istanbulda olmak vardı hyo kaynıyo ankarada iş yokr:
Aynı Şey izmir içinde geçerli, Burada sıfır satan bayi bile yokk, 2. ellerde Nanayyy...
istanbulda olmak vardı hyo kaynıyo ankarada iş yokr:
kırmızı siyah çok güzelmiş:queen:
aldıgın yakıt mıktarını böl yaptıgın km'ye :yaklasık km'de 20krş ...100 km de 5lt yapar...az yada cok diğer arkadaşlar daha iyi bilir...
arkadaşlar, arka lastik alacam yarın veya bu hafta içi;
aşağıdaki seçeneklerden hangisini önerirsiniz?
aşağıdaki alışveriş sitelerinden değil de gidip mağazalarından almayı düşünüyorum,
internet sitelerine baktım, fiyatlar mağazada da aynı...
seçenekler:
1-280 tl
2-350 tl
3-351 tl
aksini sebepleri ile söylemezseniz, 280 liralık olanı almayı düşünüyorum,
iyimidir, değilse neden?...
arkadaşlar, arka lastik alacam yarın veya bu hafta içi;
aşağıdaki seçeneklerden hangisini önerirsiniz?
aşağıdaki alışveriş sitelerinden değil de gidip mağazalarından almayı düşünüyorum,
internet sitelerine baktım, fiyatlar mağazada da aynı...
seçenekler:
1-280 tl
2-350 tl
3-351 tl
aksini sebepleri ile söylemezseniz, 280 liralık olanı almayı düşünüyorum,
iyimidir, değilse neden?...
Arkadaşlar benim hyonun cins bir sorunu var sorun şu vites boş ışığı yanmadığında ayaklık kapalı ve boşta iken marş basmıyor sadece debriyajı 1/3 yada 3/3 oranında sıkarsam marş basıyor fakat motor soğuksa 3 - 4 denememde çalışıyor çalıştırdıktan sonra 10 15 dkk çalışıp ısındıktan sonra normale dönüyor ışık yanıyor kontağı kapatsamda açtığımda direk çalışıyor ama biryerde 1 saat durursam motor soğuyunca yine aynı şeyler ben boş vites müşüründen şüphelendim sanırım ön dişlinin sağ alt köşesinde ufak bi kutucuk gibi birşey var orasımıdır anlamadım. Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
bu anake ss lastiği değil ki :S ben mi yanlış biliyorum yoksa? comete takan varda R a takmak nekadar dogru bilmiyorum. ama pilot acvite güzel lastik daha önce siteden 2 kişi taktı yol tutuşunun mükemmel oldugunu söylüyorlar. ön arka fiyatıda 400 tl ile 450 tl arası değişiyor.
arkadaşlar yaz geldı artık hyocular şöyle bi pazar sabahı bir araya gelsekte istanbulu turlasak yada nereyı istersenız oraya güzel olmazmı ben avcılardayım
Denizköşklerde PTT'yi geçince sokağın köşesindeki yeri diyorsan GV250 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Ben motoru oraya götürüyorum aynı zamanda STKanuni yetkili servisi. Motopark'tı sanıyorum ismi.
ismail abi görüşemiyoruz hiç =) bu arada benim motordan tık tık tık tık ses geliyor siboptan mı acaba bişey metal vurma sesi sanki piston bujiye vurur gibi ritm atıyor motor nedendir ki ?:silent:
serkanım ygs vardı malum. bu yaştan sonra üniversiteli olmaya kalkınca böyle oluyor. hımm tık tık ses. subap sesine benziyor evet. ritmik olarak saydırması bunu düşündürüyor. şu motoru bir görsem iyi olacaktı. haftaya pazar günü sizin o tarafa geleyim inşallah bir bakayım. ama bu ses için acele toplayan arkadaşla bir görüş.
serkanım ygs vardı malum. bu yaştan sonra üniversiteli olmaya kalkınca böyle oluyor. hımm tık tık ses. subap sesine benziyor evet. ritmik olarak saydırması bunu düşündürüyor. şu motoru bir görsem iyi olacaktı. haftaya pazar günü sizin o tarafa geleyim inşallah bir bakayım. ama bu ses için acele toplayan arkadaşla bir görüş.
evet ayaklık müşürü yapabilir. ben ayaklık müşürünü iptal ettim. çünkü beni yolda bıraktı. motor vitese takınca stop ediyordu. ben de kablosunu orta dan bir yerden kesip birbirine bağladım
S.a arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce filan bi hyosung aldım. Göstergede FI dikkatimi çekti. motorcuya sordum Full injection gibi bişey miş heralde. O yazıyı gösterirken beklemeli mi hareket etmemeli mi yoksa normal mi ne yapmalı yardımcı olursanız sevinirim
Sağolasın. Tam olarak kapsamlı sormadım ustaya arkadaşın motorunu gösterirken bende öyle bi sormuştum. Bir arıza olmadığını normal olduğunu sadece ilk çalıştırdığında benzinle alakalı birşey olduğunu söyledi ama tabiki FI ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum o yüzden tam olarak ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?