Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla havalar ısınmasada yağış olmadıkça her gün çıkıyorum ben :) bi gün 1-2 kişi daha bulup buluşalım sahilde yahu. hem turlarız hem biryerlerde oturur sohbet ederiz. ne dersiniz ? var mı gelen ? :)

artçı kabul edersen gelirim :) bende kısa bi süre içinde hyo almayı planlıyorum yakından görmüş bilgi almış olurum senden istersen tabi

valla havalar ısınmasada yağış olmadıkça her gün çıkıyorum ben :) bi gün 1-2 kişi daha bulup buluşalım sahilde yahu. hem turlarız hem biryerlerde oturur sohbet ederiz. ne dersiniz ? var mı gelen ? :)

Olur tabi dayı.Bende hergün çıkıyorum işten eve evden işe.Ben hertürlü buluşma teklifine açığım durumum müsait olduğu sürece.

Bu arada sıkıntısı olan Hyocular inşallah en yakın zamanda bütün sıkıntılarından kurtulurlar.Allah canımıza ve malımıza zeval vermesin arkadaşlar.

bu otomatik jiklenin bir ayarı yada bozulma ihtimalı var mıdır?
araçlarda bazen bozuluyor diye biliyorum.Benim o otomatik dedıklerı meretın hıc otomatıklıgını gormedım bi ara calısıyordu sımdı çalışmıyo.

benimki solda manuel. ilk çalıştırırken hafif gaz basılı çalıştıyorum 4.000 rpm kadar.
gazı bırakmadan jigleyi çekiyorum sonra gazı bırakıyorum.
bunun otomatiğidemi var ?

benimki solda manuel. ilk çalıştırırken hafif gaz basılı çalıştıyorum 4.000 rpm kadar.

hay bin kunduz :queen:yav benim cikleyi koymamışlar heralde bende yok:salut::salut::salut:

Karburatorlu motorda manuel enjeksiyonda o senın soldaki bizde yok.
bide ilk calıstırmada fazla gaz verme sonra üzülürsün :cat:

Bazilarina, muhatabim olmadigi icin hic cevap vermiyorum. Lakin nasil bir vahiy geliyorsa, kış uykusundan uyanip direkt beni buluyorlar.. :)

Caner abi bana aynanın bi tanesini satar mısın :rendeer:

Bide sinyaL :salut:

Bi de manet :queen: Geçici bi manet taktırdım oraya..

Karburatorlu motorda manuel enjeksiyonda o senın soldaki bizde yok.
bide ilk calıstırmada fazla gaz verme sonra üzülürsün :cat:

stop ettirmeyecek kadar gaz vermeye çalışıyorum ilk çalıştırmanın önemini
arabamdan biliyorum dinlenmiş motorun yağı süzülmüş olduğundan .
motorun parçaları kısmen yağlı kalır ilk çalıştırma sürtünmenin en çok olduğu
andır. Yinede düşüncen için çok tşkkür ederim
bu arada sizde karbrtorluye geçin jigle sorunsuz :queen:

enfeksiyonlularda otomatik. :)
Süper :queen::queen:
stop ettirmeyecek kadar gaz vermeye çalışıyorum ilk çalıştırmanın önemini
arabamdan biliyorum dinlenmiş motorun yağı süzülmüş olduğundan .
motorun parçaları kısmen yağlı kalır ilk çalıştırma sürtünmenin en çok olduğu
andır. Yinede düşüncen için çok tşkkür ederim
bu arada sizde karbrtorluye geçin jigle sorunsuz :queen:

Aynen enjeksiyon güzeldir herşeyi otomatık dedim utanmasa marşta basmıycak sen manuel yapıver abi diycek :bounce:

elimde hafif çizik sahibi çakma 600F sol aynası var,birde kullanılmamış 1 çift carbon sinyal =) ama öne olmuyor arkaya takıp arkadakilere öne taktım ben süper oldu. istersen makul fiyata satalayabailirim :p :queen:

elimde hafif çizik sahibi çakma 600F sol aynası var,birde kullanılmamış 1 çift carbon sinyal =) ama öne olmuyor arkaya takıp arkadakilere öne taktım ben süper oldu. istersen makul fiyata satalayabailirim :p :queen:

