Arkadaşlar meraba öncelikle 13.11.2010 saat 2 gibi hadımköy yolunda radar yakalanmışım elime kagıt dün ulaştı 87 km hızla giderken yakalanmıştım bunun sonucunda 270tl ceza yedim.Saglık olsun ama benim anlamadıgım radar hareketli radarmış bu zamanda kaldımı ilginç neyse bu da fotografıhttp://img189.imageshack.us/img189/899/fotoraf0007q.jpg
Hadı iyi yakışıklı çıkmış :bounce:
GÖЯKEM;2211749' Alıntı:casillas00 Hocam şu forumda beni bi düşünen sensin saolasın valla ,geldim işte çiziksin vuruksuz sıfır gibi nick::koop::
Kardeş linikini verdiğin motor 2006 model belki 2007 tarfiğe çıkışlı olabilir birde 4500 tl lik bir hyosung sana ve arkadaşına motor tamimiri ve parça fiyatları konusunda yüksek lisans yaptırır benim sana önerim 5500 tl ve yukarısında olan motorlara bakın ve alacağınız motoru kesinlikle güvendiğiniz ve işi bilen birisine kontrol ettirin.
Arkadaşlar Selamlar..
Cbf'ten sonra ben ve bi arkadaşımda hyo almaya karar verdik..
Bi ilana çok takıldık yardım istiyorum..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2007model-cok-temiz-ve-bakimli-35489413/detay
Sizce bu motor alınır mı?
Ortak almıcaz bu arada..2'mizde sorunsuz motorlar istediğimizden birlikte araştiriyoruz önce bana sonra ona bakçaz![]()
arkadaşlar,
bende 2009 s&t gt250r var. Zaman zaman muhabbeti geçen şu egzantrık gergı otomatigi ayarı nedir? Ayar zamanının geldiğini nasıl anlarım? Benmi bunu fark etmem lazım? Servismi belli zamanlarda ayar yapıyor? Ayar için nereler sökülüyor? Merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.
çok selamlar
2006 modelin 2007 çıkışlı olması 2007 model olduğunu göstermez.2006'nın ikinci yarısında genelde 2007 modeller satılmaya başlanır:cat:
4.500'lük Hyosung hiçbir sorun çıkarmayabilir de,lütfen yazarken düşünelim.Bir daha okuduğunuzda ne kadar kalıp bir cümle yazdığınızın farkına varacaksınız.Ayrıca alıcı senin mantalitende olduğu sürece ikinci el piyasasını yükseltecektir,kısacası yaptığın genellemeyi saçma buluyorum.Birkaç arkadaşım var 4-4.500 civarına alan,hiçbiri de sıkıntı yaşamadı.İkinci el motosiklet bu,gidip 6.000 verilmez.Ha 2009-2010 ST kanunilere 5.500 civarı verilir.FAkat 2006-07 motosiklete o paralar verilmez.Sana kalsa neredeyse vaktiyle yazılan sıfır fiyatından fazla para vereceksin ikinci ele![]()
Bence orjınal hyosungNedenmı enjeksıyonlu makına sureklı bakım ıster masrafı yuksek olur dıye dusunuyorum hız olarak aynı yakıt olarak ıse cok bır fark yok bıldım kadarıyla tabı enjeksıyonlu yanı st kullanan arkadaslara sormak lazım memnunlarmı dıye ? Ben cok memnunum makınanmdan:cherry: