Marş düğmesinin olduğu kumanda panelinin altındaki vidaları sök
mekanizmayı zaten göreceksin 2 tane bölmesi var normalde birinde takılı olması gerek eğer değilse yerinden çıkmıştır dediğin gibi..gerginliğe göre gaz telinin başını o 2 bölmeden birine tak bunu yaparken gidonu tam sola çevir ki telin ne kadar gerildiğine bak..
arkadaşlar bide bu Kadıköy de bulunan Niyazi Usta'nın yerini bilen varsa adresini yazabilir mi ?
teşekkürler bi deniyim bakalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
arkadaşlar kafama takılan bir soru var, acaba bizim bu motorlara performans egsozu taktırsak hangisinden taktırmamız lazım? ancak bu sorum tiger falan filan için değil. Yani Bi Akrapoviç yada Yoshimura falan taktırmak istesek hangisinden taktırmamız gerekir. Çünkü bildiğiniz gibi motorun çift silindirli yada 4 - 6 silindirli oluşu önemli bu konuda, çift silindirli motorlara uygun olmayan egsozlar takıldığında motora zarar verdiğini biliyorum. belkide yanlış biliyorum. bu konu hakkında beni bilgilendirebilecek arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim..
ben twobrother ın sitesine bakmıştım bizim motorlar için uygunu war ama türkiyede 900 yada 1000 tl gibi bir fiyatı wardı o yüzden wazgeçmiştim. birde wideolarda dikkatimi çeken ixil oldu ama tr de uygunu satılıyormu bilmiyorum