Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

satılık 2010 gt250r

arkadaşlar, 2010 aralık ayında almış olduğum motorumu satmak istiyorum.
motor 600 km dedir. rengi siyah-gri dir. kaza yoktur. üzerinde tiger egzos vardır. orijinal egzosu da yanında verilecektir.

istediğim fiyat 7600.-TL dir.

ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

teşekkürler,

slm

slm arkadaşlar benim bi sorunum varda siz değerli abilerimle paylaşıyım dedim şimdi benim akü ömrü bitmiş kaç kez şarj ettirdim taktım bikqaçgün idare etti sonra yine çalışmıyor bende bugün vurdurarak çalıştırdım eve geldiğimde normalde kilometrem 12300 dü bi baktım 33222 olmuş :mrgreen: sizne ne yapmalıyım daha önce basına böyle gelen varmı aküyü değiştircem zatende kilometreyi eski düzenine nasıl koycam :pr:

arkadaşlar motorunuzu ilk çalıştırırken, şu mevsimde marşa ilk bastığınızda hemen çalışıyormu? ayrıca benim sorunum hala düzelmedi... motoru aldığımda 8000 km deydi. depo filan sökülmüş haldeydi. ilk benzini koyduk:pr: hay doldurmaz olaydık... 210 km yolculuğun sonunda motor stop etmeye başladı:pr: yeni akü aldım, bujileri değiştirdim, akü etrafındaki soketleri oksit temizleyici spreyle açıp temizledim, oto elektirikçiye götürdüm şarjlama da ve elektirik sisteminde bir sorun yok, yakıt katkı maddelerinden kullandım temizleyici ... bütün bunları ustaların tavsiyeleriyle yaptım ... :pr: ama hala sorun düzelmedi. en son bana söylenen 1000 km sonra düzelir demişlerdi neredeyse motor 10000 km ye geliyor:pr: çıldırıcağım !!! sabahları filan ilk marşta zaten almıyor. 4-5 defa bazen 6-7 de ancak çalışıyor. otomatik jikle devereye giriyor. 5 dakika sonra ısınıyor ve yola çıkıyorum. 15-20 dakika sonra trafik ışıklarında yada trafik içindeyken 1. vitese düşünce işte o anda film kopuyor:pr: STOOOOP!!! stop ediveriyor. çok sık olmuyor gerçi ama bazen yapıyor... ve beni çileden çıkartıyor... yolda tekleme yapmıyor. gidişi muhteşem hatta en son 175 km/h bile gördü. ama anlatmış olduğum gibi bu sorun çözülmüyor. ben balıkesir / edremitte oturuyorum burada gezmediğim motor ustası kalmadı. sorunu çözende olmadı! artık izmir e yada balıkesir merkeze mi götürsem diye düşünüyorum. sizlerinde böyle birşey başınıza geldiyse yada bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen acilen paylaşımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Kardeş kaç km ittin sen motoru :D vurdurarak çalıştırılmaması lazım diye biliyorum zaten normalde boş vites haricinde çalışmıyor bujilere elektrik gitmiyor diye biliyorum. Bence bu işten anlayan bi elektrikçiye götür eski km'sine ayarlasın, seninki yine iyi ben 520.000'de hyosung gördüm :mrgreen:

arkadaşlar motorunuzu ilk çalıştırırken, şu mevsimde marşa ilk bastığınızda hemen çalışıyormu? ayrıca benim sorunum hala düzelmedi... motoru aldığımda 8000 km deydi. depo filan sökülmüş haldeydi. ilk benzini koyduk:pr: hay doldurmaz olaydık... 210 km yolculuğun sonunda motor stop etmeye başladı:pr: yeni akü aldım, bujileri değiştirdim, akü etrafındaki soketleri oksit temizleyici spreyle açıp temizledim, oto elektirikçiye götürdüm şarjlama da ve elektirik sisteminde bir sorun yok, yakıt katkı maddelerinden kullandım temizleyici ... bütün bunları ustaların tavsiyeleriyle yaptım ... :pr: ama hala sorun düzelmedi. en son bana söylenen 1000 km sonra düzelir demişlerdi neredeyse motor 10000 km ye geliyor:pr: çıldırıcağım !!! sabahları filan ilk marşta zaten almıyor. 4-5 defa bazen 6-7 de ancak çalışıyor. otomatik jikle devereye giriyor. 5 dakika sonra ısınıyor ve yola çıkıyorum. 15-20 dakika sonra trafik ışıklarında yada trafik içindeyken 1. vitese düşünce işte o anda film kopuyor:pr: STOOOOP!!! stop ediveriyor. çok sık olmuyor gerçi ama bazen yapıyor... ve beni çileden çıkartıyor... yolda tekleme yapmıyor. gidişi muhteşem hatta en son 175 km/h bile gördü. ama anlatmış olduğum gibi bu sorun çözülmüyor. ben balıkesir / edremitte oturuyorum burada gezmediğim motor ustası kalmadı. sorunu çözende olmadı! artık izmir e yada balıkesir merkeze mi götürsem diye düşünüyorum. sizlerinde böyle birşey başınıza geldiyse yada bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen acilen paylaşımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Sende beyin sorunu varmıs gibi hissettim kardeşim... :bounce:

michelen pilot activ şu anki fiyatı:
motolas : 110x70x17 : 240 tl arka 150x70x17 300 tl.
buz motorda aynı aşşağı yukarı fuardan bu güne 3 ay geçti neredeyse sezon açıldı yuro arttı 400 tl ön arka bu vakitte hala satan yer varsa ben sağlam kazık yedim o zaman.

:)

bu resimlerde mançuryalı nında üyesi olduğu cadde motor kulübü olarak yaptığımız 1 mayıs gezisinden 1-2 foto
15241.jpg

15299.jpg

15299.jpg

Son düzenleme:

bu ve benzeri sorunlar hep ayak müşüründen kaynaklandığını daha önceki konularda çözmüştük. AYAK MÜŞÜRÜNÜ İPTAL ETTİR DÜZELİR.... 3 dakkalık iş zaten.

ayak müşürü veya marş rublesi de olabilir,bi göster,benim hyo da devamlı sorun çıkarırdı alışırsın

Rolantiyi biraz yükseltip dene. 1500 devir seviyesinde olsun. Rölanti ayarını motorun sıcakken yaptır. Karbüratörünü temizlettir. Hava filtresini kontrol et. Bana rölantin düşük gibi geldi. Hava ayarına da kesinlikle baktır. Ayrıca motorda giderken kasma varmı yani gaz açıyorken devir gitmemezlik yapıyormu ?

Ayrıca beyin bakabilirsin. sahibinden'de vardı. Ama dene öncelikle aldığın beyni. Direk para verme. Sorun ondan kaynaklı olmayabilir. Müşürü de iptal et.
@__sArSıLmAz__

Devamlı sorun çıkartıyorsa sorunlar çözülmüyor demektir. Klasik makine bunlar. Çok alengirli sorunları olamaz.

izmir...

..........................
İzmir de arkadaşımın gittiği çok sağlam bi usta var... hatta kronik vites geçmeme olayını halletti adamın... İstanbul da olmasam bende gidecem... eğer yolun düşerse ben arkadaştan yerini öğrenirim..... bir kötü ihtimalde eğer bu motoru akü takviyesi yada vurdurarak çalıştırıyırsanız beyine zarar veriyormuş... usta söyledi .... aklınızda bulunsun aküyü şarj edip öyle çalıştırın mümkünse...

ayak müşürü veya marş rublesi de olabilir,bi göster,benim hyo da devamlı sorun çıkarırdı alışırsın

anladım sanırım ayak müşiri doğru. şimdi havalar kötü açar açmaz en kısa zamanda yaptırıcam. teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------

Rolantiyi biraz yükseltip dene. 1500 devir seviyesinde olsun. Rölanti ayarını motorun sıcakken yaptır. Karbüratörünü temizlettir. Hava filtresini kontrol et. Bana rölantin düşük gibi geldi. Hava ayarına da kesinlikle baktır. Ayrıca motorda giderken kasma varmı yani gaz açıyorken devir gitmemezlik yapıyormu ?

Ayrıca beyin bakabilirsin. sahibinden'de vardı. Ama dene öncelikle aldığın beyni. Direk para verme. Sorun ondan kaynaklı olmayabilir. Müşürü de iptal et.
@__sArSıLmAz__

Devamlı sorun çıkartıyorsa sorunlar çözülmüyor demektir. Klasik makine bunlar. Çok alengirli sorunları olamaz.

bendeki enkjeksiyonlu. rölanti 1500 de motor ısınmış durumdayken ayarlandı. yolda giderken hiçbir şekilde tekleme yada gaz yememe sorunları yok. evet haklısın diğer markalara göre daha azproblemli olduğunu düşünüyorum. en kötü ihtimal beyin onuda değiştiririm arkama bakmam:cat: ama bu ayklık müşiriyle iş bitecek gibi geliyor bana. teşekkürler arkadaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

..........................
İzmir de arkadaşımın gittiği çok sağlam bi usta var... hatta kronik vites geçmeme olayını halletti adamın... İstanbul da olmasam bende gidecem... eğer yolun düşerse ben arkadaştan yerini öğrenirim..... bir kötü ihtimalde eğer bu motoru akü takviyesi yada vurdurarak çalıştırıyırsanız beyine zarar veriyormuş... usta söyledi .... aklınızda bulunsun aküyü şarj edip öyle çalıştırın mümkünse...

bi kaç defa vurdurma yaptık.. bu doğru. sen adresi yollarsan sevinirim. saat gibi çalışsada mutlaka iyi bilen birine göstermek gerekiyor. paylaşım için teşekkürler:cat:

Arkadaşlar merhaba, adım Sertaç. Forumu önceden okuyucu olarak takip ediyordum ancak ilk defa mesaj atıyorum.

Benim merak ettiğim şu. Acaba GT 250R motoru alıp, alt grenajı söküp, sadece kafa grenajını (ya da göğüs grenajı diyebilirsiniz) bırakıp, üstüne de GT 250 Comet direksiyonu taktırmak mümkün müdür? :) Yani tahmin ettiğiniz üzere GT 250'nin kafa grenajlısını yapmak istiyorum.

İki model arasında direksiyonun dönüş miktarında fark var sanırım, bu sorun yaratır mı?

Teşekkürler...

teşekkürler kemalettin ve ibrahim tertibim

Evet arkadaşlar malum yine hyodan vazgeçemedim ve 1 ay kadar önce yine mat siyah bir hyo almıştım.zaten resminide paylaşmıştım malum bu sene yaz gelmemesi ve sanki gökyüzü yere inmiş gibi sürekli yağmur yağmasından dolayı doğru dürüst binemedim.sürekli motor kısmından bir ses geliyordu asker arkadaşıım ibrahim as (as motor)geçen motoru binmesi için kendisine verdim oda tertip hava zaten yagmur binemezsin bu şekilde binmenede ben izin vermem dedi ve hyomu aldı gitti...ertesi gün tüm motoru aşagı indirmiş ses eğsantrik zincirindenmiş bizde madem söktük zaten binemiyoruz tamamen yapalım dedik başladık yapmaya skmüşten komple piston sekmanda aldık silindir komple rektefiye edildi. yani anlıyacağınız sıfır km 2006 model hyom olucak :) sırada rodaj var...

bu ilk hali...

kemalettin kardeşimle aldığımız 600rr aynası

daha kutusunu yeni açtım aynanın baktım herkesde 600f aynası var bende hem değişik olsun hemde daha şık dursun diye bunu aldık bakalım nasıl durucak daha denemedim.

buda ciğeri sökülmüş hali

piston-sekmanlar tamam

bunlarda kuralkandan aldıgım orjinal komple conta takımı

bir an önce bitsin artık özledim motorumu

bitince acaba mat siyah olan motorumu renk mi değiştirsem diyorum bir ara yenı kasa siyah beyaz geldi aklıma şimdide turuncu siyah

Bir kez daha teşekkürler ibrahim kardeşim

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, adım Sertaç. Forumu önceden okuyucu olarak takip ediyordum ancak ilk defa mesaj atıyorum.

Benim merak ettiğim şu. Acaba GT 250R motoru alıp, alt grenajı söküp, sadece kafa grenajını (ya da göğüs grenajı diyebilirsiniz) bırakıp, üstüne de GT 250 Comet direksiyonu taktırmak mümkün müdür? :) Yani tahmin ettiğiniz üzere GT 250'nin kafa grenajlısını yapmak istiyorum.

İki model arasında direksiyonun dönüş miktarında fark var sanırım, bu sorun yaratır mı?

Teşekkürler...

gt250 comet al istediğin kısmı grenaj kaplatabilirmisin bilmem ama internette cometlere grenaj kaplandığını görmüştüm araştır istersen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar