Selam arkadaşlar bu akşam 2010 model 0 km gt250r teslim aldim henüz vitesli motorlarda acemi olmama rağmen fena değildim yavaş yavaş alışıcam artık)) formu sürekli takip ederdim bundan sonrada artık tecrübelerimi paylaşmaya başlayabilirim.
Ben yokum ki ondandır![]()
uzun yol şöförü ol senide görürüz...
günde 600 km yol yap sonra yat molasında pcden yazış
.... zor iş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
sanırım bu motoru geçen hafta kartal otoazarında görmüştüm...
Selam arkadaşlar bu akşam 2010 model 0 km gt250r teslim aldim henüz vitesli motorlarda acemi olmama rağmen fena değildim yavaş yavaş alışıcam artık)) formu sürekli takip ederdim bundan sonrada artık tecrübelerimi paylaşmaya başlayabilirim.
tt Adnan; iyi dileklerin için teşekkür ederim...anahtar teslim maliyet 8.900.- Renk gri-siyah bugun motoro alıştıktan sonra fazla sıkıştırmadan 106km kadar çıktım scoter motordan sonra bambaşka bir duygu yanlız sol el frene alışık olduğu için arada şaşırabiliyorsun ama alışıcambaşka yolu yok kazasız belasız..
geldiğine göre bekliyoruz artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------
ramço kardeşim ne bu agrasiflik bizde çalışıyorz tabi senin işin biraz daha zahmetli yorucu bişey demiyoruz sana kızma![]()
Selam arkadşlar kaza yaptım motoru kafadan vurdum kafa grenajı , far, grenajlar gitti depoda aaz ezildi(((((((((((
daha yeni almıştım
masraflar inanılmaz korkunç ikinci el fiyatına gelıyor
motoru grenaları sökü nakede cevireyim dıyorum gidonları farı halledebilrmiyim sizde ne dersiniz![]()
yok ağa ağresiflik değil devamlı uzun yol ve her zaman stres.. devamkı tonaj aş hız sınırı aş takoğraf süresi as vay halimize.. uzun yol şöförü olmak hatta ağır vasıta şöförü olmak çok zor iş.. denetimler az... denetimler az olunca şirkettler şöförlere çok yükleniyorlar...
ne diyelim Allah yardımcın olsun kaza bela versin
ne diyelim Allah yardımcın olsun kaza bela versin çalışmasanda olmuyor çalışsanda olmuyor yuvarlak dünya)
aramızda gt 250 r ile en fazla kaç kmlik yol yaptınız acaba
+ hyo ile mi st kanuni ile mi yardımcı olurmusnuuz
uzun yol şöförü ol senide görürüz...
günde 600 km yol yap sonra yat molasında pcden yazış
.... zor iş..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
sanırım bu motoru geçen hafta kartal otoazarında görmüştüm...
Emrecim hayırlı satışlar, bineceğini sanıyordum bir süre... Napacaksın sonra başka bir motor var mı kafanda?
Hayırlısı olsun. Daha yeni almıştın?
Selam arkadşlar kaza yaptım motoru kafadan vurdum kafa grenajı , far, grenajlar gitti depoda aaz ezildi(((((((((((
daha yeni almıştım
masraflar inanılmaz korkunç ikinci el fiyatına gelıyor
motoru grenaları sökü nakede cevireyim dıyorum gidonları farı halledebilrmiyim sizde ne dersiniz![]()
sağolun yorumlarınız için lanet olsun ne yapıyım gitti o kadar borca girip almıştım 1 hafta olmadı alalı grenajlar kırık far kırık cam vs mekanik kısım yürüyeni iyi durumda 2000 tl ye satışını vericem bir dahada uzak dursun benden.