Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle merhaba.. Ben siteye yeni üye oldum ve aklıma takılan bir kaç soru var. Ben daha önce sadece 50cc'lik scooter motor kullandım, acaba hyosung gt250r alsam kullanmakta zorlanır mıyım?

Samet

dostum bence greajlara yazık edersin ufak tefek şeylerde.hiç değilse şu çin işi viteslilerle bikaç gün gez sonra gt250r a bin

Öncelikle merhaba.. Ben siteye yeni üye oldum ve aklıma takılan bir kaç soru var. Ben daha önce sadece 50cc'lik scooter motor kullandım, acaba hyosung gt250r alsam kullanmakta zorlanır mıyım?

Samet

benim hayatımda direksiyonuna oturdugum ilk motor gt250r .. 2 senedir kullanıyorum ve Allah a sükür düsürmüslügüm bile yok motoru ..

kendine güveniyorsan biraz cesaretliysen kullanırsın merak etme ..

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kendime güvenim ve cesaretim var fakat Serk21 nickli arkadaşımızın dediği gibi motoru düşürüp grenajların hasar görmesinden korkuyorum. Ama gerçekten böyle bir motosikleti alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum.

Bu dava ne zaman sonuçlanacak beyler? Bilgisi olan varmı?

Türkiye'de, nedense, adalet biraz geç tecelli ediyor, hele hele böyle akçeli işlerde daha da fazla zaman geçiyor.

Smtbhtyr;

Eğer diyorsan ki :-"Yaw ben yetenekli bir adamım, işi hemen kaparım, acemiğim sırasında motora ve kendime bir zarar vermem, zaten benim acemiliğim de kısa sürer..." hemen GT250R'yi al.

Ben de hiç vitesli motor kullanmamıştım, scooterden hem vitesliye geçmek, hem de race ile başlangıç yapmak beni bayağı zorladı.

Bu motora binmek konnusunda tek laf söyleyeyim :"Dişi bir aslanla yatağa girmek gibi":)

yok artık ne dişisi ne aslanı ya =) hiç büyütülcek bişi deel =) benımde ilk vitesli motorumdu düşün karınca gibi oynuyodum :D:D

ya neyini buyutmucez adama verin gazı girsin bi duvara 170 180 kilo motor ya kanki al bi ybr 125 yada cbf 150 sende rahat et biz de

aynen bencede vitesli çok farklı ilk kullanırken hele bi ss tipi(tipi :D) sonra bide ne biliyim bende grenaj takıntısı war :D kıyamıyorum hem senin açındanda iyi olur sağlık oalyı vs.bu arada umarım kaskın montun vs vardır 250cc deyip geçme öyle bayık bi motor değil verdin mi gazı uzuyor yine

Türkiye'de, nedense, adalet biraz geç tecelli ediyor, hele hele böyle akçeli işlerde daha da fazla zaman geçiyor.

Smtbhtyr;

Eğer diyorsan ki :-"Yaw ben yetenekli bir adamım, işi hemen kaparım, acemiğim sırasında motora ve kendime bir zarar vermem, zaten benim acemiliğim de kısa sürer..." hemen GT250R'yi al.

Ben de hiç vitesli motor kullanmamıştım, scooterden hem vitesliye geçmek, hem de race ile başlangıç yapmak beni bayağı zorladı.

Bu motora binmek konnusunda tek laf söyleyeyim :"Dişi bir aslanla yatağa girmek gibi":)

Yorumun için teşekkür ederim. Şöyle söyleyebilirim, dişi bir aslanla yatağa girmeye hazırım. :) Scooterden vitesliye geçmek konusuna gelince ben araba kullanmasını biliyorum, yani vitesler hakkında bilgim var. Ben sadece motorun boyutundan korkuyorum. 1.80 boyunda 57 kg ağırlığında biriyim ve motorun ağırlığı 180 kg dediğinize göre..

Yorumun için teşekkür ederim. Şöyle söyleyebilirim, dişi bir aslanla yatağa girmeye hazırım. :) Scooterden vitesliye geçmek konusuna gelince ben araba kullanmasını biliyorum, yani vitesler hakkında bilgim var. Ben sadece motorun boyutundan korkuyorum. 1.80 boyunda 57 kg ağırlığında biriyim ve motorun ağırlığı 180 kg dediğinize göre..

bizim fizikler aynı galiba bnde 1.80 boyunda 59 kg agırlıgındayım motora alıstıktan sonra altında oyuncak gibi oynuyorsun :)

bizim fizikler aynı galiba bnde 1.80 boyunda 59 kg agırlıgındayım motora alıstıktan sonra altında oyuncak gibi oynuyorsun :)

Bu haber sevindirici oldu:) İşin teori kısmını biliyorum fakat pratiğim yok. Eğer bol pratik yaparsam kısa sürede alışırım heralde. :cat:

hacı benim boy 181 kilo 58 seninle aynı kalıptayım yani. normalde motoru taşımak kolay hele çalışırken(bakma ben kaza geçirdim yoksa motoru hayatta düşürmezdim)

ahahah bizim motoru genelde demekki hep bu tipliler istiyor he baksana hepimiz bir kalıptayız:):)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar