Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende yarın kadıköye inicem bir arkadaşım 600 motor alıcam derken zor iknalarımla 250lilik bi motora ikna edebildim bu kategoridede 2 ss motor war görünüş olarak =)

st'lere bi bakıcaz malum kadıköy gibi bi yerde bi sürü motorcu var ve rekabet olağanca fazla güzel bi indirim yoklayacaz bayramdan sonrada motorunu alıcaz kısmet :)

simsiyah bir motor istiyor tabi gidip bakıcaz artıları eksileri gibi vsleride anlattıktan sonra halen ne istiyorsa onu alıcaz artık :)

sıyah motorun bakımı cok zor...bnde sıyah motor ıstıodum ama renklı motor bambaska oluyor kesınlıkle renklı hatta capcanlı renklı tavsıye ederım...

evet bencede hem çok daha ilgi çekici oluyor hem gece görünürlüğü açısındanda benim için tercih nedeni
aslında bakarsan bide yazın o sıcağı çekme konusu war siyahın oda var bide :cat:

ya sole bısıde var ben hıc sımsıyah bı motor kask tulum kullanan motogp yada yukesek sevıyelerde pılotluk yapan bı pılot gormedım...bende basta cok sıyah ıstıyodum cunku cok karızmatık bı renk....ama anladımkı bu ıs renklı olunca dıkkat cekıo ve ınsanların hosuna gıdıo...ben benım motoru turuncu deye bakan cok gordum...

evet turuncu renk bi çok motor markasında yok aslına bakarsan farklı bi renk olmakta güzel :)

kesınlıkle....sıradakı motorum allah kısmet ederse yıne turuncu olsa ne gusel olur.ç..

bır kac resım ekleyım yahu

Son düzenleme:
hehhee güzel resimler kaskını çok beğendim özellikle o montun üzerine gidebilecek en iyi kasklardan biri olmuş bence :cat:

< iLk@yy >
hehhee güzel resimler kaskını çok beğendim özellikle o montun üzerine gidebilecek en iyi kasklardan biri olmuş bence
saol kardes allah daha ıılerını nasıp etsın herkese...montumu kaskımı eldıvenlerımı ve cızmelerımı ısteyerek begenerek aldım...

evet o ilanı ben de farketmiştim, ama alınmaz o motor, kim bilir nasıl kullanmıştır bu adam motoru.

evet banada ole gibi gelio 2008 model ve 5500 motoru zorlamıştır muhtemelen b sorunu vardır ustaya götürmek lasım :)

Arkadaşlar bi motor var ; 2007 Model 15000 km de ; benim motorun üzerine 3000 istiyor ? Nasıl sizce ?

nerde bu bahsettiğin motor? yalovadamı

senin motor kaç binde birde =)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar