Egzost sesiyle ilgili video alabilir miyiz?Merak ettim baya..
Olumsuz bahseden çok,birde iki silindir aletin sesi ne kadar değişecek ki;ses konusunu iddialı yazmışsın.Beklemedeyiz![]()
:cat::cat::cat::cat::cat:
Egzost sesiyle ilgili video alabilir miyiz?Merak ettim baya..
Olumsuz bahseden çok,birde iki silindir aletin sesi ne kadar değişecek ki;ses konusunu iddialı yazmışsın.Beklemedeyiz![]()
Smokehead taktırdıktan hemen sonraki görüntüsü. Ercan ustanın orda. Egzost borusunu ısıtıp biraz esnettikleri için egzost borusunda ufak bir iz var. Resimden hemen sonra sprey boya ile kapattık.![]()
yalova arkadaşım eğzost fiyatın nedir........
http://www.motosiklet.net/forum/2118234-post10907.html yazdım bu postta. 2-3 post önce.
Ayaklık sensöründe sorun vardır ben çıkardım rahat ettim...
Vallahi video çekip atarım ama sağda solda duyduğunuz smokehead videolardan daha farklı bir ses olacağını sanmıyorum. Çünkü ses kaydında basslı sesler patlama yapar. Bu da bol bol parazit ve patlama dolu bir çekim olur gibime geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
ergin sen sensörü komple mi çıkardın ? Yoksa kablosunu çıkartıp devredışı mı bıraktın ?
http://www.motosiklet.net/forum/2118234-post10907.html yazdım bu postta. 2-3 post önce.
Vallahi video çekip atarım ama sağda solda duyduğunuz smokehead videolardan daha farklı bir ses olacağını sanmıyorum. Çünkü ses kaydında basslı sesler patlama yapar. Bu da bol bol parazit ve patlama dolu bir çekim olur gibime geliyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
ergin sen sensörü komple mi çıkardın ? Yoksa kablosunu çıkartıp devredışı mı bıraktın ?
eyvallah sağol.. ama bence çok para verilmiş .... tabi bu bana göre.. ama ses seni memnun ediyorsa no problem....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:08 ----------
ayaklık müşürü bir çok motor da problem yaratıyor... ben genelde arıza yapana kadar kullanıp arıza yaptığı zaman kablolarını söküp parçayı üzerinde bırakırım....
yalowa videoyu yana döne arıyorum ama yok.Beklemedeyiz..
Yalowa kardeş. Bilgiler için çok teşekkürler. Üşenmeden, uzun , uzun bize bilgi vermek için emek sarft edip yazmışsın. Çok sağol öncelikle. Evet, verdiğin bilgiler tatmin edici. Bende düşünüyorum. Sadece fiyat bana pahalı geldi. Belki normal bir fiyattır , ama şu an için sıkıntılı benim için. İnşallah o taraflara gelirim, görüşürüz. İstanul' dan varmı yalovaya gezme planı yapan?
Selamlar
Arkadaşlar merhaba bi sorum olacaktı, GT 250 R 'ın sele yüksekliği nedir acaba ? Yantılarsanız sevinirim.
hyosung almayı düşünüyorum siz hyosung kullanıcıları olarak tavsiye edermisiniz 2 kişi binilecek fiyatlara bakınca honda daha pahalı bu arda hyosungun parçaları kolay bulunuyormu