Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam tulgacana gaipten bilgiler geliyor sanırım :queen: motorun ksıfır fiyatını kuralkan 8.549TL. ye çekti, piyasada şuan için 7.800TL.ye taksitle alabilecek şekilde sıfırı var, ama ikinci eller artacak şeklinde duyumlar alan tulgacanı tebrik ediyorum:cat:
kargaya yavrusu KUZGUN gelirmiş ne diyim :mrgreen::mrgreen:??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...inci-el-degil-0-km-super-fiyat-42098822/detay

dediğim gibi amacım arkadaşa hemen hazır cevap vermek değil sadece gercekten bilgilendirebilmek.bende hyo kullanıcısıydım hyoyuda asla kötülemem ama fıyatlar ortada ...ama herkes motor alacak ona inanıyorum artık..buda 2, el almak için para biriktirip zorla 3-5 lırayı bir araya getiren arkadaşlarımız için bulunmaz fırsat göreceksiniz fiyatları biraz daha sabredin mart sonu nisan başı gibi yeni motorlar alındığında 2, el fiyatları düşermi tavanmı yapar hep beraber görecegiz ama benim tahminim 2008 modele 6000-6500 TL yazan arkadaşların biraz daha düşünmeleri gerektiği yoksa istedikleri fiyata satabileceklerini sanmıyorum umarım satarlar ama herkes kendisini bir alıcı olarak görsün satıcı gözüyle değil

Herkes uyumuş :) Ducasung iyiymiş

Serk21 arkadaşım sana bir iyi birde kötü haberim olabilir.
Önce hangisini istersin :)

allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun sıkıntılarından biran önce.
benimde ayağım iyileşti sayılır arabayla turladım debriyaj basabiliyorum :queen:
sanırım 1 haftaya motoruda kullanırım.
allah ın izniyle sıkıntılarından sıyrılıp dükkanda vakit geçirmek istersen
benim için arka çamurluk yaparsın bir ara uğrar alırım senden.
sırasıyla yapılacak işlemler şunlar.
balatalar değişecek komple
karbrator temizlenecek
yağı değişecek
hava filtresi değişecek
bide arka çamurluk :rendeer:
moralini yüksek tut eyüp ustam sen bize lazımsın :)

repartitor: balata alma elımde fazla var :) onları takarız. çamurluk kolay zaman oldugunda fazla yapıcam.
Serk21: dostum galıba bosuna pıston sılındır ısıne gırıstın. Umarım cok uzmezler senı (bu kotu haberdı)

Son düzenleme:
repartitor: balata alma elımde fazla var :) onları takarız. çamurluk kolay zaman oldugunda fazla yapıcam.
Serk21: dostum galıba bosuna pıston sılındır ısıne gırıstın. Umarım cok uzmezler senı (bu kotu haberdı)

nedenki abi? bildiğin bişey varsa söyle =) vallahi üzüldüm üzüleceğim kadar nekadar zaman oldu motor yatıyor serviste. bu arada iyi haber nedir? çamurluk mu yaptın bana =)

nedenki abi? bildiğin bişey varsa söyle =) vallahi üzüldüm üzüleceğim kadar nekadar zaman oldu motor yatıyor serviste. bu arada iyi haber nedir? çamurluk mu yaptın bana =)
inan durumuna nasıl uzuluyorum anlatamam.basından berı takıp edıyorum.
iyi haberde su; arka sılındırden gelen sesı sanırım sonsuze dek cozdum. Bugun murat78 geldı motoruna bakım yaparken dıkkatımı ceken bırseyı duzelttım ve ondakı ses gıttı. Saat gıbı oldu. Tahmın edıyorum senın motor toplanıncada o ses devam edıcak maalesef. Iste ozaman yanıma gel halledelım. Bu sorunu yasayan dıger arkadaslarda bana ulasırlarsa kan emıcı servıslerın elıne dusmektek kurtarabılırım onlarıda.

