arkadaşlar slmlar. yeni bir hyo gt250r sahibi olmaya aday biri olaraktan artık bi topiği ve sizleri takip edeceğim..ismim gökhan.. slmlarrr![]()
Hemen de uzaklastırılmıs; Neden acaba![]()
shorin ve cakalaz eyvallah verdiğiniz bilgiler için aslında olay tamamen şu ben bir arkadaşı ziyarete gittim motor bunların apartmanın girişinde 3 gün kadak kaldı ve motora uyuz olan bir arkadaş sol aynamı kırmış ve sağ kontrol panelinin kablolarını koparmış tabi arkadaşı bulamadık ama kesin arkadaşın annesiyle ilgili sorunları var ben kabloları yerlerine leyimledim ama yok abi birtürlü marj basmıyor leyim işini doğru yaptığımdan eminimde bu arkadaşın motorun başka bir yerine el atıp atmadığından emin değilim onun için bana işi bilen sağlam bir usta lazım istanbul avcılarda veya yakınlarında tekrar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
saffet abi motor kıyakmış hee montunda benimki ile aynı ve sana tam oturmuş göbek sayesinde bana büyük geliyo
motorda iyi olmuş kawasakiye benzemiş hemde çok basit bi işlemle
Bende Avcılarda oturuyorum, Motopark var ST Kanuni bayiisi & servisi. Çözemeyecekleri bir sorunun olacağını sanmıyorum.
saffet abi motor kıyakmış hee montunda benimki ile aynı ve sana tam oturmuş göbek sayesinde bana büyük geliyo
motorda iyi olmuş kawasakiye benzemiş hemde çok basit bi işlemle
sado saffet abi ne yapmış ta kavasakiye benzemiş bi yazarmısın?ben farkedemedim pek te?
SADO arkadaşım iltifatların için teşekür ederim.
evallah hocam uğrarım, bir ara tanışalım diyeceğim ama ancak yaza olur galiba![]()
Tanışalım hocam yaza gerek yok, şu yerdeki karlar erisin ilk fırsatta buluşuruz. önceki mesajlara baktım da, ozan150zc de çay ısmarlayacakmış sana, onun ki de siyah sanırım, seninki de resimden gördüğüm kadarıyla siyah, e benim ki de siyah. 3 siyah takılırız artık![]()
olur hocam hemde süper olur3 siyahşörler gibi oluruz
![]()