Kırık ayna Sağ :queen:

sinyal bulamazsam diğer sinyali de sökücem :queen:

Riçi riç, ben bir ay sağ aynasız kaldım bi dönem motor sağa düşüpte kırılınca. İşte ben 2008 den beri buralarda bu forumdayım, bende çok ağladım buralarda çok yazdım, fotolar ekledim şunlar kırıldı diye çok yardım istedim. Maşallah ozamanki arkadaşlar çok yardım severdiki 1 ay aynasız gezdim sonra gittim kargo dahil fatih kılıçlıdan oval sağ aynayı 50tl ye aldım.

Sonra bi baktım aynanın tekini biyerden topran alan biri 20 tl den satmaya başlamıştı. Dedim sağlık olsun. VS VS VS.

Şimdi sende ağlıyorsun! Ama sen boşuna ağlıyorsun, burda yardımsever abilerin var. Bize yardım eden olmadı ama biz yardımseverizdir.

Tabi biraz söz dinlemek lazım. Dilimde tüğ bitti motoru garaja çek diye diye. Garaja çek hallederiz dedikçe sen, şurasınıda burasınıda yaptırayım dedin durdun be kardeş.

Merak ediyorum bu iş şuanki hali ile sana kaça patladı. Murat usta hakkını helal etsin ben ona mahcubum o yüzden yanına uğrayamıyorum. Umarım sanada insaflı davranmıştır. Umarım benim davrandığım ve davranacağımdan daha insaflı davranmıştır.

Benim nalburum ve garajım olsa motorcuda sanırım çok nadir işim olur:cat:

Neyse riço uzatmış olduk, sen eski aynayı dibi ile birlikte umarım saklıyorsundur.

Gidon - ayna - sinyal - ayak kelebek - grenaj sorun değil dedim sana ama şuanda sanırım tek dertlerin sinyal ve ayna kalmış.

Sinyali tamamdır bil, lakin aynayı dibi ile saklıyorsan iyi yoksa diğerinide sök ve bidaha köşeli ayna kullanma derim:cat:

Benden yarın haber bekle.:cat:

6 Mart Pazar günü gidebiLiriz fiyat aLmaya sende geL iyice bişiLer oLur sn nerde oturuosun ?

Tmm bi aksilik olmazsa gelicem.Göztepedeyim.Bu karboncu nerdeydi?Özelden yazarsın bana detayları ve teli konuşuruz.ok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------

enfeksiyonlularda otomatik. :)

:queen::queen::queen: enfeksiyonnyann kafadan koparmaca beni

artçı kabul edersen gelirim :) bende kısa bi süre içinde hyo almayı planlıyorum yakından görmüş bilgi almış olurum senden istersen tabi

kaskın varsa neden olmasın :)

Olur tabi dayı.Bende hergün çıkıyorum işten eve evden işe.Ben hertürlü buluşma teklifine açığım durumum müsait olduğu sürece.

Bu arada sıkıntısı olan Hyocular inşallah en yakın zamanda bütün sıkıntılarından kurtulurlar.Allah canımıza ve malımıza zeval vermesin arkadaşlar.

o zaman hangi gün buluşalım ? Daha başka gelebilecek arkadaşlarda varsa, yazarlarsa sevinirim... ona göre plan yapalım

Cumartesi hava iyi gorunuyor. Kadikoyde goruselim ogleden once uyguns, erken gorusursek daha cok yer gezilir. Kendine guvenen arkadaslar varsa bi kartepe yapalim..

kullanıcı başlıklarındaki bu yardımlaşmayı görünce kıskanıyorum yahu:) ama ben 250cc ye geçinceye kadar eminimki bir çoğunuz 600cc ye geçmiş olacaksınız :( 2006-2007 yıllarında 125zn kullanıcı başlığındaki yardımlaşmada aynı buradaki gibiymiş ben motoru aldım 125zn kullanan kimse kalmadı forumda :( gt250r alcağım zamanda kimse kalmayacak sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar