bekaret konusunda hassasım ben :queen:
Aynen :bounce:
evet aynı kafadanız.:queen:bende bu yüzden biraz sıktım kendimi bankadan çektim krediyi.karar verip almam 2gün sürdü.şimdi istedigim yeriyle oynuyorum.lastikleri,manetleri,aynaları,zinciri,egsozu,ön dişliyi,ayak peglerini,fren balatasını,kafama göre degiştirdim.birde xenon taktım,arka çamurluk yaptım.şimdi sırada katlanabilir plakalık var.he alarm ve çakmak şarj soketini unuttum bak.:queen::queen::queen:
esprime kızmadıgınada sevindim.:rendeer::rendeer:
Çakmak şarj soketi Sapına kadar Türk :queen:
Arka çamurluk dedigin lastik ustune mi yaptın ?
şimdilik yok ama bir ara çeker atarım.:cat:fiyat harbiden güzel 250 lira felan ediyor sanırım.
Nasıl duruyo peki fotosu varmı![]()
Yaw beni ve motoru yolda goren 600 cc ss sahipleri nedense surekli once dibime girip sonra tektekere kalkip uzuyorlar.
Gecwn gundw su stationa benzeyen yeni kasa Porschelardan biri basladi temde sagimdan solumdan gecmeye. Sonra yavasladi. Ben de o sirada makaslara basladim. Baktim porsche hemen takildi yine pesime. Sonunda adama el kol ile isaret yaparak 'hocam bu alet senin kadar hizli degil. Senin Makine bir numara' dedim. Adam da eyvallah deyip uzaklasti.
Nasil![]()
Yaw beni ve motoru yolda goren 600 cc ss sahipleri nedense surekli once dibime girip sonra tektekere kalkip uzuyorlar.
Gecwn gundw su stationa benzeyen yeni kasa Porschelardan biri basladi temde sagimdan solumdan gecmeye. Sonra yavasladi. Ben de o sirada makaslara basladim. Baktim porsche hemen takildi yine pesime. Sonunda adama el kol ile isaret yaparak 'hocam bu alet senin kadar hizli degil. Senin Makine bir numara' dedim. Adam da eyvallah deyip uzaklasti.
Nasil![]()
Nasil![]()
ne olacak bu mematiye sımdı :silent:::uzgunum:::tartis::
GÖЯKEM;2230992' Alıntı:hocam sen ne içtin akşam akşam , nerden nereye atladın![]()
ne olacak bu mematiye sımdı :silent:::uzgunum:::tartis::
Bu adamı ve konuşmaLarini seviyorum@Tulgacan..
adam olmaz bu mematı dur olm yok git olm yok.
Al patladı suratına gördün :queen:
2 bölümdür baymıştı bu hafta güzeldi :bounce:
Dipnot:görkem sizin oralarda http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...r-8750-km-de-2008-enjeksiyonlu-32373562/detay
Bu motor varmış gordun mu hiç ?
ıyı aksamlar arkadaslar valla butun sıteyı ve yazılmıs son sayfaları hatım ettım geldım:mrgreen:motorumun uzerındekı brandayı kaldırdım sole bır tozunu aldım bırazda calıstırdım sesını ozlemısım....malum 4 gundur bınmedım sımdıde gerı orttum artık apartmandakıler bana manyakmı dıe bakmaya basladılar....aklıma estıkce calıstırıp gecıp karsına seyredıyorumm..ne yapalım ıs guc kosturmaca altımızda sırket arabası var fazlada zorlamıyoruz benım zıllıyı...bu haftasonu hava guzel olurda bıraz dolasırım bu arada sanayıde ayna camlarımı hafıf oval olanlardan taktırıcam cok guzel gorus acısı verıo 15 tl elınızdekı ayna kasasına gore kesımı...bugunona baktım maslak sanayıdeydım arabanın aynası arızalıydı donmuyordu o sırada cıragın skıtırındakı aynayı gordum cocuk orda yaptırmıs cok da guzel olmus...
Tamam riçi riç, sana yarın göstereceğim, Allah izin verirse "SÖZ":cat:
Bizimkiler zaten hafif bombelidir. Ama daha fazla bombe istiyorsan oda ayrı tabi olmaz değil ama yinede orjinali daha iyidir. ynayı malum bol kullanıyoruz bu motor üstünde.
Heee şuda var. Bu hafta sonu yarından başlayarak hava güzel. Pazar günü GTR istanbul buluşması düzenlersek bende oralı olabilir.
PAZAR GÜNÜ hem hava güneşli hem sıcaklık düzeliyor hemde rüzgar düşüyor. Yani en ideal gün.
Gelinde nal toplatayım size![]()
bana uyar ...zaten canım sıkılıyordu...bıraz dolasırız :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queenhemde tanısırız![]()