Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yalova'da henüz kar yok :) Yer yer sağnak yağısla karsılasıyoruz :)
Hava raporlarına göre yarın da yağıs var ; salı;çarş;perş;cuma Güneşli :p :)

arkadaşlar merhaba... elimde hiç kullanılmamış bi çift 1000rr aynası var... bizim motorlara tam uyuyor... eğer isteyen olursa pm'den ulaşın görüşelim...ilgilenirseniz foto da ekleyebilirim yarın....

Selametle...

istanbulda en az 2gün havalar berbat olacak, hatta kar şimdiden başladı, hevesinizi kırmak gibi olmasın :):)

aramızd göl kadar bi denz var; aradaki hava farkına bak :)

Bu arada burda da yağMur kara dönmek üzere :)

Burda Eskişehirde de kar vardı ama şuanda kuru soğuk var. Motor almaya istanbula gelecektim ama bu havada perişan olma ihtimalini düşünerek havaların karsız yağmursuz bir gününü yakalama derdindeyim :)

Sorma Doğan hocam valla almaya gitsem istanbula, kesin kar buz soğuk başlar :) şans yok bizde ben kararı verdim umarım satılmazda dımdızlak kalmam... Size yeri gelmişken 0 aldığım motorla ilgili ne yapmam gerekiyor hangi belgeleri almam gerekiyor bileniniz var mı? ÖTV ödedi belgesi bayii yeterlilik belgesi vs gibi salladım ama... plaka ruhsat vs için hangileri gerekli...

ah be ah cakonun motoru benim hakkımdı parayı denkleştiremedim
ama nasip
benim kaskım geceleyin karşıdan gelen arabaların ışıklarını çok kötü dağıtıyor gözümde onlarca ışık hüzmesi oluyor yaklaşık 50-100m hiç bişey görmeden gidiyorum sizce ne yapmam lazım ya da cam alırken neye dikkat etmeliyim kaskın camına araba filmi felan çeksem faydası olur mu

Aşağıda 0 araçlar için evraklar bulunuyor ama 2. maddeyi kim verecek nedir bu? 3. maddeyi nerede yaptırıyoruz? 6.maddeyi hiç anlamadım zaten trafik tescili için gitmiyormuyuz? 7. madde tamamen saçmalık şöförler odasından dosya almam gerekiyormuş hayret bişi ya! yakın zamanda bu işleri yapan varmı?

YENİ KAYIT (FATURALI) ARAÇLARDAN İSTENEN BELGELER
1. Fatura ve faturayı düzenleyen bayiinin yetki belgesi.

2. Uygunluk belgesi

3. Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası

4. ÖTV ödeme belgesi aslı

5. Vatandaşlık numarası

6. Tescil ve Trafik belgesi (Trafik Tescil Şube veya Bürosu'ndan)

7. Şoförler Odası'ndan yeni kayıt dosyası

NOT: Fatura kesim tarihiden itibaren 3 ay içerisinde tescil zorunluluğu bulunmaktadır.

Araç şirket adına alınmış ise, yukarıda belirtilen belgelere ilaveten;

a) Ticaret Odası Sicil Kayıt Sureti,

b) İmza sirküleri ibraz edilecektir.

shorin kardeş 2 tane sıfır araç aldım ama bu maddeleri ilk kez görüyorum dostum bunlarla sen neden uğraşıyorsun ki satıcı yapar bu işleri ya da ver bi takipçiye kurtul bence belki takipçiler 50 lira flalan alır ama senin emeğine değer yani o para

istanbulda en az 2gün havalar berbat olacak, hatta kar şimdiden başladı, hevesinizi kırmak gibi olmasın :):)

vallaa adananın taşına toprağına kurban 365 gün güneşli :cherry: sabah yağmur yağdı fırtına vardı şimdi ise hava güneşli yerler bile kurudu,havada çok soğuk değil :bounce:

adana dedin de yarınki altılı ordan çıkacak bakalım buluyum parayı adanadan inş :)

vallaa bizim arkadaşın adanada at çiftlikleri var yarış atı yetiştiriyolar,bide devamlı beni hipodroma götürüyo zorla at yarışı izliyoz yaa :cherry:

ben de zeytinburnunda oturuyorum veliefendiye yakın gidiyoruz biz de arada zevkli olay

m.s

Bende Kayserideyim ama bi türlü şu gt lere denk gelemedim ne hikmetse:)... Bi gün chooper' cının biri önünüzü keserse şaşırmayın emi:mrgreen:, uzun süredir incelemedeyim bu modeli kısmet olursa tabi...

Sabah işe giderken yada akşam iş çıkışı görebilirsin onun haricinde piyasada pek gözükmem hyomla :) Daha çok şehirler arası gezmeyi sevenlerdenim :rendeer: Kısmet kardeşim denk gelirsek selamlaşırız.

Hocam 0 hyosung yani ST kanuni ile yada 2010 ile 2009-2008 arasındaki fark nedir bi söylermisin? Nasıl anlarız? Bilen var mı? Birde bu motorların nezaman üretildiği nerede üretildiği motorda yada belli bir yerde yazmıyor mu?

Valla ben zamanında 0 araba aldım ama aldığım araba 2004-2005-2006-2007 hatta 2008de bile satıldı :) sonuçöta her yıl kasa vs değişmiyor ki... trafige çıkış ve model önemli değil mi motorda? Bilmediğimden soruyorum...

beyler bu motorların hiç biri 2010 diil trafiğe cıkışı öyle olucak sadece, sonuz olarak kac zamandır bekloylar oldukları yerde 1 senemi 2 mi allah bilir durdukca motora neler olabi,leceğinide hepimiz biliyoruz ben kendi motorumu alırkende vardı bu ilanlar bencede ikinci el temiz alınır ki ben de bunlara rağmen gidip onu yaptım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------

kekliyolar işte milleti beya :) gecede biri sarı hyoyu diyodu ya 2008 diye, öyleki 2008 de sarı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar