Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mehmet lastiği bende birkere acık fazla hava bastım cok fena zıplıyodum motor üzerinde hemen 32 YE indirdim iyi bence bu hava. Buarada nasıl mardin yolları iyimi, varmı acık gaza yüklenicek yerler?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------

mehmet aynen varya bizim burada da böyle muhabbetler sürekli abi 30 bin tl varmı bunun fiyatı diyolar adamlar:queen::queen: yok diyom okdar değil bunlar 12 bin filan diyom :cherry::cherry:

hava basıncı konusunda haklısın en ideali standartı.. yollara gelince k.tepenin girişinde 6km mardin çıkışında 15 km kaymak gibi duble yol var oraya çıkıp basıyom..:cat: duble yol olacak hepsi ama bakalım ömrümüz görmeye yetecekmi

hava basıncı konusunda haklısın en ideali standartı.. yollara gelince k.tepenin girişinde 6km mardin çıkışında 15 km kaymak gibi duble yol var oraya çıkıp basıyom..:cat: duble yol olacak hepsi ama bakalım ömrümüz görmeye yetecekmi

düzeltirler inş. tüm yolları, olmadı sen ordan cıkarsın ilerde :)

Ben bir cok lastik basıncı denedim. En ideali Arka 34 - ÖN 32 kararını verdim :)

lastik basıncı çakonun kulakları çınlasın 35 idi..şok anında ben bilinçli birşey yapmadım ilk defa karşılaşıyordum ciddi bir tehlikeyle onun sadece bana güven veren yeni aldığım mont ve kasktı içimden düşünüyordum inşaallah ağır hasar olmaz diye..dreksiyon amortisörü baktım o olaydan sonra ama pek bişi bulduğum söylenemez hyoya özel bişi yoktu ama başka racelerink vardı onuda nere nasıl bir ayarla takılacağını bilemediğim için üstünde pek durmadım ama bilsem ki randımanlı bişi var mutlaka üstünde dururum en azından şunun farkındayız hiçbirşey insanın canı kadar önemli değil...

markalara özel bir amortisör yok zaten alıyosun şase ve gidonun bi yerine çeşitli bi kaç çelik demirle bağlıyorlar kaynakla onu görüntü belki biraz çirkin olabiliyor başka bir konu oda gerçi gidona alttan bağlayabilirsen görünmüyor dikkat çekmiyor bazı motorlarda yer olduğundan bu şekilde yapılabiliyor ama bazısında olmuyor maalesef :cat:

lastik basınçlarına gelince 35te fazla. Lastiğin fazladan şişik olması yere olan tutunma gücünü azaltır daha çok basınçlı olduğu için lastik üzerine gelen basıncı daha rahat karşılar ve şekil formunu daha çok koruma konumunda olacağından fazla kıvrılma payı olmaz olası çukura girmede ya direk gümletebilirsiniz lastiğinizi ve lastiğin yola basma oranıda düşerki buda tutunma gücünü azaltır

doğan bunu sende oku cnm
lastiğinzin havası 30 olması en ideali pa değeri 2'dir
çoğu motorda 29-32 arası değerler var zaten race scooter vs vs...

gecende adamin biri geldi abi motoru yan koyma dikine koyda bende park edeyim dedi arabayı elemanın yanındaki hemen zıpladı nediyon olum motor senin arabadan pahhalıdır dik konurmu bu makina:):) arabada eski kasa megan( buarada ben semih :)

buna benzer bi olay benimde başıma geldi hemde bi çok kez:cherry: ama niyeyse insan mutlu oluyo:cherry:

bu saygıyı minibüsçüler ve taksicilerde gösterse çok iyi olur ama
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

markalara özel bir amortisör yok zaten alıyosun şase ve gidonun bi yerine çeşitli bi kaç çelik demirle bağlıyorlar kaynakla onu görüntü belki biraz çirkin olabiliyor başka bir konu oda gerçi gidona alttan bağlayabilirsen görünmüyor dikkat çekmiyor bazı motorlarda yer olduğundan bu şekilde yapılabiliyor ama bazısında olmuyor maalesef :cat:

lastik basınçlarına gelince 35te fazla. Lastiğin fazladan şişik olması yere olan tutunma gücünü azaltır daha çok basınçlı olduğu için lastik üzerine gelen basıncı daha rahat karşılar ve şekil formunu daha çok koruma konumunda olacağından fazla kıvrılma payı olmaz olası çukura girmede ya direk gümletebilirsiniz lastiğinizi ve lastiğin yola basma oranıda düşerki buda tutunma gücünü azaltır

doğan bunu sende oku cnm
lastiğinzin havası 30 olması en ideali pa değeri 2'dir
çoğu motorda 29-32 arası değerler var zaten race scooter vs vs...

haklısın çoğu yeni model racelerde standart haline gelmiş..suzuki tl 1000s var onda bariz gidon ve dapoya bağlı.. valla ortamım müsait değil istanbul gibi bir yerde olsaydım ne yapar eder.hallederdim..
lastik hava basıncına gelince çako ısrarla 34ten bahsediyo ama allah korusun zıplayacak bi gün:pale: ben 31-32 vuruyorum dahada basmadım.. zaten o tokatlama çakonun verilerine göre olmuştu..32-34

cako iyiki bi foto makinen var, olmayanları çatlatmayamı çalışıon kardeşim alallalalallaa

slm arkadaşlar yeni üye oldum kısmetse 20 güne kadar hyo alcam biraz tavsiye vew bilgi verirseniz sevinirim vitesli motor 10 defa falan kullandım biraz daha alışmam gerek kazasız sürüşler herkese

merhaba arkadaşlar bende 1,5 aydır hysuong HT250R kulanıcısıyım ortalama 1000.KM.var
tavsiyelerinizi beklerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

dostum karizma motor muharrem özsoyda uygun fiatlı bulabilirsin hyosung un parçası çok bol elinde kuyruğundan granajına diskinden ön takımına kadar herşey var ve cidden uygun fiatlı

Arkadaşım benim başımada benzeri bir olaygeldi makinayı yeni aldım 3.günlük iş yerine geldim motorun ayaklıgını açtım tık sesi geldi bende ayak açılda zandettim motoru yan olarak bıraktım motor göm dedi yere yıkıldı. hemen kaldırdım bereket sadece sol aynanın metal kısmı kırıldı. sanayiya götürdüm orgön kaynakla kaynatıldı bu şekilde kulanıyorum. hepimize geçmiş olsun.

@ SADO ;

Benim bir fotoğraf makinam bile yok :salut:

Telefonumla cekiyorum :queen:

Beyler bu motor uzun yol için uygunmu acaba ? Ben racer olan bi motor düşünüyorum uzun yok için sizce en iyi olabılıcek olan hangisi ?

crb125-derbi 125gpr-hyo 250gtr

Derbi 125gpr 2 zamanlı bir motor ve Hyodan fazla yakar gibime geliyor.Aslında ss modeller kullanılış şekli bakımından uzun yolda iyi değiller.Tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini belirtirler elbette.

merhaba aranıza bugun katıldım merak ettiğim bi konu var acaba bu motor bi antalya - istanbul yolu yaparmı? ortalama 700 km.. aramızdaki tecrubeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..
kazasız belasız surusler.....

Geçen yaz bir sabah çantamı arka koltuğa bağladım. Tekirdağ'dan gazımı açtım körfezi dolaşıp Bursa'da kapadım toplam 40 - 50 dkk mola verdim ara ara ertesi gün Uludağa çıktım akşamına eskişehire geçtim 2 gün sonra eskişehirden tekirdağa nonstop geldim ihtiyaç molaları hariç tabi :cherry: yani kabaca bir hesapla 1000km aşkın yol yaptım çoğuda durmadan ben motoruma sonuna kadar güveniyorum. Yorum size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar