benim en çok merak ettiğim:çamurluga hafif bi yukarı çekme işlemiyle düzeliyor.
Serk21 in söylediği ampulü bende biliyorum "bilmemne blue"gerçekten çok güzel ama hatırlamıyorum tam adını. Söküp bakmam lazım . Üşenmezsem bakarım. (bir arkadaşın gv250 de takılı)
@Serk21
PHILIPS DIAMOND VISION H4 dediğin sanırım. Mavi ışık veriyor. Çifti 60 Tl.
Osram Nightbreaker H4 ise çifti 40 lira. Osram alınabilir gibi duruyor. #43242642
ben ilk aldıgımda orjinal tekerleri vardı degiştirdikten sonra hisstttigim duyguyu şöyle anlatım daha önce bisiklete biniyormuşum virajlarda yan yanakların tamamını yatıyorum hiç sıkıntı yok orjinal tekerleri tam bir facia geldi.benim en çok merak ettiğim:
Önceden orjinal ebatlarda sonrada 120 160 ebatlarında kullanan varmı ?
ön 120 arka 160 takıldığında motor kıvraklığından birşey kaybediyormu?
Eğer aldığım motorda orjinal lastik boyutları olursa bi dönem o şekilde kullanıp sonra değiştirmeyi düşünüyorum ama kalın olsun diye bi derdim yok yol tutuşu ve kıvraklıktan kaybetmeyelim 5cm daha kalın duracak diye![]()
ben ilk aldıgımda orjinal tekerleri vardı degiştirdikten sonra hisstttigim duyguyu şöyle anlatım daha önce bisiklete biniyormuşum virajlarda yan yanakların tamamını yatıyorum hiç sıkıntı yok orjinal tekerleri tam bir facia geldi.
istediğim yorum buydu şimdi kafamda sorun kalmadı teşekkürler![]()
arkadaşlar HYOSUNG GT250R motorumu satıyorum. buyrun linki ve ilan numarası;
49813297
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...u-burada-kacirilmaz-firsattir-49813297/detay/
tekeri degiştirdikten sonra ii bir marka alırsan aradaki uçurum farkını kesinlikle farketcen tek bir dez avantajı var top speed ben 185 190 görüyordum orjinal ince tekeriyle şuan 170 180 arası gidiyor fakat alet yere yapıştıgından kalkışı hızlanışı hepsi arttı süper oldu.hiç korkmadan virajlara yat hiç sıkıntısı yok .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------
birde motorun lastiklerini degiştirdikten sonra satmaktan vazgeçtimgüven vermeye başladı motor.
bu hızlara cıktıgında makina redline a giriyormu?
Redline sınırlarına yaklaşıyor.
Açık hava filtresi ince orjinalinide tekeri ve dişli takımı etkenlerini değiştirdikten sonra oluyor denerseniz rahatlıkla görebilir birde motorunda 5w 30 turbo dizel tam sentetik motor yağı kullanıyorum her 2000 de yağ yağ filtresi değiştiriyorum hafta sonu karburatorumu tazikli hava ile temizler buji baslarınıda temizliyorum bu sırada benimde hobim bu Antalya'da olan gelip deneyip farkı görebilir
MURATCAN sen bu senkron ayarını lüleburgazdamı yaptırdın?