Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar ıspartakule bahçeşehirde hiç hyo cu yokmu ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm :(:(

yenı kasa hyosung alan varmı?hep eskı kasa hyosung satıyorlar yanı su arka stopu degısık olan modelden

Youtube'da united motors alpine white diye aratırsanız, üzerinde çok iyi oynanmış bir hyosung 250 gtr görebilirsiniz. Ben bayılıyorum ona ve sesine.

Mrb arkadaslar benım zıncır ve arka amartisörden ses gelıyor aceba nasıl bunu engelerız.Zinciri temizledim Şu pıyasada satılan sprey temızleyıcılırle ama ıkı gun sonra yene aynı oldu sız nasıl yaglıyosunuz zıncırı felan :silent:

egsoz patlaması yanmadan atılan benzinin sıcak egsoz borusunun içinde kendiliginden patlaması ile oluyor.bujilerini ne zaman degiştirdin?tiger egsozdan olacagını sanmam bende onu kullanıyorum.
aynı anda yazmışız 2 litre yag olurmu celal ne yaptınız uleyyyyyyynnnnnnnn.yag filtresini degiştirince 1500 gr konuluyor.çok fazla koymuşsunuz bütün contalari patlatacaksın.yan taraftaki gözlem camından bak.motoru tam dik tut.iki çizginin tam ortasında olması lazım yagın.bence hemen yagı şırıngayla falan çek.2 litre yag makinayı bogar.

Allah razı olsun senden ya bnm bildiğim de 1450 gr gibi bi şey motorcu deyip güveniyoruz ne işler açıcaz başımıza ya.gelelim asıl soruna motorun pistonlardan biri çalışmıyor yüksek devirde devreye giriyor, rolantide öndeki silindir ısınmıyor nedeni ne olabilir bujimi acaba:silent::pr:bu arada motoru ikinci el aldım bujilere daha bakamadım[/QUOTE]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 ----------

motorunu bursadanmı aldın celaltan?

Allah razı olsun senden ya bnm bildiğim de 1450 gr gibi bi şey motorcu deyip güveniyoruz ne işler açıcaz başımıza ya.gelelim asıl soruna motorun pistonlardan biri çalışmıyor yüksek devirde devreye giriyor, rolantide öndeki silindir ısınmıyor nedeni ne olabilir bujimi acaba:silent::pr:bu arada motoru ikinci el aldım bujilere daha bakamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:27 ----------

motorunu bursadanmı aldın celaltan?[/QUOTE]

HAYIR İSTANBUL PENDİK

Son düzenleme:
arkadaşlar konunun gidişatına uygun olmıcak ama soru sormam lazım bugün h3 ve uzunlarada h1 xenon aldım fakat bunları takmak ürkütüor beni.. kendisi montaj yapan varmıdır varsa anlatabilirmi hangi kablo nereye bağlancak gerçi bi kaç arkadaşımız bahsetmiş ama bi ince tekrar olursa mutlu olurum şimdiden teşekkürler kazasız yolculuklar sürüşler

arkadaşlar konunun gidişatına uygun olmıcak ama soru sormam lazım bugün h3 ve uzunlarada h1 xenon aldım fakat bunları takmak ürkütüor beni.. kendisi montaj yapan varmıdır varsa anlatabilirmi hangi kablo nereye bağlancak gerçi bi kaç arkadaşımız bahsetmiş ama bi ince tekrar olursa mutlu olurum şimdiden teşekkürler kazasız yolculuklar sürüşler

selam kardeşim.montaj kolayda kafa granajını komple çıkarman lazım.far tasına ulaşmak için.bunun dışında xenon da bütün kablolar zaten hazır yanlış takmak istesende takamazsın.bir dişi bir erkek.xenon balastına senin tesisattan gelen kabloyu bagliyorsun.boşta kalan ucuda şaseye bir yere bagla tamamdır.yanlız kullanırken şuna dikkat edeceksin.marşa basmadan xenon açık olmasın.motoru çalıştır ,atla üstüne kaskını giy,montun fermuarını çek,eldivenleri tak bir ara gazı ver ondan sonra aç:queen:yoksa akünü çok çabuk bitirir.ve bence uzunlara hiç gerek yok eger verebilirsen geri ver.uzuna xenon takarsan selektör yapamazsın.uzun için osram nightbraker tavsiye ederim.bende takılı ama sadece sagnak yagışlı havalarda kullanırım.
bu arada bende altınşehir denen yerdeyim.büyük ihtimal cumartesi boşum.eger takılırsan yardım ederim.:cat:

zonta bey yoksa efestemi oturuyorsun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------

selam kardeşim.montaj kolayda kafa granajını komple çıkarman lazım.far tasına ulaşmak için.bunun dışında xenon da bütün kablolar zaten hazır yanlış takmak istesende takamazsın.bir dişi bir erkek.xenon balastına senin tesisattan gelen kabloyu bagliyorsun.boşta kalan ucuda şaseye bir yere bagla tamamdır.yanlız kullanırken şuna dikkat edeceksin.marşa basmadan xenon açık olmasın.motoru çalıştır ,atla üstüne kaskını giy,montun fermuarını çek,eldivenleri tak bir ara gazı ver ondan sonra aç:queen:yoksa akünü çok çabuk bitirir.ve bence uzunlara hiç gerek yok eger verebilirsen geri ver.uzuna xenon takarsan selektör yapamazsın.uzun için osram nightbraker tavsiye ederim.bende takılı ama sadece sagnak yagışlı havalarda kullanırım.
bu arada bende altınşehir denen yerdeyim.büyük ihtimal cumartesi boşum.eger takılırsan yardım ederim.:cat:
bu arada takım aldım aksesuarcıya rica ile h3 ün birtanesini h1 e çevirttim. yardım teklifiniz için çok teşekkür ederim fakat esnafım o yüzden çalışıor olacağım ama sağolun.

Görkem bu senin fotoğrafçı nerede otobüs yazanelerinin yanından trafiğin akış yönüne doğru dümdüz mü gidiyoruz, yada şu fotoğrafçının adını yaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar