valla havalar ısınmasada yağış olmadıkça her gün çıkıyorum benbi gün 1-2 kişi daha bulup buluşalım sahilde yahu. hem turlarız hem biryerlerde oturur sohbet ederiz. ne dersiniz ? var mı gelen ?
![]()
artçı kabul edersen gelirim
valla havalar ısınmasada yağış olmadıkça her gün çıkıyorum benbi gün 1-2 kişi daha bulup buluşalım sahilde yahu. hem turlarız hem biryerlerde oturur sohbet ederiz. ne dersiniz ? var mı gelen ?
![]()
![]()
bu otomatik jiklenin bir ayarı yada bozulma ihtimalı var mıdır?
araçlarda bazen bozuluyor diye biliyorum.Benim o otomatik dedıklerı meretın hıc otomatıklıgını gormedım bi ara calısıyordu sımdı çalışmıyo.
benimki solda manuel. ilk çalıştırırken hafif gaz basılı çalıştıyorum 4.000 rpm kadar.
gazı bırakmadan jigleyi çekiyorum sonra gazı bırakıyorum.
bunun otomatiğidemi var ?
Karboncuya gideceğiniz zaman haberim olsun.Bende depoyu kaplatıcam.Dediğin gibi ucuza getiririz belki :queen:
Karburatorlu motorda manuel enjeksiyonda o senın soldaki bizde yok.benimki solda manuel. ilk çalıştırırken hafif gaz basılı çalıştıyorum 4.000 rpm kadar.
gazı bırakmadan jigleyi çekiyorum sonra gazı bırakıyorum.
bunun otomatiğidemi var ?
Bazilarina, muhatabim olmadigi icin hic cevap vermiyorum. Lakin nasil bir vahiy geliyorsa, kış uykusundan uyanip direkt beni buluyorlar..![]()
hay bin kunduz :queen:yav benim cikleyi koymamışlar heralde bende yok:salut::salut::salut:
Karburatorlu motorda manuel enjeksiyonda o senın soldaki bizde yok.
bide ilk calıstırmada fazla gaz verme sonra üzülürsün :cat:
Süper :queen::queen:enfeksiyonlularda otomatik.![]()
stop ettirmeyecek kadar gaz vermeye çalışıyorum ilk çalıştırmanın önemini
arabamdan biliyorum dinlenmiş motorun yağı süzülmüş olduğundan .
motorun parçaları kısmen yağlı kalır ilk çalıştırma sürtünmenin en çok olduğu
andır. Yinede düşüncen için çok tşkkür ederim
bu arada sizde karbrtorluye geçin jigle sorunsuz :queen:
Caner abi bana aynanın bi tanesini satar mısın :rendeer:
Bide sinyaL :salut:
Bi de manet :queen: Geçici bi manet taktırdım oraya..
elimde hafif çizik sahibi çakma 600F sol aynası var,birde kullanılmamış 1 çift carbon sinyal =) ama öne olmuyor arkaya takıp arkadakilere öne taktım ben süper oldu. istersen makul fiyata satalayabailirim:queen:
Kırık ayna Sağ :queen:
sinyal bulamazsam diğer sinyali de sökücem :queen:
Caner abi bana aynanın bi tanesini satar mısın :rendeer:
Bide sinyaL :salut:
Bi de manet :queen: Geçici bi manet taktırdım oraya..
6 Mart Pazar günü gidebiLiriz fiyat aLmaya sende geL iyice bişiLer oLur sn nerde oturuosun ?
enfeksiyonlularda otomatik.![]()
artçı kabul edersen gelirimbende kısa bi süre içinde hyo almayı planlıyorum yakından görmüş bilgi almış olurum senden istersen tabi
Olur tabi dayı.Bende hergün çıkıyorum işten eve evden işe.Ben hertürlü buluşma teklifine açığım durumum müsait olduğu sürece.
Bu arada sıkıntısı olan Hyocular inşallah en yakın zamanda bütün sıkıntılarından kurtulurlar.Allah canımıza ve malımıza zeval vermesin arkadaşlar.
kaskın varsa neden olmasın![]()
o zaman hangi gün buluşalım ? Daha başka gelebilecek arkadaşlarda varsa, yazarlarsa sevinirim... ona göre plan yapalım