Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ıyı aksamlar arkadaslar valla butun sıteyı ve yazılmıs son sayfaları hatım ettım geldım:mrgreen:motorumun uzerındekı brandayı kaldırdım sole bır tozunu aldım bırazda calıstırdım sesını ozlemısım....malum 4 gundur bınmedım sımdıde gerı orttum artık apartmandakıler bana manyakmı dıe bakmaya basladılar....aklıma estıkce calıstırıp gecıp karsına seyredıyorumm..ne yapalım ıs guc kosturmaca altımızda sırket arabası var fazlada zorlamıyoruz benım zıllıyı...bu haftasonu hava guzel olurda bıraz dolasırım bu arada sanayıde ayna camlarımı hafıf oval olanlardan taktırıcam cok guzel gorus acısı verıo 15 tl elınızdekı ayna kasasına gore kesımı...bugunona baktım maslak sanayıdeydım arabanın aynası arızalıydı donmuyordu o sırada cıragın skıtırındakı aynayı gordum cocuk orda yaptırmıs cok da guzel olmus...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 ----------

:cat::cat::queen::queen::queen::queen::queen::queen:he yaaaa

Tarabyada hacıosman'damı oturuyorsunuz ?
yoksa çayırbaşı sarıyer tarafı mı ?

Trafikte nal toplantığımın 600cc'leri siziiiii:mrgreen: Alıcam sizden bitane.

10bin TL'ye 600F düşünüyorum arkadaşlar. 2004 civarı. 600RR alacaktımda bakalım 2bin filan daha çıkarabilirsek o karar anları zamanında belkide 600RR alırız. Tabi yine kredi ile, GTR min 4 taksiti kaldı, 2 taksit daha ödedimmi işlem tamamdır, sonra bi kredi daha ve sezona girerken inşallah.

Ben artık geçiş dönemini tamamladım.:bounce:

Lakin GTR mi şuanda satmıyorum boşuna elinizi okşamayın :queen:

hocam kredi bitmede yeisini mi dusunuyosun? kolay gelsin valla.

bu arada 600rr hosuma giderdi. simdi ise r6 hastasiyim... onunda zamani gelecek.

Bugün saat 17.30 gibi zincirlikuyu shell'in tam önünde ben otobüste trafikte sıkışıp kalmışken arabaların arasından akıp giden grenajları sökülmüş hyo sahibi sana çok özendim çook burdamısın! :salut::p Aah ah motorum burda olsa da hyo buluşmasında ben de olabilsem..

Bugün saat 17.30 gibi zincirlikuyu shell'in tam önünde ben otobüste trafikte sıkışıp kalmışken arabaların arasından akıp giden grenajları sökülmüş hyo sahibi sana çok özendim çook burdamısın! :salut::p Aah ah motorum burda olsa da hyo buluşmasında ben de olabilsem..

Silifke / Zinzirlikuyumu?:silent:

tulgacan artcın var bulusmada:p

:cherry::cherry: Bu seferkinde değil ama bidahakine olurum valla affetmem :queen: Yarın akşam kısmetse 1 haftalığına memlekete gidip hasret gidercem finallerden önce. Gerçi ders çalışıyo olmam gerekcek ama ben motordan vakit ayırabilceğimi pek sanmıyorum :queen::queen:
Demişken, arkadaş benden dedim benim motora da bi bakıver (skutırı var yanyana saklıyoruz ikisini :p) aküsü bitmiş karakızımın :pale::pale::pale: Aküyle ilgili sıkıntım vardı ama bitmesini de beklemiyordum açıkçası. Bugün sağolsun söküp götürdü şarja yarın alcak ama bakalım baska sorun oluşmamıştır umarım :salut:

1) my91
2) rich34

Başka varmı artçı olmak isteyen? Malum Dudulludan Bıçkıdereye 40km 3 kişi bu motor üstünde gitmişliğim var, yine gideriz ne olacak. Lakin arkadakilerin akraba olmalarını tercih ederim :) Gerçi farketmez zaten yolda akraba oluyorlar :mrgreen:

1) my91
2) rich34

Başka varmı artçı olmak isteyen? Malum Dudulludan Bıçkıdereye 40km 3 kişi bu motor üstünde gitmişliğim var, yine gideriz ne olacak. Lakin arkadakilerin akraba olmalarını tercih ederim :) Gerçi farketmez zaten yolda akraba oluyorlar :mrgreen:

Oha kaç kşi bincez xD My91de mi geliyo bzle .P

Panik yok bu buluşmada yokum ama bidahakine 3-5 anlamam argedeş ordaki artçılardan biri ben olurum:p

Hc merak etme bdahaki bLusmaya bende Hyo'Lanirim o zaman sorun kaLmaz yanyana giderz =)

Tabi nerede bulusulacak oda onemli. Bebek sehillerine ne dersiniz? Oradan bir Rumeli Feneri turuda yapilabilir. Bir karadeniz havasi alabliriz.

Yada Anadolu yakasinda Kadikoy sahillerinde bulusup sizi Bickidere'ye goturebilirim. Sile yolundan gidiliyor ve gittiginize pisman olmayacaginiz super bir dogal ortama sahip. Ordan 15km Gocbeyli yolu ile Istanbul parka F1 e gidip birde orada gazlariz ve evlere dagiliriz. Tum mekanlarin fotolarini aksam ekleyebilirim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar