valla serhan, o zaman senin yapacak bi şeyin kalmamış. sen kendi yağını kendin değiştirebilirsin. zaten ben de yetkili servise götürüp yaptırıyorum, defterime işletiyorum, güya garanti devam ediyor ama, yarın garantilik bir sorun olsa, kimi nerde bulacaksın o da ayrı mesele. kanunen normalde, ithalatçı global'in işleri tasfiye etmiş olması hiç bi şey değiştirmez, bu aletlerin devamında ithalatını yapan firma yani kanuni, bizim sorunlarımıza da yasal olarak üstlenmek zorunda ama adım gibi biliyorum ki, böyle bir sorun olsa ve gidip kanuninin kapısına dayansam kırk dereden su getirirler. haaa, ben karadenizliyim, biraz da gücümüz var çok şükür, inat eder, ben de onların burunlarından getirir, sonuna kadar giderim ama, neticede baktığında yıpranmaya ve bu kadar kavgaya değer mi bilmiyorum. yani öyle bir durum o anki psikolojime göre de değişir. ya "siz mi yamansınız yoksa ben mi, görelüm bakalım" der gittiği yere giderim üstlerine, ya da "lanet olsun, Allahınız'dan bulun" der geçerim. garanti maranti ayağına servis kullanıyor olmam, benim için işin ruhsal rahatlığı o kadar....