- Katılım
- 1 Haz 2008
- Mesajlar
- 755
bende sigorta yaptırmam lazım .
fiyat konusunda bilgisi olan varmı.
Salatalıkçı köprüsü arkası, Bostancı oto sanayi içi, caddeden aşağıya inerken 50metre ileride sağda. Koç Alyanz acentesi Gokce sigorta. Tahmini 80tl den yaptırırsınız. Geçen mayısta 60 küsüre sigortalamıştım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:27 ----------
İlanlara bakıyorumda birşey dikkatimi çekti. Bu motorla hiç 30bin üzerine çıkan yokmu. Bu ne arkadaş bütün ilanlarda motorlar max 20-25bin km de. Bu işte bir it eniği var gibi.
Birde 5000-10000 km motorlara bakıyorum hoşafı çıkmış resmen. Bu km sahtekarlığıda iyice ayyuka çıktı son zamanlar ..
Gerçi birazda sadece km ye bakarak motor almaya çıkan alıcılarında katkısı var sanki bunda. Fakat yinede sahtekarlığı haklı çıkarmaz.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda banamı öyle geliyor yoksa başka buna dikkat eden de varmı.
Benim motor 30bin olucak ama ne 5 bin 20 bin arası motorların yanına koydum. İnanın sanki benimki 5 bin diğeri 50 bin gibi kaldı.
Üzgünüm lakin ben bu yazdıklarınızın hiçbirine katıldığımı söyleyemem. Mantıklı bulunur veya bulunmaz ama istenise sebeplerini açıklayabilirim.
