hacı benim boy 181 kilo 58 seninle aynı kalıptayım yani. normalde motoru taşımak kolay hele çalışırken(bakma ben kaza geçirdim yoksa motoru hayatta düşürmezdim)
ahahah bizim motoru genelde demekki hep bu tipliler istiyor he baksana hepimiz bir kalıptayız![]()
Beyler bugün gittim kanuniye.Kredi çıktı ancak eksik çıktı.Bir de ruhsat fotokopisi , ıvır zıvır evraklar derken kredinin onaylanması pazartesiye kaldı.Yani vazgeçebilmek için az bir zamanım kaldı.Siz ne dersiniz?Alayım mı?
Hyosung kanuniye geçince galiba kullananlar azaldı.Farklılıklar nedir.Galiba devir kesici konulmuş.Motor daha iyi hale getirilmiş galiba.ST Kanuni kullanan arkadaşlar memnun mu?Benim öyle çok hız merakım yoktur ancak arasıra otobana çıkıyoruz.Uzun yolda otobana çıkınca sürekli 140'la seyredebilmek için yeterli midir bu alet?300 km mesafedeki yazlığıma bu motorla kafama estiğinde gidip gelebilmeyi istiyorum.300-500 km mesafeli yolculuklara yeterli bir motor mu?Siz en çok kaç km yaptınız bir gün içerisinde.Ben sezon açılışını bu motorla yapmayı düşünüyorum.Sezon bitince heralde bir 20.000 km devirmiş olurum.Sizce dayanıklılığı uygun mudur?ST kanuni kullanıcılarının tavsiyelerini bekliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
sahibinden.com GT doLu![]()
kanuni 2009 st kanınileri geri cagırıyormus arkadaslar. beyinde sorun varmıs haberiniz olsun....
şaka tabi kingman'a bi şok olsunGüle güle kullan çok gazlama
motor bi kere farlardan kaybediyor o ne öle tipsiz tipsiz far yapmışlar aynısın 650 liği var benim arkadaşta titriyo azer bülbül gibi 150 nin üstüne çıkınca yaramazzzz motor HONDA CBR 1000 RR ALAYINI YARAR :farao:
motor bi kere farlardan kaybediyor o ne öle tipsiz tipsiz far yapmışlar aynısın 650 liği var benim arkadaşta titriyo azer bülbül gibi 150 nin üstüne çıkınca yaramazzzz motor HONDA CBR 1000 RR ALAYINI YARAR :farao:
kingman30 ne kadarda anlastinız bayiyle taksit olayi nedir acaba
2.el alacam ama olmazsa biraz pesin gerisini taksitle alabilirim.
o ne kıyaslama oyle
o zaman biz de madem 1000daha hızlı ondan alalım yok yok simdi dusundum madem benim hayalım hyodan daha iiyi o zaman onu alayim yaa
dugati 1198ryanılmıyosam 58bin$