diğer sinyaller iptal mi oluyor ? Her halde ikisini birlikte yakma imkanımız vardır kablo ekleyip bir şekilde.
Gece zifiri karanlıkta aydınlatmam yetersiz geliyor. Çift ampül olacağından sıcak bakıyorum. Hatta sinyal yerlerine bile gerekirse 2 ampül daha atarım ışıl ışıl olur yoldaAkü kaldırırmı orası tartışılır. Ama 2 tane 35 watt'lık ampülün randıman vereceğini sanıyorum.
Kullananlar gece aydınlatma performansı hakkında bilgi versinler lütfen.