Arkadaş kırıldı diye oringlerden bahsetmiyo zaten, onun kırıldığını kasteddiği şeyler baklaların arasındaki o resimlerde parlayan metal yüksük şeklindeki malzemelerdir...
yuuhhhh diyim valla onların kırılmasını düşünemiyorum bile.tabii yuhh diye zincire diyorum yanlış anlaşılmasın :queen::queen: heralde zincir haddinden fazla gerilmiş.
selam ramço. ne yaptın fan işini?
geçen gün benim motor bakımdayken ustadan rica ettim fanı manuel olarak bi çalıştırdı. çok sessiz çalışıyodu deviri düşük olabilir, sanki bilgisayar fanı gibiydi.
cbr için yeterlidir belki ama gt250 için belkide etkili olmaz. su daha çabuk soğuyor olabilir mi yağa göre :silent:
eğer almadıysan boşa para verme diye söyliyim dedim belki daha yuksek cc'li motorlarda çıkma bi fan bulursun.
bu arada herkese hayırlı bayramlar. :rendeer:
arkadaslar hayırlı bayramlar herkese bu motorların hepsımı aynı ısınıyo bu kadar fazla bana cok fazla ısınıyo bılgısı olan varmı:cat:
arkadaşlar arıyorum yok mu satan siyah ya da siyah-gri 2007 ve üstü model. kırık çatlak boyalı istemiyorum. başka bir arızası da olmayacak 5.000-5.750 civarı verebilirim
Aslında benimde kafama takılmıyo değil şimdiye kadar bindiğim motorların içinde çok çabuk ve aşırı ısı yayan bi model diyebilirim GT250R ler için, ama her arkadaşımızda aynı durumun mevcut olduğunu ve normal olduğunu düşünüyorum :silent:...
Bu arada hiç 97 oktan benzin kullanan varmı aramızdan, bi değişiklik herhangi bi performans etkisi yaşayan filan :silent:...
bencede cok asırı ısınıyo bu model bırde ben 97 oktan kullanıyorum bı degısıklık yok farketmedım:cat:
honda 600 f değilmi
ARKADAŞLAR benim hyo gitti biliyosunuz bana acelesi yok ocak ayına kadar güzel temiz bir 600F bulma kampanyası acıyorum hadi bakalım![]()
GSXF'i tavsiye ederim![]()