Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ama ona bakarsan; Ninja nın oturus pozisyonu Hyosung gibi değil; hatta 600 cc ler gibi değil... CBR 125 in cok azcık daha yatık hali ninja :wiinkk: Hyosung ise birebir 600-1000 cc pozisyonuna sahip :)

çok yakın arkadaşımda hyo var ve kullanıyorum evet oturuş pozisyonu açısından tam bir race :cat:motora zaten laf etmem edemem ben sadece hyo araştırmaktan kafayı sıyırmış biri olarak biraz daha bekleyim ninjamı alsam dedim ama herkes hyo al seni keser kalkıpta ninjaya o para verilmez diyor bu işler çok karışık valla geceleri uyumuyom:queen::queen::queen::pr:

Ninja vakası bende 'de bulunmaktadır. Hyo 'mu ninjamı hyo 'mu ninjamı diye diye hyo 'da karar kıldım. Aslında kalite ve marka havası bakımında ninja forever. Ama şimdi bu motoru alma sebebim başlangıç motoru olması. Fazla para ödemeden abileri gibi görünen bir motor. Ee alalım ozaman sarısından :)

kawasaki ninja 250r 6 vites

Arkadaşım bu bi avantaj değil bence,6 vitesi var ninjanın 600 lük 1000 lik motora daha yakın bi kullanımı olabileceğini düşündüm ilk zamanlar ama şöyle bir gerçekte var 6. vitesin olması demek vites aralıklarının daha kısa olması demek sonuçta iki makinada 250 cc lik olduğundan gidişinde birşey değişmeyecektir.Fazladan vites le +, - oynamanız sadece sizi yoracaktır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------

Arkadaşlar K&N hava filitresini Anadolu yakasında nerden alabilirim bilginiz var mı ?

Bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki ben gt 250 veya başka bir motor aldım. Biraz kullandın ve sonra askere gittim ve 1 yıl motora hiç dokunulmadı. Bana maliyeti tahminen ne olur?

Bir şey sormak istiyorum. Diyelim ki ben gt 250 veya başka bir motor aldım. Biraz kullandın ve sonra askere gittim ve 1 yıl motora hiç dokunulmadı. Bana maliyeti tahminen ne olur?

Bu motorun bulunduğu yer ve hava şartına göre değişebilir ama en basitinden bi akü maliyeti olur :cat:

arkadaşlar ben de aldım birtane GT 250 R HOYSUNG 500 km yaptım tavsiyelerinizi beklerim.

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM... MOTORUMA 4OOO BAKIMI İÇİN AŞAĞIDAKİ YAĞ KONULDU. 10-40 MAGNETİC TAM SENTETİK... AMA OTOMOBİL İÇİN MİŞ GİBİ GELDİ BANA... Bİ DEĞERLENDİRME YAPAR MISINIZ ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 PM ----------

http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=73020004&contentId=6007009 Burda da özellikleri yazıyor; bi göz atıverin arkadaslar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

Normalde 10-40 bundan olmalı diye biliyorum :silent:

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM... MOTORUMA 4OOO BAKIMI İÇİN AŞAĞIDAKİ YAĞ KONULDU. 10-40 MAGNETİC TAM SENTETİK... AMA OTOMOBİL İÇİN MİŞ GİBİ GELDİ BANA... Bİ DEĞERLENDİRME YAPAR MISINIZ ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 PM ----------

http://www.castrol.com/castrol/productdetailmin.do?categoryId=73020004&contentId=6007009 Burda da özellikleri yazıyor; bi göz atıverin arkadaslar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 PM ----------

Normalde 10-40 bundan olmalı diye biliyorum :silent:

evet çakalaz otomobil yagı o .motosiklet yagına göre ucuz oldugu için onu koyarlar.bence degiştir.

Yok dostum 18 lira motor yağı ; 22 lira bunun Litresinden aldı...15 lira alsa anlarım yani... Bu yağı kullansak ne olur ?

bugün bygrm in hyo ya bakım yaptık ama resim çekemedik ya yağ filtresini değiştirdik bujileri kömür gibi olmuştu değiştirdik yağını 15 40 motorsiklet yağı koyduk castrol- sikleri speyle temizledik birkaçgün önce de zaten zincir bakımını castrol ün bir spreyi ile hayri ustamız yapmıştı motordaki gazkesme titreme sollama yaparken dipgazdayken vs hızlanma süresindeki gecikme gibi problemlerin hiçbiri kalmadı bizzat denedim eski halinden eser yok tavsiye ederim zevkli oluyor kendi bakımınızı arada bir de olsa yapın ;)

bugün bygrm in hyo ya bakım yaptık ama resim çekemedik ya yağ filtresini değiştirdik bujileri kömür gibi olmuştu değiştirdik yağını 15 40 motorsiklet yağı koyduk castrol- sikleri speyle temizledik birkaçgün önce de zaten zincir bakımını castrol ün bir spreyi ile hayri ustamız yapmıştı motordaki gazkesme titreme sollama yaparken dipgazdayken vs hızlanma süresindeki gecikme gibi problemlerin hiçbiri kalmadı bizzat denedim eski halinden eser yok tavsiye ederim zevkli oluyor kendi bakımınızı arada bir de olsa yapın ;)

caner kaç para tuttu len bunlar..

caner kaç para tuttu len bunlar..

35 :)

sanada yaparız istersen :wiinkk: hakketten çok farkediyor bujileri değiştir, yağı değiştir , yağ filtresini değiştir , zincir bakımını yap ki ses %70 azalıyor disklerini temizle ;) hee bide unumuşum gittim bnm yuki ile hava filtresinide bi güzel temizledim lastikçinin kompressörle :)

öle ya işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar