Mutlu Son ::cheeeeer
Sonunda bende aLdım.. Motor qüzeL tepkiLer qüzeL fakat istediğim sesi aLamıyorum.. Tiger 360 fln dedi adamın teki. Sanayiye gittim araba egzozu takarız abartı egzoz dedi 100 lira :queen: Boş vitese geçirmekte bende problem yaşıyorum soL eL iptal :salut:
r: Kafayı yicem geçmiyo çok nadir geçiyo
r: aynı dertten bende muzdaribim ne yapmak gerek aragaz veriyorum boşa atmaya çalışıorum bazen atıyo bazen atmıyo var mıdır bunun bi haL çaresi..???
Hayırlı olsun riç. Bendeki eksozun sesini hayal et, sence hangisi güzel? Orjinal eksozun sesimi iyi yoksa içi boşaltılmış eksozun sesimi iyi? :mrgreen: Aman abart taktırma, sonra pişman olursun:cat:
Viteste iken kırmızıda vs durduğunda boşa geçmeme porblemi ise şudur.
* Kırmızıya geldiğinizde vitesi ya 1e düşürmüş olursunuz yada geldiğinizde düşürüsünüz geçmez.
* Bu sebeple eliniz sürekli sert debriyaj kolunu sıkmaktan ağrır.
* Bende buna değişik çözümlerle çözüm bulmuş durumdayım aynı diğer arkadaşlar gibi.
* Kırmızı ışığa yada durmanız gereken yere yaklaşırken durmadan önce vitesi 1e düşürüp sonra tekrar yarım yukarı yaparsanız debriyaj basılı tabi o şekilde genelde geçiyor.
* Durduktan sonra geçmiyorsa ileri geri yapınca hafiften geçebiliyor.
* Durduktan sonra kırmızıda vs işte herneyse, debriyajı sanki motoru 1. viteste kaldıracak gibi yapıp az bişi kendi gidermiş gibi duruma getirip minik bide gaz verincede geçebiliyor.
* Durduktan sonra bide motoru kırmızı butondan kapatınca boşa en kolay böyle geçiyor, genelde yapılan çözüm bu. Ama tabi çalıştırırken ilk çalıştırmada yediği benzinde ayrı, viteste çalışsa sadece eliniz ağrır. Onun yiyeceği benzinden ne our demeyin. Sürekli yaparsanız görürsünüz. Benzin 4 lira

* Hiç değişmedim ama debriyaj balatasını yeniledikten sonrada kırmızıda bile dursan boşa geçmesi artık çok rahat oluyor diye burda yazan arkadaşlar oldu.
Yani kısacası bu bi sorunsa, zamanla hepimizin başına gelen normal bir sorun, yani, siz "BECERİKSİZ" değilisiniz :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------
arka fren hidrolik pompasını aldım çıkma 40 tl ye taktırdım sorunsuz çalışıyor =/ arka balatalarıda çin malı balata taktırdım artık zincir harici eksiğim kalmadı =) ee zincir ne öneriyorsunuz böyle uygun fiyatlı sağlam?
100 lerden 40lara bulmuşsun iyi hayırlı olsun. Ben metresi 7tl olan kalın zincir kullanıyorum motoru kitlemek için:cat:
Dişli zincirini ise motorcu 70tl lik filan bişi takmıştı, ama işte 100km de bir yağlamazsan çabuk deforme oluyor. Ben yeni zinciri sanırım 8000bin de taktırdım 11bindeyim 3000km olmuş.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------
Arkadaşlar kafa ve yan grenaj la depoyu siyah, kuyruğu turuncu boyamak istiyorum. Daha önce deneyen varmı. Aslında komple siyah istiyorum fakat ruhsat değişimi işine girmek istemiyorum.
Ne dersiniz. Bugün sökmeye başlıcam.
Daha önce bu şekilde gören varmı. Yada başka öneriniz varmı. Ne yapılabilir. Daha karizmatik olması içi. (kendi rengi standart turuncu siyah)
Photoşop yaparak bir fikir edinebilirsin. Eğer motorun turuncu-siyah ise orjinal rengi, sen güzel bir modifiye satarlar kafanda ve ona göre boyat. Araç giydirme yerleride fikir verebilir sana. Ozalitçilere gidebilirsin..:cat: