dostum hyosungsource sitesinden alış veriş nasıldır kargo bedeli nekadar oluyo yardımcı olursan sevinirim vaktim var beklerim kardeş fiyatlar yarı yarıyo oynuyo
dostum hyosungsource sitesinden alış veriş nasıldır kargo bedeli nekadar oluyo yardımcı olursan sevinirim vaktim var beklerim kardeş fiyatlar yarı yarıyo oynuyo
slm arkadaşlar bu bizim ön dişli kaç diş acaba hazır konu bunun üzerindeyken sorayım dedim
bişey daha sorucam bana en önemli zincir dişli seti lazım siteye baktım set halinde yok tek tek var daha iyi ama ön dişliyi göremedim kodunu falan biliyormusun şimdiden tşkkrr
arkadaşlar arıyorum yok mu satan siyah ya da siyah-gri 2007 ve üstü model. kırık çatlak boyalı istemiyorum. başka bir arızası da olmayacak 5.000-5.750 civarı verebilirim
dostum biniciysen benim motoru vereyim model:2006 km:16000.de ön arka lastikleri zincir takımı yeni sorunsuz 1,model düşük tür ama bakımlıdır.ben büyütmek amaclı satıyorum.:cat:arkadaşlar arıyorum yok mu satan siyah ya da siyah-gri 2007 ve üstü model. kırık çatlak boyalı istemiyorum. başka bir arızası da olmayacak 5.000-5.750 civarı verebilirim
Allah razı olsun senden ya bnm bildiğim de 1450 gr gibi bi şey motorcu deyip güveniyoruz ne işler açıcaz başımıza ya.gelelim asıl soruna motorun pistonlardan biri çalışmıyor yüksek devirde devreye giriyor, rolantide öndeki silindir ısınmıyor nedeni ne olabilir bujimi acaba:silent:r:bu arada motoru ikinci el aldım bujilere daha bakamadım
:cat::rendeer: teşekkür ederim, ön dişlinin 15 liğini bulabilirmiyiz :cherry:
:cat::rendeer: teşekkür ederim, ön dişlinin 15 liğini bulabilirmiyiz :cherry:
arkadaşım merhaba.benim mersinde çok iyi bir ustam var birgün yanına gittiğimde oda bana aynı şeyi şöyledi.silindirin birinin gaz verdikten daha sonra gaz yiyordu.o benim motora senkron ayarı yaptı.yani gaprötörleri söktüğünde .2 adet garötör oldugunu va bu motorların gaprötör memelerinin farklı oldugunu söyledi.daha önceki ustalar memeleri yanlış takmişlar .memelerin biri küçük no biri büyük no .düzelti ve çok memnunum ihtiyaç duyarsan beni ara yardımcı olurum.:cat:[/QUOTE]dostum biniciysen benim motoru vereyim model:2006 km:16000.de ön arka lastikleri zincir takımı yeni sorunsuz 1,model düşük tür ama bakımlıdır.ben büyütmek amaclı satıyorum.:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 ----------
motorunu bursadanmı aldın celaltan?