Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hyosung S&T KanuniHyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
bende yarın kadıköye inicem bir arkadaşım 600 motor alıcam derken zor iknalarımla 250lilik bi motora ikna edebildim bu kategoridede 2 ss motor war görünüş olarak =)
st'lere bi bakıcaz malum kadıköy gibi bi yerde bi sürü motorcu var ve rekabet olağanca fazla güzel bi indirim yoklayacaz bayramdan sonrada motorunu alıcaz kısmet
evet bencede hem çok daha ilgi çekici oluyor hem gece görünürlüğü açısındanda benim için tercih nedeni
aslında bakarsan bide yazın o sıcağı çekme konusu war siyahın oda var bide :cat:
ya sole bısıde var ben hıc sımsıyah bı motor kask tulum kullanan motogp yada yukesek sevıyelerde pılotluk yapan bı pılot gormedım...bende basta cok sıyah ıstıyodum cunku cok karızmatık bı renk....ama anladımkı bu ıs renklı olunca dıkkat cekıo ve ınsanların hosuna gıdıo...ben benım motoru turuncu deye bakan cok gordum...
Herkese selamlar arkadaşlar bende umarım birgün yeterli parayı biriktirdiğimde kendime uygun bir motorsiklet almak istiyorum.Her ne kadar akraba ve çevrem buna karşı çıksalarda
Aşağıdaki motorun fiyatı oldukça makul geldi bana.Satan kişiyi televizyonlardan hatırlarsınız