Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyigünler arkdaşlar geçmiş sayfalarda muhakkak yer vermişsinizdir fakat benim için tekrar yazarsanız toplu bir şekilde çok sevinirim gt250rın enjeksiyonlusuyla arasında beygir farkı varmıdır ve yakıt tüketimi farkı ne kadardır ayrıca son hızı kaçtır.normal kullanımda 100 kmde kaç litre yakmaktadır

arkadaslar dha önce geçmiş olabilir ama benim sizlere bi sorum olacak benim 2006 model gt250 naked motorum var.. motorumdan çok memnunum yalnız tek sıkıntım 7-8 devirlerde motor biraz tıkanıyor sonra kendine geliyor ... bunu neden yapar anlamadım emme manifoldumda sıkıntı var acaba onun bunla alakası varmıdır ?

Hyosung-GT650R-Undertail.jpg

P1010262.jpg

1-6.jpg

arkadaşlar şu kuyruk tasarımları çok hoşuma gitti acaba narden bulubilriz?

merhaba arkadaşlar bu 250r a kalın arka lastik tkan bir arkadaş vardı hatta zincire çok yakın bi mesafede duruyordu memnundu resimler eklemişti,arattım arattım bulamadım o mesajı.yazan kişi yada bilen biri yardımcı olabilir mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanırım bunu diyosun..

linki de bu http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-506.html

arkadaşlarr benim makinayaa 180 55 ve öne 120 55 ebatında michellin pilot lastik taktım hiç bir sorunum yok şuan iti bari ile sürati de test ettim....hız olarak 184 e kadar yolu vardı tahminimce fakat benim gazı kapattığım an ben 181 gördüm ibremde...

buyrun resimler..

9d5bb526.jpg

Lastiğin zincirle olan mesafesi ;) :)

5ba1713e.jpg

ön çamurlukla teker arası şuanda

8e6563a4.jpg

bbcb8330.jpg

son olarak motorum ve ben... :
1178db99.jpg

Hyoculardan kimse gelmiyo çoğu zamandır yahu nerde bunlar :silent::silent:

aynen günlerdir bunu arıyordum çok sağol teşekkür ederim ::shake2::

arkadaş bir önceki sayfada ben verdim bu linki kimse bana teşekkür etmiyor :mrgreen::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------

bu kuyruklar kanada da yapılıyor.nakliyesi şu su busu 250 amerikan dolarını buluyor.ebay de aratırsan çıkar.:queen:

eyvallah :cat: tabi önce motor almam lazım :cherry: ( ikinci motoru )

arkadaşlar size bir sorum olucak bu hyo ların bazılarındaki boşa geçmeme olayı cometlerdede mevcutmu ve comet ve 250 r race arasında ki fark ne (govde yapısı hariç yani max süratleri aynımı deneyen varsa comewtin max sürati ne )

merhaba motorcu dostum bende 250gt kullanıyorum aynı sıkıntı yı arada bende yaşıyorum bunun sebebi ise yağ değişimi sırasında açılan kapaktan yağ tahliye edilirken içindeki küçük bir yayın düşmüş olmasından kaynaklanan bir sorun olduğunu biliyorum ben otobanda 173 ü gördüm gerçi yaz ayında ve yeni bakımdan çıktı sayılır ama kışın 150 gördüm onun dışında grenaj hariç herşeyi aynı ama naced modelini daha çok tavsiye ediyorlar motor açıkda kaldığı için havayı daha iyi ve daha fazla emiyo buda hem hızına hem motooruna hemde benzinine direk etki ediyor haydi kazasız belasız sürüşler yolun açık olsun :D

Motoru bazen boşa geçirmek her motorda oluyor hafif gaz vererk yada oynatırsan geçer.
Aşırı trafikte oluyor genelde.

merhaba hyo dostları başıma talihsiz bi olay geldi paylaşmak istedim vevin önünde park halindeki motorum sert rüzgar sonucu sağa devrilmiş sonuç mu sağ manet deniliyor sanırım sağ elimizi koyduğumuz boru kırılmış yada yerinden çıkmış aynam kırılmış zarar büyük sizden ricam bu parçaları nerden alırım yada yaptırabilirim gözüm gibi baktığım 4500 km deki motorun başına buda geldi sonunda :((((

Geçmiş olsun sıkma canını bunlarda olucak bulunur yerine bişeyler, Allah kaza bela vermesin mühim olanı:rendeer:...

merhaba hyo dostları başıma talihsiz bi olay geldi paylaşmak istedim vevin önünde park halindeki motorum sert rüzgar sonucu sağa devrilmiş sonuç mu sağ manet deniliyor sanırım sağ elimizi koyduğumuz boru kırılmış yada yerinden çıkmış aynam kırılmış zarar büyük sizden ricam bu parçaları nerden alırım yada yaptırabilirim gözüm gibi baktığım 4500 km deki motorun başına buda geldi sonunda :((((

geçmiş olsun.2 gundur cok ruzgar var duvar kenarına koymakta yarar var motorunuzu.
bildigim kadarıyla ayna 85Lira gidonda 118liraydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar