hyo larda gösterge panelinde F1 yazıyo nedir o?
Hayırdır şimdi de lastiğe mi para vereceksiniz beyfendi ::blusssh:
Sanırım Cidden yanlış yazılmış veya da Ellerinde tek kalmıştır o Lastik
OoooooO ; BaLıM Sen buralara uğrar mıydın :queen: Lastik biterse almayayım da aşkın kaza mı yapsın :queen: :bounce: :wiinkk: :cherry:
Hyosunglarda yok o dediğin; ST Kanunilerde var...
Salla gitsin o zaman
Lastiğim biterse bir gün ; o da zor bi ihtimal; yine 4oo Lirayı cebimizden cıkaracağız anlaşılan
Arkadaşlar benim motor 53oo kmde... 1ooo-2ooo-4ooo bakımları yapıldı. 6ooo km de yağı ve yağ filtresini değiştireceğim; 8ooo bakımında ne yapmam gerekecek?
Ben 8ooo bakımı için;
Hava Filtresi Değişimi; Arka Balata değişimi; Yağ-Yağ filtresi değişimi ve buji değişimi düşünüyorum
Başka bişey gerekli mi ?
evet cerrahpaşa'dayım. hastanenin hemen yanında oturuyorum.
sen fındıkzade'den geçiyorsun, görmemen normal, cerrahpaşa sağda içerde kalıyor.
bu arada yeni farkettim. senin iş yerin burda, benim iş yerimde senin orda. bende bayrampaşada hiç görmedim gt250r![]()
F1 değil o yahu, FI (Fuel Injection)...
eywallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------
daha öncede açılmıştır ve cevaplanmıştır sanırım ama tekrar sorayım bir ilanda satan arkadaş S&T kanunilerde devir kesici olduğunu yazmış ben sanki bu modelin hiç birinde devir kesici diye birşeyin olmadığını okumuştunm ne derece doğru bu mevzu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:36 ----------
haa bide şimdi aklıma geldi selenin arkasında bulunan gri yolcu tutacağı gibi olan parça plastik mi demirmi acaba?şunun için soruyorum eğer olurda alırsam bu motordan onun yerine artçının sırtını dayaması için aparat yaptıracağım.
O ilanı ben de gördüm. Arkadaş iyicene sallamış. Ve kendi motorunu nerdeyse Bayiden cıkma sıfır gösterecek. Kaç defa redline'da kullandıığını neden yazmıyorr acaba?
Hiçbir hyosungta devir kesici yoktur.ST lerDe de Hyo'larda da denendi bu..Yalan yanlı bilgi veren insanlara her zaman gıcık olmusumdur !
Ayrıca hız konusunda 185 görüyorum demiş ; burdan ne derece zorladğını görebilmekteyz.
Hadi onu da geçtim; Normal sartlarrda bir hyonun max hızı 175 civarıdır; 185 yapıyorsa iLLa ki bir oynama vardır üzerinde...
DÜRÜSTÇE YAPILMAYAN HER SATIŞ SAHTEKARLIKTIR :farao: LÜTFEN DÜRÜST OLMAYAN ARKADAŞLARDAN UZAK DURUNUZ :farao:
Ayrıca;
Gecen gün açtığım gezii başlığında bir arkadaş;
"Hyosunglar ısıtılmamalı; çalıstığı gibi yola girilmeli" demiş...
Bu doğru mu ?
Akileos cuğum; Öyle tabi yaa
Yani sıkıstırırsan iLLaki sorun olmayacak mı ? Yahu ısıtılmadan motorla hareket edilir mi :mrgreen: O jikle bosuna mı koyulmus oraya?
Bi de demiş ki; rolantide bekletmeyeceksiniz; E o zaman ısıklarda durunca da kontak kapayalım bundan sonra :queen:
Yahu ne adamlar var![]()