Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

izmit çarşıya gelecekseniz sakın alta takmayın plakaları :D benden söylemesi =)

plakayı taktım arkadaşlar... güzel oldu... bu arada bugün bir arkadaşın honda vfr 800 kullandım süper alet çok hoışuma gitti... 1-2 yıl bunla idare edersek ve hanımıda ikna edersek yükseltiriz artık :)

eyvallah ozan150zc tabi çay içeriz hele bir havalar düzelsin, verdiğin bilgiler için sağol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------

aslında yasak tabii.usulsüz kullanıma giriyor.buarada usulsüz plaka ile trafige çıkmanın cezası plakasız çıkmanın cezasından daha fazla.:queen:
polislerin pek plakayla ilgilendiklerini görmedim tabii bu büyük şehirlerde.belki bir gün titiz bir memura denk gelirsen kıllık yapıyorlarmı anlarsın.hem ne biçim söz o öyle kıllık yapıyorlarmı falan onlarda görevini yapıyorlar yav:queen:polis yapmasada yagmur acayip kıllık yapıyor sırtına kadar su atıyor benden söylemesi.illaki çamurlugu çıkartıcam diyorsan küçük app plakalardan yaptır.orjinalinide katlayıp sele altına koyarsın.boylece ceza yemezsin sanırım.:cat:

Artcı tutagamagını cıkarınca ve plakayı kuyruk altı yapınca motor kendini buluyor=) ozancım iyi güzelde senin arka sinyaller nerede?dönüşlerde bisikletçiler gibi kolunlamı sinyal vereceksin?bu şekilde bir trafik kazasına karışırsan 8/88 sen suçlu çıkarsın.gerçi zaten biliyorsundur ama benden hatırlatması..

kardeş sağol verdiğin bilgiler için bende dokunmam plakaya artık yalnız polis akraba falan var galiba

Son düzenleme:
Merhaba, aranıza yeni katıldım :) arkadaslar ben de bu motordan almak istiyorum da bana genel olarak artıları eksileri hakkında biraz bilgi verirmisiniz sayfaları olabildigince okudum ama malumunuz yüzlerce sayfa:) bi de fiyat konusunda en uygun nerden alablrm :)

km sayacı nereye baglı bilen varmı?

ön tekerde solda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

bende dün servisten şarj dinamosunu değiştirdim garanti kapsamından, en azından artık yolda kalma derdi yok:):)

birde yoshimura trioval egzoz dinledim gt250r üzerinde aman diyorum, tigerde neymiş.... Yaza doğru kısmetse takıyoruz bir tane

ön tekerde solda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 ----------

bende dün servisten şarj dinamosunu değiştirdim garanti kapsamından, en azından artık yolda kalma derdi yok:):)

birde yoshimura trioval egzoz dinledim gt250r üzerinde aman diyorum, tigerde neymiş.... Yaza doğru kısmetse takıyoruz bir tane

sado dostum yoshimura nın fiyatını duyunca inan vazgeçersin.bu arada yerli yoşilerde var ,onlardan olmasın sakın.hani şu made in kartal sanayi:queen:bir kaç arkadaşa yoşi diye satmışlarda o yüzden aklınızda bulunsun:cat:

sado dostum yoshimura nın fiyatını duyunca inan vazgeçersin.bu arada yerli yoşilerde var ,onlardan olmasın sakın.hani şu made in kartal sanayi:queen:bir kaç arkadaşa yoşi diye satmışlarda o yüzden aklınızda bulunsun:cat:

valla 500 civarı dedi ayarlarız dedi, büyük ihtimal zaten çakma yoshi zonta ama gerçekten sesi güzel, 300tigere verene kadar 450 buna verilir gibi

Merhaba, aranıza yeni katıldım :) arkadaslar ben de bu motordan almak istiyorum da bana genel olarak artıları eksileri hakkında biraz bilgi verirmisiniz sayfaları olabildigince okudum ama malumunuz yüzlerce sayfa:) bi de fiyat konusunda en uygun nerden alablrm :)

Öncelikle hoşgeldin.

Motoru -0- alacaksan; Shorin yeni aldı, O'na danış.

2. El alacaksan; fiyatlar 5.500-6.000 arası, motorun durumuna ve modeline göre değişiyor.Mesela ben, 2008 Model 13.300 km civarı motorumu 5.800'e sattım.

Motorun artıları:

-250 cc ama kasa 600'lük, CBR'lerin R6'ların yanında kaynar gidersin, kimse senin 250 cc ye bindiğini anlamaz.

-Görünüşü güzel ve heybetli bir motor.

-Fiyatı çok uygun (Malına ve görünüşüne göre)

-Parçası bol, ne istiyorsan anında bulursun.

Eksileri:

-Parça fiyatları motorun fiyatı ile karşılaştırılırsa çok pahalı.Mesela bir arka fren merkezi 215 TL.

-Frenleri biraz zayıf, özellikle arka fren

-Lastikleri, Shinko lastikler çok sert, aşınmak bilmiyor ama ıslak zeminde de çok kayıyor

Sana tavsiyem;

Bu motor, geçiş motoru, race ye başlangıç motoru.Alacaksan temiz bir 2. el bul ve al, nasıl olsa en fazla 1 yıl sonra "Tamam, ben bu işi öğrendim 600 cc.ye geçeceğim" diyeceksin.Hiç olmazsa satarken para kaybın olmaz.
Aldığın paraya satabilirsin.

arkadaşlar birşey soracağım bu pilakayı kuyruğun altına çakmak yakmı yada polisler kıllık yapıyormu bilen varmı acaba

yeine göre değişiyor ve birazda şans. 6 ay gibi bi dönem kuyruk altında gezdim kimse ses etmedi bi gece bi anda papaz olduk memurlarla şimdi stobun hemen altına almak zorunda kaldım. :(

hocam piyasadaki tüm motorlarla karşılaştırdım ve sonunda bunun fiyat/performans olarak yada fiyat /benim ihtiyaçlarımı karşılama oranının en yüksek olması nedenyle bu motorda karar kıldım ve 5-6 ay kadar araştırdım sonunda da istanbuldan aldım. ikinci elleri 2007-8-9 ları 5,5-6 bin TL ye bulabilirsin motorun temizliğine km sine vs baglı ama 2010 modelini yani 0km ben 8000 TL ye aldım. aldıgım yerde 2-3 tane kalmıştı acele etmen gerekir diye düşünüyorum çünkü bende oradayken bir çok kişi aradı. motorun + ve - leri elbette var ama dedğim gibi gibip 600lük alma şansım yoktu çünkü eşim pek sıcak bakmıyordu bende 250lilik ile kandırdım :) birkaç yıl sonra izin çıkarsa 600 lük alırım. tavsiyem eğer motor kullanmasını biliyorssan ve herhangi bir engelin yoksa 600lük alman yok bilmiyorsan 250lik bile fazla gelebilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

Dün servise gittim yaw birkaç şey sordum pekde tatminkar cevaplar alamadım... servis kalitesi nasıldır arkadaşlar bu st için? sizin yorumlarınız nedir?=

cevaplarınız için çok sağoln:) ben taksitli almayı düşünüyorum ve mersindeyim..burda 10bine ancak bırakıyolar peşin..tam olarak nerden aldıgını söyleyebilirmisin?

Benim aldığım ilan şuydu : http://www.sahibinden.com/alacagima_karsilik_kelepir_2010_model-22WQQaXQQ19954921WQQpXQQdisplayitem

mustafa hocamı ara eskişehirden umutun arkadaşıyım de sana gerken yardımı yapacaktır dürüst ve iyi bir satıcı zaten eski hyosung bayisi... Herkonuda yardımcı olacaktır. 8000 TL ye indirir. 2010 için 2009 ve 2008 içinde motor bulabilirsin ama bunlardan ben alırken 1er tane kalmıştı muhtemelen satılmıştır. 2010 model yani 0 olanlar 8000 TL demişti oyle aldım 2009 içinde 7500 alabilrisin.

ama son zamanlarda şu ilanda verilmiş her ikiside dikkat edersen aynı kişiye ait.

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_nakit_zararina-97WQQaXQQ20497926WQQpXQQdisplayitem

cevaplarınız için çok sağoln:) ben taksitli almayı düşünüyorum ve mersindeyim..burda 10bine ancak bırakıyolar peşin..tam olarak nerden aldıgını söyleyebilirmisin?

bu plaka muhabettine bende bir cevap yazayım..
kızarlarmı kızmazlarmı tamemen göreceli bir durum..kişiden kişiye değişir...

:cat: ama bence bizim motora plakalık yakışıyor hele bu mevsimde şart..:cat:

öncesi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

sonrası plakalık güzel bence

Vayy göreceli bi kavram ama Racing motorlara çamurluk kötü duruyor düşüncesindeyim..

Ne kadar yasal olmasada Plakayı gomunce motor şekle giriyor=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar