beklerim aga herzaman buyur gel çaylar benden=)=)
Eywallah ozan ..Bu arada dışarıda kar yağıyor bizim burda :cherry: Diğer illerde havalar nasıl arkadaşlar?
beklerim aga herzaman buyur gel çaylar benden=)=)
Yalova'da henüz kar yokYer yer sağnak yağısla karsılasıyoruz
Hava raporlarına göre yarın da yağıs var ; salı;çarş;perş;cuma Güneşli![]()
![]()
istanbulda en az 2gün havalar berbat olacak, hatta kar şimdiden başladı, hevesinizi kırmak gibi olmasın![]()
SHorin;
Sen bu gidişle yazı bekleyeceksin:queen:
istanbulda en az 2gün havalar berbat olacak, hatta kar şimdiden başladı, hevesinizi kırmak gibi olmasın![]()
Bende Kayserideyim ama bi türlü şu gt lere denk gelemedim ne hikmetse... Bi gün chooper' cının biri önünüzü keserse şaşırmayın emi:mrgreen:, uzun süredir incelemedeyim bu modeli kısmet olursa tabi...
beyler bu motorların hiç biri 2010 diil trafiğe cıkışı öyle olucak sadece, sonuz olarak kac zamandır bekloylar oldukları yerde 1 senemi 2 mi allah bilir durdukca motora neler olabi,leceğinide hepimiz biliyoruz ben kendi motorumu alırkende vardı bu ilanlar bencede ikinci el temiz alınır ki ben de bunlara rağmen gidip onu yaptım :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
kekliyolar işte milleti beyagecede biri sarı hyoyu diyodu ya 2008 diye, öyleki 2008 de sarı yok