Arkadaşlar kimsenin topiği biyere çektiği vs. yok bence diğer motorların adı ve kullanıcılarında fikrini alıcazki bilgilerimizi tecrubelerle netleştirip doğru yolu bulucaz ben çok uzun zamandır bu topiği takip ediyorum gunluk gazete gibi başladım okumaya ilk üye olduğumda en başından okuya okuya topiği yakaladım be şimdi muhabbetin ortasındayım, henüz motor almadım ve benim gibi eminimki çok arkadaşlarımız vardır aramızda, önümde motor almak için hiçbir engel kalmadı şu anda sadece tek sorun kararsızlık, tutkudan sonra kendime sorduğum soru "motoru ne için alıcam" benim için neye hizmet etmeli, ben çalışan biriyim ve genelde haftanın 6 günü çalışıyorum, gösterişli ve küçük ccli yakıtı çok makul"3litre" olan ve vergisi düşük olan bir motormu almalıyım (yamaha 125r gibi) yoksa yeri geldiğinde uzun yol yapabiliceğim, çok gösterilşli olmasada tarz olan 250cc olan kmde 5 6 litre yakan 250gtr mı almalıyım (2009 model ve üstü)
Şu anda sadece kafamda ikisi var.Ya beyaz yamaha alıcam yada siyah ST ikiside 2009 dan olmuycak.
Dün şirketden çıkıp mecidiye köye çıkarken yol kenarında beyaz 125 r gördüm araç canımdan ayak üstü lafladık sıfır almış motoru tek soru sorucam neden bukadar para verdin bukadar kücük cc ye dedim ben olsam mt03 yada 600 lük bir makine alırdım dedim, adam bana sadece ben yeni öğreniyorum para verdim çünki ben güven satın aldım dedi fren olsun virajlar olsun inan farkediceksin farkı dedi.Fazla bilgim olmadığından ve "tecrubem" tek kelime etmedim kazasız belası dileklerimle ayrıldım ordan.Ben 180 boyundayım 80 kiloyum kalıbıma uyarsa 125r alırım diyorum henuz ayaklanmadım anlıycağınız.Araştırıcak zamanımda yok zaten şu aralar.Okuduğunuz için teşekkürler yorumlarınızın devamını takip ediyor olucam..Saygılar