Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bence şeritin motor rengine tezat olması daha hoş duruyor tabi zevkler renkler meselesi bu tartışılmaz...
çako filmden kaçmış attan inmiş hyoya binmiş gibi olmuş fotoda:mrgreen:ama bi ağırlık katmış tarz olmuş:bounce:

ABovvvvvvv ; bıyıklarıma bak :) Ne de yakısmıs; hemen bırakmalıyın :queen:[/QUOTE]

Cakalaz ya sen bu halinle bülent inal'a benzemişsin şimdi farkettim :)

Aaaa ; Gercekten benzemişim :mrgreen: Azcık :p

Arkadaşlar Bugün Jant ve Lastik parlatıcı aldım.. Süper oldu :) Herkese tavsiye ederim... Fotoları yükleyeceğim yalnız telefonumu bulmıyorum :mrgreen:

Arkadaşlar Bugün Jant ve Lastik parlatıcı aldım.. Süper oldu :) Herkese tavsiye ederim... Fotoları yükleyeceğim yalnız telefonumu bulmıyorum :mrgreen:[/QUOTE]

cakalaz nedir bu parlatıcıların markası? Bir gün motorumuz olursa bizde kullanırız :)

@ Cinfeezz ;

Dostum markası adore; Torpido; Lastik ve Jant parlatıcısı yazıyor :)

@ Trendy83;

Çok samimi ve dürüst bir arkadasımızdan aldık. Gercekten cok temiz bakmıstı motora. Sıfır aldım desem yeridir. Mükemmel bir rodaj yapmıs. Kitapcıkca ne yazıyorsa onu uygulamıs..

Cakalaz sağolasın .birde bu hyo 250 lilerin ampulleri h4 mü h7 mi? yani xenon bağlamak istesek hangi markayı tavsiye edersiniz? maliyetleri nedir? Hem kısa hem uzun xenon almak istesek...

Hyo'larda xenon pek tavsiye edilmiyor. Bir sekilde elektrik aksamlarına zarar veriyormus. Bir arkadas bu yüzden Beyin sorunları yaşadım vs.vs.vs diyordu...
Bu yüzden ben pek ilgilenmediğim için; marka konusunda bişey diyemeyeceğim.
Yalnız; Küçükcekmece sanayiinde bir arkadasım,
Son 3-4 aydır 1oo liralık xenonları 1ooo lk motorlara takıyoruz; hiç bir farkı yok diyordu...Yine de aramızda xenon kullanıcıları var onlar yazarsa daha mantıklı cevap alabilirin !

Hyo'larda xenon pek tavsiye edilmiyor. Bir sekilde elektrik aksamlarına zarar veriyormus. Bir arkadas bu yüzden Beyin sorunları yaşadım vs.vs.vs diyordu...
Bu yüzden ben pek ilgilenmediğim için; marka konusunda bişey diyemeyeceğim.
Yalnız; Küçükcekmece sanayiinde bir arkadasım,
Son 3-4 aydır 1oo liralık xenonları 1ooo lk motorlara takıyoruz; hiç bir farkı yok diyordu...Yine de aramızda xenon kullanıcıları var onlar yazarsa daha mantıklı cevap alabilirin !

Son 3-4 aydır 1oo liralık xenonları 1ooo lk motorlara takıyoruz; hiç bir farkı yok diyordu..
Bunu anlamadım ışık olarak mı bir farkı yokmuş?

Evet;

Aydınlatma olarak pahalı xenonlarla aynı kalitedeymiş. Adamlar Sıfır motor alıp bunları takıyormus, pahalı olanların yerine... Demekki büyük SS cilerin bir bildiği var :)

Evet;

Aydınlatma olarak pahalı xenonlarla aynı kalitedeymiş. Adamlar Sıfır motor alıp bunları takıyormus, pahalı olanların yerine... Demekki büyük SS cilerin bir bildiği var :)

Demek ki :) ama zaten normalde bir xenon ampulu 60-80 milyon arası. Bence 10000 K lik bir xenon'un güzel duracağını düşünüyorum.Ben arabada 8000 k kullanıyorum bunda da zenon kullanmak isterim...Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

peki ampuller H4 mü h7 mi ? Yakışacağını bende düşünüyorum ama bir zarar verdikten sonra anlamıda yok :S

Bugün Lastik ve Jant parlatmadan sonraki hali :)
YaLNız TLFN iyi cekmemiş sanırım; yakından daha güzel :)

Çok güzel Gösteriyor Lastiği cidden :bounce:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu s&T kanuni hyosung marka motorlara servis vermeyecek diye birşey duymuştum.Öncelik S&T kanuni markasına vereceklermiş.Ne oldu bu işin sonu

Öyle bişey mi varmış :) Valla adamlar Hyosung-ST ayrımı yapmıyorlar...

Arızan neise; onu onarıp; aldıkları paraya bakıyorlar :bounce:

Bugün Lastik ve Jant parlatmadan sonraki hali :)
YaLNız TLFN iyi cekmemiş sanırım; yakından daha güzel :)

Çok güzel Gösteriyor Lastiği cidden :bounce:

cidden güzel olmuş...ama yağışlı bir havada on dakika dolaşman yeterli olacaktır kirlenmesi için :) aman nazar değmesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar