Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Söylediklerine %100 katılıyorum sonuçda eşimle beraber binicem ben ses konusunda zaten elden bişey gelmez.Teşekkürler önerilerin içinde ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------

Hayır aynısı kartaldada var sahibinden comda satıyor oda beyaz aratırsanız göruceksiniz birebir aynı nerdeyse..

Sahibinden'de arattım benimkinden başka beyaz çıkmadı... Sattı mı acaba?

Son düzenleme:
hatta beyaz renkli hyo satanların hepsi türkiyede tek diye yazıyolardı ilanda :queen:

"Bu renk başka bir GT250R yok, boyası özenle yapılmıştır, metalik beyazdır sedefli beyaz da deniyor." diye yazmışım kendi ilanımda :))
(umarım diğeri opak renktir yoksa yalancı çıkacağız)

"Bu renk başka bir GT250R yok, boyası özenle yapılmıştır, metalik beyazdır sedefli beyaz da deniyor." diye yazmışım kendi ilanımda :))
(umarım diğeri opak renktir yoksa yalancı çıkacağız)

hatırladığım kadarıyla diğer beyaz izmirdendi 7bin küsür istiyodu, show olsun diye koymuştu sanırım kaldırmış :) renk olarak bilmiyorum ama fotoğrafta hemen hemen aynı gözüküyolardı :queen:

hatırladığım kadarıyla diğer beyaz izmirdendi 7bin küsür istiyodu, show olsun diye koymuştu sanırım kaldırmış :) renk olarak bilmiyorum ama fotoğrafta hemen hemen aynı gözüküyolardı :queen:

Yok yok aynı görünmüyorlardır benimki daha güzel görünüyordur mutlaka :p

S ana şu kadarını söyliyim cümleleriniz bile aynıydı :) arkadaş kartaldaydı motoruda önce siyahtı satılıkda sonra aradım yatması kalkması kazası falan varmı diye çok istedi bende bıraktım 1 hafta sonra bi baktım motor beyaz :) Keyfe keder boyadım çokda güzel oldu falan filan yazıyor :) Fiyat dahada yükselmiş :) 5,999 tl yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 2008 model eski kadranlı hemde :) 4,500 km deydi ;)

Motorunuz çok güzel, çok da bakımlı, emek harcamışsınız belli, maşallah... Birşey danışmak istiyorum, çelik fren hortumlarına ilişkin bazı kişiler aman aman birşey farketmiyor diyor ama ben aynı kanıda değilim. Fren hortumlarını değiştirdikten sonraki sürüş farklılıkları konusunda bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler.

Arkadaşlar ben yakında gt 250 r alacağım. size bir sorum olacak. hepinizin bildiği gibi kafa grenajı far yapısı hoy da eksik biraz.
Ben bu kafa grenajını epoxy veya fiberden farklı bir model yaptırmayı düşünüyorum, ona göre de farlarda değişecek tabi.
İçinizde bunu yapan oldu mu?
Oldu ise nasıl bir model kullanarak yaptı? resmini koyabilir mi?

Motorunuz çok güzel, çok da bakımlı, emek harcamışsınız belli, maşallah... Birşey danışmak istiyorum, çelik fren hortumlarına ilişkin bazı kişiler aman aman birşey farketmiyor diyor ama ben aynı kanıda değilim. Fren hortumlarını değiştirdikten sonraki sürüş farklılıkları konusunda bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler.

Bu fren hortumu meselesinde dediğiniz gibi farklı görüşler var, ben kendi deneyimimi söylersem bence farketti, teknik olarak plastikten üretilmiş normal fren hortumlarının dış yüzeyleri su ve güneş ışığı gibi çeşitli sebeplerle etkilenip üzerinde kılcal uzantılar oluşuyor bu da içerisindeki basıncı bir süre sonra karşılayamayıp bir tarafından patlak vermesine ya da bombe yapıp fren maneti ile uyguladığınız hidrolik basıncının fren kaliperine gidemeden eksilmesine neden oluyor.
Böyle bir durumun sürüş esnasında ne gibi sıkıntılara yol açabileceğini herkes tahmin edebilir.
Bu olasılığı düşürmek için fren hortumlarınızı sürekli kontrol etmelisiniz.
Bu olasılığı ortadan kaldırmak için ise çelik fren hortumları ile değiştirmelisiniz.

Sürüş deneyimime gelince; bana göre farketti, motorumun hem normal fren hortumları ile hem de çelik fren hortumları ile nasıl frenleme yaptığını hissedebiliyorum.

Bence çelik fren hortumu gerekli bir güvenlik tedbiri...

Sevgili ilk motorum yeni sahibi ile gitti... Yeni sahibine kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum...

GT250R almak isteyen arkadaşlara;

Bu motoru gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, bakımlarını eksik etmezseniz, redline a girip zorlamazsanız, kısacası onu üzmezseniz o da sizi hiç üzmez...

Sevgili ilk motorum yeni sahibi ile gitti... Yeni sahibine kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum...

GT250R almak isteyen arkadaşlara;

Bu motoru gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, bakımlarını eksik etmezseniz, redline a girip zorlamazsanız, kısacası onu üzmezseniz o da sizi hiç üzmez...

Alana da, satana da hayırlı uğurlu olsun. Dilerim en kısa sürede arzu ettiğiniz gönlünüze göre yeni bir motor alırsınız. Frenle ilgili düşüncelerimi, tecrübe etmiş bir kişi olarak pekiştirdiğiniz için ve zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Alana da, satana da hayırlı uğurlu olsun. Dilerim en kısa sürede arzu ettiğiniz gönlünüze göre yeni bir motor alırsınız. Frenle ilgili düşüncelerimi, tecrübe etmiş bir kişi olarak pekiştirdiğiniz için ve zaman ayırıp yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.

Çok teşekkürler...
Çok büyük bir boşluktayım şu anda sanki... vfr istiyorum bir an önce almam lazım motorsuz duramıyorum artık...
Ne demek... Rica ederim bildiğim bir şeyleri paylaşmak mutluluk veriyor...

23082010127f.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar