Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi tane buldum da st kanuni2 aydan beri servisten yeni çıkıyor ilk servise girdi tek silindir çalışıyor die motor sonra yaptılar bu sefer yağ kaçırıodu test etmıstık tekrar gırdı su 1 hafta içinde çıktı tekrar beynini felanda değiştirmişler alıcamda korkuyorum biraz 2008 model adam daha motoruna binemedı dogru duzgun sımdı satıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 ----------

bana verilen bilgi bu sahibi pek yabancı değil

bi tane buldum da st kanuni2 aydan beri servisten yeni çıkıyor ilk servise girdi tek silindir çalışıyor die motor sonra yaptılar bu sefer yağ kaçırıodu test etmıstık tekrar gırdı su 1 hafta içinde çıktı tekrar beynini felanda değiştirmişler alıcamda korkuyorum biraz 2008 model adam daha motoruna binemedı dogru duzgun sımdı satıyo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:00 ----------

bana verilen bilgi bu sahibi pek yabancı değil

iyi bi ustaya baktırcaksın tabi üstün körü olmasın iyice bi gözden geçirsin kalıcı bi hasarı yoksa al,sonucta değişmiş beyin diğer problemlerde halledilmişse fiyatta uygunsa al bence.

valla bu topic 10 numara hele cakalaz ın fotoları adama motor aldırır yaw en kısa sürede turuncu siyah almak sart oldu uygun varsa yardımcı olun arkadaslar
not alıcı : aydın -didim 'de :cherry:

istersen bidaha dusun bu renk konusunu... :cat:

Forumu Renklendirme Vakti Geldi....Gri Siyah Hyoßusa mın Fotoları karşınızda...

Son çektiğim resimlerden başlıyım ve karışık oalrak devam ediyimm...
Temizlikk.. ?

cf3c8b35.jpg

Hyoßusa
4a563dd2.jpg

Grenaj
98b924eb.jpg

4ee108a9.jpg

de639a47.jpg

63259cf5.jpg

Çakma Rizomalarım..(guzel duruyo ama ):mrgreen:
81765ef1.jpg

d1b37ba1.jpg

En sevdiğim Fotolardan birisi
65f609f8.jpg

794fb5e0.jpg

85537baf.jpg

9ba38dbd.jpg

BEN VE HYO GAZCI ANLAŞMASINDA....
e5095c05.jpg

72958800.jpg

96369808.jpg

ec8838b3.jpg

9e1f1a6b.jpg

c2d7b13c.jpg

d1854dba.jpg

MAŞALLAH Demeyi unutmayalım.. :)

2010 S&T ile iki günde 500 km den 1000 km yaptım... sorunsuz ve son derece güzeldi... çok basmadım kısa süre 160 civarı geri kalan 110-120 arası...

2010 S&T ile iki günde 500 km den 1000 km yaptım... sorunsuz ve son derece güzeldi... çok basmadım kısa süre 160 civarı geri kalan 110-120 arası...

ben çok rahatım bu motorda ilk alışma döneminde bileklerimde özellikle sag bilegimde agrı oldu sonra alışınca geçti,belimde sırtımda hiç agrı olmadı şuan durmadan 150km falan gittigim oldu çok rahat bana göre hiçbi sıkıntı agrı hissettrmyo,yollar kötüyse bilek uyuşablyo ama oda 2dakka dinlenmeyle kayboluyo sonucta yapılmaz dye bişe yok 500km bence 1-2 kısa dinlenmeyle çok rahat yapılr.

bende bı hyo 250r alıcam ama hıc bı bılgım yok yardımcı olurmusunuz ne ye dıkkat edeyım alırken

ilkbahar da 1,5 yıldır kullandığım scoot umu satıp;
ya cbr 125r 0 alıcam yada 2. el temiz bi hyo
gönlüm güçlü motordan yana yani hyo.
çok araştırıyorum bu 2 motoru inanılmaz derecede hemde :mrgreen:
edindiğim son ve enteresan bilgilerden birisi de şu;
hyo lar alfa romeo marka arabalar gibi 70 80bin den sonra felaket derece de motorunda sorun çıkartıyomuş ve motor bitme aşamasına geliyormuş.
bilmiyorum bu şekilde bi duyum alan işiten eden varmı =)
cevaplarınızı bekliyorum dostlar

ilkbahar da 1,5 yıldır kullandığım scoot umu satıp;
ya cbr 125r 0 alıcam yada 2. el temiz bi hyo
gönlüm güçlü motordan yana yani hyo.
çok araştırıyorum bu 2 motoru inanılmaz derecede hemde :mrgreen:
edindiğim son ve enteresan bilgilerden birisi de şu;
hyo lar alfa romeo marka arabalar gibi 70 80bin den sonra felaket derece de motorunda sorun çıkartıyomuş ve motor bitme aşamasına geliyormuş.
bilmiyorum bu şekilde bi duyum alan işiten eden varmı =)
cevaplarınızı bekliyorum dostlar

Şimdiden alacağın motor için hayırlı olsun vede kazasız günler dilerim. Kendi düşünce ve görüşlerimi yazayım sana:
CBR125= Markası Honda, tartışılmaz. Fakat cüsse olarak fazla cılız. Yazık verilen para ve harcanan hevese.
HYO 250 GTR= Adı ve şanı Honda kadar değil, fakat almanyada dahi satılıp, yetkili bayii ve servisleri olup bilinen bir motor. Görüntü desen yeterli seviyede var. Güç tabiki cc farkından sebep fazlaca.

Uzun lafın kısası, bence Hyo veya ST al derim.

Selamlar

bende bı hyo 250r alıcam ama hıc bı bılgım yok yardımcı olurmusunuz ne ye dıkkat edeyım alırken

kardeşim hazıra konucağına var olan yazıları incelesen hani biz artık bıktık herkeze bu şekilde söylemekten bir suru sayfa var eski sayfalarda senin için çok yararlı bilgilerde var biraz vakit ayır oku ... daha sonra başka ustasına bile sormana gerek kalmıycak kadar bilgi sahibi olursun...

şimdiden kolay gelsin :cat:

kardeşim hazıra konucağına var olan yazıları incelesen hani biz artık bıktık herkeze bu şekilde söylemekten bir suru sayfa var eski sayfalarda senin için çok yararlı bilgilerde var biraz vakit ayır oku ... daha sonra başka ustasına bile sormana gerek kalmıycak kadar bilgi sahibi olursun...

şimdiden kolay gelsin :cat:

:cat::cat::cat::cat::cat:

forumu oku her şeyden haberdar olacaksın.. arıza ses zincir lastik gezi kaza temizlik v,s v,s... iki satırda anlatsak doğru olmaz...

istersen bidaha dusun bu renk konusunu... :cat:

walla masallah super motor kazasız belasız bin kardesim ama ben genede turuncu siyah diyorum :))):queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:36 ----------

bise su 500 sayfası okudum gecen gün aksama kadar süper bilgiler var walla söyle bi araya getirsek hepsini motor ustası oluruz gercekten cok yararlı bılgıler var ama bide cookkkkk fotosu var cakalaz ' ın sana fotoraf makinası almak lasım kardess :queen:

eren bu şekilde yaparsan linklere tıklamak zorunda kalmayız.. fotolar başarılı sanki benim motoruda gördum

tagları ekle...

Şimdiden alacağın motor için hayırlı olsun vede kazasız günler dilerim. Kendi düşünce ve görüşlerimi yazayım sana:
CBR125= Markası Honda, tartışılmaz. Fakat cüsse olarak fazla cılız. Yazık verilen para ve harcanan hevese.
HYO 250 GTR= Adı ve şanı Honda kadar değil, fakat almanyada dahi satılıp, yetkili bayii ve servisleri olup bilinen bir motor. Görüntü desen yeterli seviyede var. Güç tabiki cc farkından sebep fazlaca.

Uzun lafın kısası, bence Hyo veya ST al derim.

Selamlar

sağol adnan kardeşim yardımın için
karar vermemde bi etken oluşturdu bu da tabi :)

tek endişem motorunda artık.motorunun ömrü
ha o kadar binecekmiyim, bende bilmiyorum :silent:
ama insan bi laf duydu mu peşini kovalamak istiyo işte:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar