Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhabalar;

Arkadaşlar peki bana 6000 TL civarı (2008 ve üstü sanırım) enjeksiyonlu temiz ve düşük Km'li bir GT 250 R bulamazmıyız İstanbul-Kocaeli civarlarında.:rendeer: Varsa talibim bendeki Caracal 200'ü satıcam inşallah (Caracal 200 çok temiz ama tarz değiştirmek istiyorum:wiinkk:) bu aralar bende GT 250 R alıp aranıza katılmak isterim tabi kabul ederseniz...:cat:

arkadaşlarr benim makinayaa 180 55 ve öne 120 55 ebatında michellin pilot lastik taktım hiç bir sorunum yok şuan iti bari ile sürati de test ettim....hız olarak 184 e kadar yolu vardı tahminimce fakat benim gazı kapattığım an ben 181 gördüm ibremde...

buyrun resimler..

9d5bb526.jpg

Lastiğin zincirle olan mesafesi ;) :)

5ba1713e.jpg

ön çamurlukla teker arası şuanda

8e6563a4.jpg

bbcb8330.jpg

son olarak motorum ve ben... :
1178db99.jpg

arkadaşlarr benim makinayaa 180 55 ve öne 120 55 ebatında michellin pilot lastik taktım hiç bir sorunum yok şuan iti bari ile sürati de test ettim....hız olarak 184 e kadar yolu vardı tahminimce fakat benim gazı kapattığım an ben 181 gördüm ibremde...

buyrun resimler..

9d5bb526.jpg

5ba1713e.jpg

8e6563a4.jpg

bbcb8330.jpg

1178db99.jpg

Son resmi avcılar kampüste çektin herhalde ? :) Göksel konserinde gördüm seni sanırım, gazlıyodun yine :)

buyrun resimler..

9d5bb526.jpg

5ba1713e.jpg

8e6563a4.jpg

bbcb8330.jpg

1178db99.jpg

Selam dostum. Bence çamurluğa çok yakın gözüküyor lastik. Sürüşde sorun çıktımı? Enteresan sanki.
Ayrıca.
Ben sağ ayağımın topuğunu hep egzosta kaçırıyorum. Öne çok aldığımda fren pedalına basıyor. 41 numara olduğu halde. Enteresan. Bu konuda tecrübesi olan varmı?
Selamlar

hocam 4800 tl ye 2008 gıcır gıcır makine almış istanbuldan biri ona bakarak söledim

zaten ilanlara bakınca 1 yıllık aynı ilanlar aktif edilmiş bazılarında demekki 2. el de fiyat yüksek veriliyor

Bu bahsettiğin kesin benimdir, hemde % 100 :mrgreen:

Bu arada arkadaşlar bu ruhsatta neden yolcu koltuk sayısı 1 yazıyor bilen varmı?

Sürüş rahatlığı için ayaklık ayarını değiştirebilirsin yanılmıyorsam 3 pozisyonu var kullanım kitapçığından kendinde ayarlamaları yapabilirsin diye hatırlıyorum... Yaw motoru sattık ama online danışmanlık devam :)

Selam dostum. Bence çamurluğa çok yakın gözüküyor lastik. Sürüşde sorun çıktımı? Enteresan sanki.
Ayrıca.
Ben sağ ayağımın topuğunu hep egzosta kaçırıyorum. Öne çok aldığımda fren pedalına basıyor. 41 numara olduğu halde. Enteresan. Bu konuda tecrübesi olan varmı?
Selamlar

EVET kampüste okuduğum için orda görmüş olman normal :mrgreen: gördüğün kişi benimm .. :D

ya bu motor bu sene motoplus fuarındamıydı ona benzettim.Cila falan sürüyodu birisi.Satılıktı sanırım sen satan kişimisin yoksa satıldıda satın alan kişimi?

Sürüş rahatlığı için ayaklık ayarını değiştirebilirsin yanılmıyorsam 3 pozisyonu var kullanım kitapçığından kendinde ayarlamaları yapabilirsin diye hatırlıyorum... Yaw motoru sattık ama online danışmanlık devam :)

teşekkürler bilgi için. sizmiydiniz çok düşük kilomtreli makinesini satan? Alana da hayırlı olsun.
selamlar............

ya bu motor bu sene motoplus fuarındamıydı ona benzettim.Cila falan sürüyodu birisi.Satılıktı sanırım sen satan kişimisin yoksa satıldıda satın alan kişimi?

evet motoplus a da çıkarttım motorumu fakat satılmasını istemediğim için 6.750 gibi bir fiyat koydum... :cat: motor hala daha benim yani satmadımbu sezonda biniceğimm :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar