hocam tulgacana gaipten bilgiler geliyor sanırım :queen: motorun ksıfır fiyatını kuralkan 8.549TL. ye çekti, piyasada şuan için 7.800TL.ye taksitle alabilecek şekilde sıfırı var, ama ikinci eller artacak şeklinde duyumlar alan tulgacanı tebrik ediyorum:cat:
kargaya yavrusu KUZGUN gelirmiş ne diyim :mrgreen::mrgreen:??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...inci-el-degil-0-km-super-fiyat-42098822/detay
dediğim gibi amacım arkadaşa hemen hazır cevap vermek değil sadece gercekten bilgilendirebilmek.bende hyo kullanıcısıydım hyoyuda asla kötülemem ama fıyatlar ortada ...ama herkes motor alacak ona inanıyorum artık..buda 2, el almak için para biriktirip zorla 3-5 lırayı bir araya getiren arkadaşlarımız için bulunmaz fırsat göreceksiniz fiyatları biraz daha sabredin mart sonu nisan başı gibi yeni motorlar alındığında 2, el fiyatları düşermi tavanmı yapar hep beraber görecegiz ama benim tahminim 2008 modele 6000-6500 TL yazan arkadaşların biraz daha düşünmeleri gerektiği yoksa istedikleri fiyata satabileceklerini sanmıyorum umarım satarlar ama herkes kendisini bir alıcı olarak görsün satıcı gözüyle değil