aslında yasak tabii.usulsüz kullanıma giriyor.buarada usulsüz plaka ile trafige çıkmanın cezası plakasız çıkmanın cezasından daha fazla.:queen:
polislerin pek plakayla ilgilendiklerini görmedim tabii bu büyük şehirlerde.belki bir gün titiz bir memura denk gelirsen kıllık yapıyorlarmı anlarsın.hem ne biçim söz o öyle kıllık yapıyorlarmı falan onlarda görevini yapıyorlar yav:queenolis yapmasada yagmur acayip kıllık yapıyor sırtına kadar su atıyor benden söylemesi.illaki çamurlugu çıkartıcam diyorsan küçük app plakalardan yaptır.orjinalinide katlayıp sele altına koyarsın.boylece ceza yemezsin sanırım.:cat:
Artcı tutagamagını cıkarınca ve plakayı kuyruk altı yapınca motor kendini buluyor=) ozancım iyi güzelde senin arka sinyaller nerede?dönüşlerde bisikletçiler gibi kolunlamı sinyal vereceksin?bu şekilde bir trafik kazasına karışırsan 8/88 sen suçlu çıkarsın.gerçi zaten biliyorsundur ama benden hatırlatması..
km sayacı nereye baglı bilen varmı?
km sayacı nereye baglı bilen varmı?
ön tekerde solda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------
bende dün servisten şarj dinamosunu değiştirdim garanti kapsamından, en azından artık yolda kalma derdi yok
birde yoshimura trioval egzoz dinledim gt250r üzerinde aman diyorum, tigerde neymiş.... Yaza doğru kısmetse takıyoruz bir tane
sado dostum yoshimura nın fiyatını duyunca inan vazgeçersin.bu arada yerli yoşilerde var ,onlardan olmasın sakın.hani şu made in kartal sanayi:queen:bir kaç arkadaşa yoşi diye satmışlarda o yüzden aklınızda bulunsun:cat:
Merhaba, aranıza yeni katıldımarkadaslar ben de bu motordan almak istiyorum da bana genel olarak artıları eksileri hakkında biraz bilgi verirmisiniz sayfaları olabildigince okudum ama malumunuz yüzlerce sayfa
bi de fiyat konusunda en uygun nerden alablrm
![]()
arkadaşlar birşey soracağım bu pilakayı kuyruğun altına çakmak yakmı yada polisler kıllık yapıyormu bilen varmı acaba
yeine göre değişiyor ve birazda şans. 6 ay gibi bi dönem kuyruk altında gezdim kimse ses etmedi bi gece bi anda papaz olduk memurlarla şimdi stobun hemen altına almak zorunda kaldım.![]()
Merhaba, aranıza yeni katıldımarkadaslar ben de bu motordan almak istiyorum da bana genel olarak artıları eksileri hakkında biraz bilgi verirmisiniz sayfaları olabildigince okudum ama malumunuz yüzlerce sayfa
bi de fiyat konusunda en uygun nerden alablrm
![]()
cevaplarınız için çok sağolnben taksitli almayı düşünüyorum ve mersindeyim..burda 10bine ancak bırakıyolar peşin..tam olarak nerden aldıgını söyleyebilirmisin?