Bu baktığım zaten kanuni' nin kendi sitesidir(kuralkan) servisin farklı fiyat söylerse çıkışmanı öneririm sitenizde bu fiyat siz adammı dolandırıyosunuz vb. gibisinden...
Baktığınız sitenin tam adresi nedir acaba ?
Bu baktığım zaten kanuni' nin kendi sitesidir(kuralkan) servisin farklı fiyat söylerse çıkışmanı öneririm sitenizde bu fiyat siz adammı dolandırıyosunuz vb. gibisinden...
Sayfalarca okudum kafam kazan oldu. Hele ilk sayfalar hep varsayımlardan ibaret![]()
Arkadaşlar bu motor boş vitese nasıl geçer bunu nasıl başarabilirim. Canım çıktı trafikte debriyajda tutmaktan
Bazen boşa geçse bile boş vites ışığı yanmıyor. Başına gelen çözümü bilen varmıdır acaba.
hafif bir aragaz ve vitesi çekme hafif bi vur bırak tık diye atıyo.
Teşekkürler yarın biraz alıştırma yaparım. İşin garibi çok zorlayınca 2. vitese geçiyor ama oradanda boşa alamıyorum. Umarım tamamen benim beceriksizliğimdir..
yaw ben bu saati bi türlü ayarlıyamadım he.hep geri kalıyor ve 1 den 12 ye kadar rakamlar var 13,14 falan göstermiyor.ben mi beceremedim aceba?
Birde benzin deposunun içi ve kenar kısımları paslanan var mı?Bu pas olayını nasıl çözeriz?ki çözsem bile deponun içindekiler motora zarar vermez mi :S
Depodaki paslar içinse üzgünüm kanser başlamış artık sende...
Sayfalarca okudum kafam kazan oldu. Hele ilk sayfalar hep varsayımlardan ibaret![]()
Arkadaşlar bu motor boş vitese nasıl geçer bunu nasıl başarabilirim. Canım çıktı trafikte debriyajda tutmaktan
Bazen boşa geçse bile boş vites ışığı yanmıyor. Başına gelen çözümü bilen varmıdır acaba.
Kafayı yicem geçmiyo çok nadir geçiyor: aynı dertten bende muzdaribim ne yapmak gerek aragaz veriyorum boşa atmaya çalışıorum bazen atıyo bazen atmıyo var mıdır bunun bi haL çaresi..???[/B]