Dostum cepten yazdım. Kısa kesıyorum, ozel mesaj atamıyorum. Repartıtordan cep numaramı al. Konusuruz ıhtıyac duydugunda ararsın.
Herkese hayırlı geceler

iyi haberde su; arka sılındırden gelen sesı sanırım sonsuze dek cozdum. Bugun murat78 geldı motoruna bakım yaparken dıkkatımı ceken bırseyı duzelttım ve ondakı ses gıttı. Saat gıbı oldu. Tahmın edıyorum senın motor toplanıncada o ses devam edıcak maalesef. Iste ozaman yanıma gel halledelım. Bu sorunu yasayan dıger arkadaslarda bana ulasırlarsa kan emıcı servıslerın elıne dusmektek kurtarabılırım onlarıda.

Dostum cepten yazdım. Kısa kesıyorum, ozel mesaj atamıyorum. Repartıtordan cep numaramı al. Konusuruz ıhtıyac duydugunda ararsın.
Herkese hayırlı geceler

sağoalsın abi,ben hala piston dahi bulamadım bugunde carizma motoru aradım tamam var dedi bi saat sonra ara dedi aradım telefonu kapalı. anlayacağın para var piston yok hiçbiryerde.numaranı alıyorum abi şu motor bir yürür hale gelsin ilk iş yanındayım,sanada hayırlı geceler.

Ben şuanki motorumu almadan önce Dudulluda bi motorcuda 2008 model 4.000
km de tertemiz bi motor bulmuştum. motorun sahibi antalyadaymış arada geliyormuş istanbula vs.vs. uzatmayayım bir arkadaşına vermiş motoru al kullan diye..
adamımız gitmiş antalyaya , arkadaşıda motoru pert etmiş redline mi sokmuş
artık yağsız tuzsuzmu bırakmış ne b.k yediyse Kol çıkarmış motor bloklar sağlam rektefesiydi pistonlarıydı işçiliğiydi işde hesap çıkarttırdım 1.5 ila 2 lira arasında masrafı var. dedim ben bu motoru almak istiyorum , Fakat parçalarını
bulabilirmiyiz dedim motorcuya..
dediki Pendikte bilmem ne motor var orada ben baktım bütün parçaları mevcut.
Parçada sıkıntı yok. Dedi
satışı konusunda nasıl olacak dedim. Ben benim olmayan bişeye masraf
yapamam dedim , yarın adam gelip motoru almasın elimizden
tanımıyoruz etmiyoruz.
dediki ararız gelir peki dedim o halde sen görüş fiyat konusunu
ben şu kadardan fazla vermem yürürü zaten piyasada şu kadar
sen motorcusun benden daha iyi biliyordursun dedim.
tmm sen benden haber bekle dedi.
2 gün oldu yok 3 gün oldu yok gittim yanına. hbr yok dedi
ulaşamadım dedi cart dedi curt dedi , bende fazla üstelemedim.
başka motor aldım.
şimdi bu konuyu niye anlattım.
sana lazım olan parçalar o malum motor içinde lazımdı ve bu malum motorcu
parçaların pendik sanayide bilmem ne motor da olduğunu söylemişti.
şimdi bu adam ne kadar güvenilir orası tartışılır.
belkide doğru söylüyor olabilir parcalar pendik sanayide gerçekden vardır.
eğer varsa bu adam üzerinden ulaşmak en kısa yolu olur.
ben böyle bir muhabbete girmişken bu motorcuyla , gitti o parçacı kapatmış
gitmişde diyebilir velhasıl durum bu ..
pendik sanayide tanıdığın varsa oralarda bi soruştursun
benim ayağım sakat olmasaydı sana yardımcı olmak isterdim
boş boş sağda solda turlayacağıma pendik sanayiye giderdim
ALLAH yardımcın olsun :pale:

Cadde,caddebostan benim mekanlar yaw :p Bende Göztepedeyim caddeye baya bi yakınım yane :wiinkk: Havalar ısınsın caddebostan sahilde bol bol görürsün beni :queen:

valla havalar ısınmasada yağış olmadıkça her gün çıkıyorum ben :) bi gün 1-2 kişi daha bulup buluşalım sahilde yahu. hem turlarız hem biryerlerde oturur sohbet ederiz. ne dersiniz ? var mı gelen ? :)

Bazilarina, muhatabim olmadigi icin hic cevap vermiyorum. Lakin nasil bir vahiy geliyorsa, kış uykusundan uyanip direkt beni buluyorlar.. :)

Herkese hayırlı geceler

abi gerçekten beni büyük bi dertten kurtardın.tekrar teşekkür ediyorum sana.senin yaptıklarını bi serviste yaptırmış olsaydım......gerisi malüm.telrar teşekkürler abi.

Ben şuanki motorumu almadan önce Dudulluda bi motorcuda 2008 model 4.000
km de tertemiz bi motor bulmuştum. motorun sahibi antalyadaymış arada geliyormuş istanbula vs.vs. uzatmayayım bir arkadaşına vermiş motoru al kullan diye..
adamımız gitmiş antalyaya , arkadaşıda motoru pert etmiş redline mi sokmuş
artık yağsız tuzsuzmu bırakmış ne b.k yediyse Kol çıkarmış motor bloklar sağlam rektefesiydi pistonlarıydı işçiliğiydi işde hesap çıkarttırdım 1.5 ila 2 lira arasında masrafı var. dedim ben bu motoru almak istiyorum , Fakat parçalarını
bulabilirmiyiz dedim motorcuya..
dediki Pendikte bilmem ne motor var orada ben baktım bütün parçaları mevcut.
Parçada sıkıntı yok. Dedi
satışı konusunda nasıl olacak dedim. Ben benim olmayan bişeye masraf
yapamam dedim , yarın adam gelip motoru almasın elimizden
tanımıyoruz etmiyoruz.
dediki ararız gelir peki dedim o halde sen görüş fiyat konusunu
ben şu kadardan fazla vermem yürürü zaten piyasada şu kadar
sen motorcusun benden daha iyi biliyordursun dedim.
tmm sen benden haber bekle dedi.
2 gün oldu yok 3 gün oldu yok gittim yanına. hbr yok dedi
ulaşamadım dedi cart dedi curt dedi , bende fazla üstelemedim.
başka motor aldım.
şimdi bu konuyu niye anlattım.
sana lazım olan parçalar o malum motor içinde lazımdı ve bu malum motorcu
parçaların pendik sanayide bilmem ne motor da olduğunu söylemişti.
şimdi bu adam ne kadar güvenilir orası tartışılır.
belkide doğru söylüyor olabilir parcalar pendik sanayide gerçekden vardır.
eğer varsa bu adam üzerinden ulaşmak en kısa yolu olur.
ben böyle bir muhabbete girmişken bu motorcuyla , gitti o parçacı kapatmış
gitmişde diyebilir velhasıl durum bu ..
pendik sanayide tanıdığın varsa oralarda bi soruştursun
benim ayağım sakat olmasaydı sana yardımcı olmak isterdim
boş boş sağda solda turlayacağıma pendik sanayiye giderdim
ALLAH yardımcın olsun :pale:

amin dostum sağolsın =( sorun şu ki parçanın oldugu birçok yeri bulduk fakat adamlar satmıyorlar nedense. adamın hesap numarası bende var dedim yatırayım parayı yok yok dur dedi ben kutuya koyayım ondan sonra yollarsın 1 saat sonra ara dedi aradım kapalı telefonu. bakalım en son çare hyosungsource olcak sanırım. malesef motor piyasası böyle seninde başına gelmiş bugun yarın diyerek zamanını çalıyorlar ama bişey elde edemiyorsun.

bence adam gibi dürüst parça satan ve servislik yapan birine çok acil ihtiyaç var. Eyüp abi açsa bi dükkanda milleti bu vampirlerden kurtarsa mesela süper olmaz mı?

bu otomatik jiklenin bir ayarı yada bozulma ihtimalı var mıdır?
araçlarda bazen bozuluyor diye biliyorum.Benim o otomatik dedıklerı meretın hıc otomatıklıgını gormedım bi ara calısıyordu sımdı çalışmıyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar