Ben bi yamaha bi honda kawasaki veya suzukiyi marka olarak Hyosungla asla eşit tutmam ama şunu gönül rahatlıgıyla sölüyorum Türkiye de 250cc spor motor sınıfında Hyosung alınacak en mantıklı motordur.Yalnız ben genellemeyi Türkiye şartlarında yaşayan ortalama bi insan için sölüyorum,adamın para derdi yoktur gider ninja 250 alır satarken zorluk çekermiyim dye düşünmez satmasada sorun olmaz.Bende ninjalara baktım hyosung almadan önce ama 11000tl beni zorlardı bide üstüne masraf çıkarsa iice zorlardı hem bunları düşündüm hemde tecrübeli arkadaşların tavsiyesi sakın ilk motorunu sıfır alma oldu,bende baktım piyasası en iyi 250cc,görüntüsü güzel,boyutları güzel,gerçekten kullananların yorumları güzel gittim 2.el aldım bitane.Eğer benimde satma derdim olmasaydı genede yzfr veya derbi veya aprilia 125 almazdım çünkü 125cc ye benim fikrim okadar para vermek yazık giderdim ninja 250 alırdım.
Tabi gönül isterki herkes sıfır motor alabilecek durumda olsun,ötv kalksın,gereksiz vergiler azalsın ama malesef Türkiye de durum bu...