Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ne zaman buluşma var acaba

cihan kanma bunlara inş şu havalar düzelince organizasyon yapacağım :wiinkk:

MT (Avcılar) Canerin tükkanı buluşması=)

ozan karıştırma ortalığı :) :queen::queen::queen:

pazar günleri çalışıyormusunuz, yada sen avcılardaki tükanda olurmusun pazar günü :)

moruk pazar günleri açığız fakat yamaha yetkili bayii yani kanunide problem cıkabilir.

cihan kanma bunlara inş şu havalar düzelince organizasyon yapacağım :wiinkk:

ozan karıştırma ortalığı :) :queen::queen::queen:

moruk pazar günleri açığız fakat yamaha yetkili bayii yani kanunide problem cıkabilir.

baya seri cevap vermişsin neyse bende pazartesi avcılaredaki tükana gelirim bu arada senib tükanda nezaman bulusuyoruz:cherry:

Valla benim motorada bi bakım şart
*Hava filtresi
*benzin filtresi
*bujiler
*10-40yağ
Güzel bi bakıma alıcam motoru yaza hazır olsun paşalar gibi=)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam 2010 modelini kullanıyorum gayet memnunum... servislerde elinden geleni yapıyor ama hiçbir motor servisi araba servislerinin yerini tutamıyor. Aslında ninja ile hyo arasındaki tercih benim açımdan tamamen aynı özelliklerde 2 motor için neden fazla ödeyim mantığı ile oluştu ve hyo aldım bide bunlar korede üretiliyor onuda belirtmeden geçemeyeceğim... kanuni ile çokda bir ilgisi yok yani... daha önceden ST kanuni yazısında da kanuni büyüktü 2010 modellerde kanuniyi küçültmüşler geçen gün benimki ile bir arkadşaınkini yan yana getirince anladık :)

2-3ay içinde almayı düşünyorum şuanda kafamda başka motor yok zaten sizinki gibi yorumlar gördükçe dahada bi rahatlıyorum ama genede insan kötü yorumları düşünmedende edemiyo.benimde başlangıc motorum olcak genelde lastik konusunda çok duruluyor,çok kaydıgı söleniyor acaba siz bi değişiklige gittinizmi yoksa mevcut lastigi mi kullandınız?kullandıysanız herhangi bi sorun oldumu?

2-3ay içinde almayı düşünyorum şuanda kafamda başka motor yok zaten sizinki gibi yorumlar gördükçe dahada bi rahatlıyorum ama genede insan kötü yorumları düşünmedende edemiyo.benimde başlangıc motorum olcak genelde lastik konusunda çok duruluyor,çok kaydıgı söleniyor acaba siz bi değişiklige gittinizmi yoksa mevcut lastigi mi kullandınız?kullandıysanız herhangi bi sorun oldumu?

kullanandan kullanana değişiyor fakat genel kanı ısınmadan yola çıktığında heleki yağışlı veya kaygan zeminde buz pateni havası katması:D motora alıştıkça bu bir sorun olmaktan kalkıyor, birde yola çıkmadan 100-200mt sağ sol zigzag yaptınmı tamamdır

kullanandan kullanana değişiyor fakat genel kanı ısınmadan yola çıktığında heleki yağışlı veya kaygan zeminde buz pateni havası katması:D motora alıştıkça bu bir sorun olmaktan kalkıyor, birde yola çıkmadan 100-200mt sağ sol zigzag yaptınmı tamamdır

zigzag çok zevkli oluyo ya gören sanki pistte yarışa hazırlanıyo sanar:p

: ))

Ahmet merhaba nerelerdesin kardeş .:rendeer:
abi ben motoru kaskla beraber aldım.senden ama bu kaskı bir arkadaş aldı benden geri getirmedi :salut:telfon acıyorum cevapta vermiyor.elimde olsa sana feda olsun kask :cat:eyer istersen o arkadaşın tlf verebilirim sana kendisi en son görüşmemizde osmaniyede oldugunu şöylemişti. :rendeer:

saffet abı calısıyorum valla sana o zamanda demiştim o kask kardeşime ait o da askerde.. gelecek osmanıyemi ben oralı sayılırım amcamlar halmalar hep orda sen telı ver ben osmaniyeden aldırrım sen kaskın sahibi sendne osmaniyede alacak de talını ver ben aldırrım abi

Arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar.Bir şey sormak istiyorum.Dün kısa süreli yağmura yakalandım ama bu süre zarfında motor 2 kere stop etti.Daha önce hiç olmamıştı ve yağmurdada sürmemiştim.Bunun yağmur ile ilgisi olabilir mi? Birde motorda vites küçülttüğümde 4000 ile 7000 devir arası egzos da patlamalar oluyor.bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.Ayrıca anadolu yakasında İstanbul motor harici motoru gösterebileceğim bir yer varmı? Geçen gün arka balatayı değiştirdim orda;Adamların ilgisizliği gayet sinir bozucu...Bu yüzden başka bir yer ile bundan sonra devam etmek isterim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki hyosung gt 250r için,eğer değiştirirsek hangi lastik ve egzoz markası daha iyi orjinal lastik veya egzozu değiştirmek garantiyi bitirir mi?

Arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar.Bir şey sormak istiyorum.Dün kısa süreli yağmura yakalandım ama bu süre zarfında motor 2 kere stop etti.Daha önce hiç olmamıştı ve yağmurdada sürmemiştim.Bunun yağmur ile ilgisi olabilir mi? Birde motorda vites küçülttüğümde 4000 ile 7000 devir arası egzos da patlamalar oluyor.bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.Ayrıca anadolu yakasında İstanbul motor harici motoru gösterebileceğim bir yer varmı? Geçen gün arka balatayı değiştirdim orda;Adamların ilgisizliği gayet sinir bozucu...Bu yüzden başka bir yer ile bundan sonra devam etmek isterim...

eksozdak patlamalar bende de oluyor.normaldir muhtemelen..ama stop etmesinin yağmurla pek alakası olduğunu düşünmüyorum

abi bu egsozları takınca motordaki ses hız motoru havası veriyormu? videolardan falan duyuyorum sesi resmen mondial 151 rs leri modifiye edip egsoz takanlardan çıkan seslerden çıkıyor.hoşuma gitmedi benim (şahsi görüşüm) performansında hissedilir şekilde artış oluyor mu ki acaba??

performansta bi artış olacağını düşünmüyürum. hele ki 29 bg'lik bi makineden... ama benim egzosun sesi gayet iyi geliyo bana... orijinalden daha hoş en azından...

performansta bi artış olacağını düşünmüyürum. hele ki 29 bg'lik bi makineden... ama benim egzosun sesi gayet iyi geliyo bana... orijinalden daha hoş en azından...

dostum rolantide çalışırken daha güzel tok geliyo ses ama gaz verince bence dışardan görenler böyle bir motordan böyle bi ses çıkmasını yadırgayabilir,yineliyim şahsi görüşüm bu benim. sende hangi egsoz var:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar