Arkadaşlar dün motorumu düzde bir deneyim dedim. 160 km/h gördüm en fazla. düz yoldu en ufak eğim yoktu yolda. sizinkilerin son sürati nedir acaba? sürekli gitmek için değil sadece somut olarak motorun performansını denemk için yaptım. birde şole bi durum var. motosiklet 1000-1500 kmdir bakım yapılmamış. son konulan yağ da iyi bi markanın yağı değil ince bi yağ koydum dedi sadece adam. bunların etkisi varmıdır sizce? aslına bakarsanız 170-175 km/h bu hızlaRda olduğunu biliyordum forumdan falan benimki 160 yapınca biraz moralim de bozuldu. ne düşünüyorsunuz?
düz yolda 179 gördüm hemen bıraktım çünkü kısa boş bir alanda denedim yol bitti,62 kiloyum,ama eminim biraz daha zorlasam ivmelenip 180 i geçer diye düşünüyorum,hatta 180 i geçtim diyen arkadaşlarada inanırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:47 ----------
topragım gercek dogru bir bilgi verirmisin bana alınır mı bu motor iyi mi kötümü sen niye sattın yedek parca sorunu varmı adanada kım iyi anlıyor bu motordan usta olark dostum yardımcı ol bana kib :cat::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
ustteki yorumu sana yazdım sarsılmaz kardeş cevabını beklıyom sana alıntı yaptım ama yanlış oldu...heralde:wiinkk::wiinkk:
kardeş ben bu konuyla ilgili daha önce çok yazı yazdım,bu topic deki daha önceden yazdığım mesajlarımı okumanı tavsiye ediyorum...